2013. augusztus 28., szerda

18.rész Eric

Sziasztok! :)
Ma - egészen pontosan kb 20 perc múlva - elindulok Leiner Laura Bábel c. könyvének dedikálására, nem tudom mikor fogok hazaérni és nem akartam úgy elindulni, hogy nagyon sokáig megvárakoztatlak titeket. Így hát közel reggel fél 7-kor, itt vagyok az új résszel, lehet, hogy vannak benne hibák, már nincs időm átolvasni, később javítani fogom őket. Bizonyára aki olvassa a másik blogom, már tudja, hogy sajnos nem bírom a minden 3. nap új rész ,,időbeosztást" ezért úgy döntöttem, hogy minden héten 1 rész lesz. Ezen a blogomon csütörtökönként fogok új résszel jönni. Én sem akartam ezt, de kollégista vagyok, két blogot vezetek egyszerre, táncolni járok, barátaim is vannak, nem bírom ezt, nyáron még csak-csak meg tudtam csinálni, de iskolaidőben ez nem fog menni. Remélem megértitek! <3 
Boldog 20. Születésnapot, a mi hősünknek! 

Jövőhét csütörtökön jelentkezem az új résszel, legyetek rosszak, sok sikert kívánok mindenkinek az új tanévhez! <3
Nessa. xx
U.i: Mindenki mosolyogjon ezen a szép napon! :) <3

~Stella Starlight~

Valaki kellemesen és lenge piheként puffan le az ágyamra, mely egy hatalmasat rugózik alattam, hamarosan pedig egy szőke fiú hajol az arcomba.
-Jó reggelt Csillagféény!-üvölti, és vigyorogva, négykézláb kezd rugózni.
-Niall.-hallom meg Liam hangját.-10 másodperced van kimászni az ágyából!
-Nyugi már.-vigyorog rá.-Liam, megnyugtatlak, Stella-val csak barátok vagyunk. Oké?
-Akkor se mássz be az ágyába!
-Hagyd már őket.-ragadja meg a karját Danielle, és nevetve elhúzza őt az ajtóból.
Laposakat pislogok, a gondolataimba beférkőzik Zayn és rögtön azon kezdek gondolkozni, hogy vajon álmodtam-e az estét, vagy tényleg ott ültünk és... csókolóztunk a tetőn. 
-Hé, hétalvó!-bökdös Niall.-Többet aludtál, mint Zayn! Van fogalmad róla, hogy milyen nagy dolog ez?
-Uhm.-szorítom össze a szemeim, majd megfogom az egyik párnám és nemes egyszerűséggel Niall arcába nyomom.
-Naa!-durcáskodik.-Stella, kelj már fel! Tökre unatkozunk.
-Hány óra?-ölelem magamhoz a takaróm.
-Fél 3. Na, öltözz fel és gyere le!
-Miért?-krákogok, időbe telik, amíg visszakapom a normális hangom.
-Mert takarítani kéne, meg amúgy is, nincs kivel nevetnem a semmin. Harry hisztis, mert nem aludt eleget, Zayn úgy viselkedik, mint aki beszívott, Louis Eleanor-t kísérte el valahova, Liam meg Danielle-vel főzőcskézik a konyhában. Unatkozok.-könyököl a lábaira.
-Jó.-sóhajtok.-Uhm, Niall...
-Tessék?-pislog rám immáron szélesen vigyorogva.
-El kellene mennem.-dörzsölöm meg a homlokom.
-Hova? Elkísérhetlek? 
-Eric akar valamit.-harapok idegesen az ajkamba.
-Nem szakított veled?-szalad össze a szemöldöke.
-Hát, de, de múltkor odajött a sulihoz.
-Liam nem fog egyedül elengedni.-csóválja a fejét.-Elkísérhetlek én? Távol maradok, ígérem.
-Nem tudom.-húzom el a szám.-Nem is akarok menni.
-Akkor jöjjön el ő ide, majd elintézzük, hogy a Larry ne mondjon neki semmi csúnyát.
Elhúzom a szám és felülök, az egyik zoknim természetesen eltűnt valahol a takarók alatt. Niall mosolyogva megrázza a fejét, majd a fenekét rázva kilépdel a szobámból, csendben üldögélek egy kicsit és próbálom összeszedni a gondolataim. Bár nem tudom, hogy ennek mi a lényege, de többször megcsípem magam. Nagyot sóhajtva tápászkodok fel, nyújtózkodok egyet, majd a szekrényemhez lépek és kiveszek egy rózsaszín cicanadrágot és egy hosszított, fehér felsőt. Tudom, hogy most senki nem fog bejönni, ezért az ágyamon ülve kényelmesen, szép nyugodtan felöltözök. Megmosom az arcom és a fogam, a hajamat egy kócos kontyba kötöm és sminkként halványan kihúzom a szemeim, átpödöröm a pilláim és a számra ízesített ajakfényt kenek. A telefonomat felkapva, dúdolva hagyom el a szobám, a gyomrom összeugrik, amikor megpillantom Zayn-t a kanapén elnyúlva. Szürke melegítőt és fehér, mintás pólót visel, haja tökéletesen áll és valami sorozatot néz. Mellette Harry fáradtan bambul a tévére.
-Jó reggelt!-köszönök halkan.
Harry felemeli a kezét és bágyadtan elmosolyodik, Zayn feltűnés nélkül fordítja felém a fejét, lágyan elmosolyodik és tetőtől-talpig végigmér. Elpirulva lehajtom a fejem és mosolyogva a konyhába megyek, ahol Liam és Danielle ,,főz" melegszendvicset és palacsintát. Jó párosítás... Niall mocorogva ül a pulton és megpróbál ellopni egy frissen sült palacsintát, de Danielle minduntalan a kezére csap.
-Sziasztok.-mosolyodok el, és Liam-hez lépek a reggeli puszimért. Elfog a bűntudat, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem álmodtam a tegnapi napot és eltitkolom előle, hogy szerdán randira megyek az egyik barátjával. Meg azt is, hogy tegnap este kint ültem vele a tetőn.
-Szia.-húz magához és megpuszilja a homlokom.-Hogy aludtál?
-Jól.-mosolyodok el, arcom egy pillanatra a pólójába fúrom és átölelem.
-Mindjárt kész a reggeli.-simít végig a hajamon.
Elengedem, és a tűzhely mellett álló Danielle-hez lépek, amíg átölel Niall kihasználja a pillanatot és ellop egy meleg palacsintát. Hallom, ahogy csukódik az ajtó, majd Louis hangos nevetéséből rájövök, hogy ők érkeztek meg.
-Mit égettek?-lép be a konyhába.
-Liam! A palacsinta!-kiáltja Dani, és felkapja a serpenyőt, amiben a palacsinta szenesedni kezd.
-Add ide, megeszem!-kap utána Niall.
-Mi lenne veletek nélkülem.-sóhajt drámaian Lou.
-Ne szállj el!-nevet Liam.-Hova tüntetted Eleanor-t?
-Hazakísértem.
-Megvárhatta volna a reggelit.-biggyeszti le a száját Dani.
-Már reggeliztünk.-legyint.-A többi is szenes?
-Nem.-nyammog jóízűen Niall. Ki tudja hányadik palacsintát lopja már el. Dani ismét a kezére csap, Liam egy új serpenyőt vesz elő a másikból kiszedte az odaégett darabot és a mosogatógépbe tette.
-Gyere, fárasszuk a többieket!-dobja át az egyik kezét a vállamon Louis.-Niall egymagában is elég fárasztó.
-Hé!-ugrik le a pultról.-Összekeversz magaddal, amúgy is, Stella most velem lesz.
-Fiúk.-motyogom.
-Kész a kaja!-szól hangosabban Liam.
-Tartsd meg!-ugrik el mellettünk.
-Kösz.-nevetek.
-Kaja, kaja, kaja.-énekli, ugrándozva felkap egy melegszendvicset és az asztalra dobja.-Forró, forró.-dalol tovább.
Zayn és Harry is belép, Louis továbbra is magához ölel. Mosolyogva pillantok rájuk, lehuppanok az asztalhoz Niall mellé és elveszek egy bagettet, jóízűen harapok bele, mert a szöszi fiú mellettem teljes nyugalomban falatozik. A forróság hirtelen éri a számat, szemeim elkerekednek és mindkét kezem a szám elé kapom.
-Ugye milyen rossz, hogy ennyire meleg?-fordul felém szőkeség.
-Mert ez melegszendvics.-szökik magasba Harry szemöldöke.
-Forró.-grimaszolok.
-Kapd el!-dob az arcomba Louis egy palacsintát.-Mondtam, hogy kapd el!
Nevetve szedem le az arcomról, Niall kiveszi a kezemből és a szájába gyűri, Zayn lehuppan mellém, az ajkamba harapok és Liam-re pillantok, a pultnál állva szorgoskodik a barátnője oldalán. Louis kap teát, én, Harry és Niall kakaót, Zayn és ők kávét.
-Ne dobálózzatok a palacsintával.-próbál meg rendet teremteni Dani.
-Kérsz?-lendít egyet Harry.-Dobom!
Liam még azelőtt kapja el, hogy az a barátnője arcába csapódna. Azzal a mozdulattal visszadobja Harry-nek, akinek a hajában landol.
Niall vihogni kezd, én sem bírom ki és nevetés nélkül. A göndör mosolyogva veszi le a fejéről a palacsintát és lecsapja az asztalra, néhány perc alatt szívecske alakúra szaggatja és réveteg pillantással nyújtja felém.
-Stella, palacsintaszívem egyetlen csík nutellája...
Liam-en kívül mindenki nevetni kezd, Zayn elég furán néz rá, végül belőle is kirobban a nevetés. Felhúzom a lábaim és a szememet törölgetem, Harry továbbra is felém nyújtja, az eddig masszívnak bizonyuló palacsinta ideje lejár és kettészakad.
-Ooh.-biggyeszti le az alsó ajkát.-Te vagy a szívem nagyobb oldala!
-Fejezd be, Harold!-durrog Liam.
-Liam, csak hülyéskednek.-simítja meg a karját a barátnője.-Nézd Stella-t, nem azt akarod, hogy jól érezze itt magát? Nekem úgy tűnik szeret itt lenni.
Motyog valamit, majd Danielle-t az ölébe húzva leül Louis mellé.
-Azt már ne e...-kezdi, de Harry abban a pillanatban egy szenvedélyes mozdulattal a szájába dobja.-Edd meg. Mindegy.
Csendesen, rázkódó vállakkal harapdálom a melegszendvicsem. Szeretem ezeket a hétvégei reggeleket, ez esetben délutánt, amikor mindannyian itt ülünk és nevetünk.
-Uhm, mi van Ericcel?-kortyol a kávéjába Liam.-Hova akar vinni?
-A barátod?-csillan fel Danielle szeme.
-Egy paraszt!-vágják rá kórusban.-Egy sms-ben szakított vele.-tájékoztatja nyammogva Louis.
-Sajnálom.-hagy alább a lány lelkesedése, az asztalon átnyúlva megfogja a kezem és megsimítja.-Jól vagy?
A számat mosolyra húzom, nem tudom megakadályozni, hogy ne piruljak el. Bólintok és gyorsan elveszek egy palacsintát. Miért bánkódnék Eric miatt, amikor tegnap este Zayn búcsúzott el tőlem utoljára, nem is akárhogyan.
-Képzeld, nem is sírt!-kiált fel Niall.
-Persze, hogy nem! Egy olyan fiú, aki sms-ben szakít igazán nem érdemli meg, hogy egy olyan remek lány sírjon utána, mint Stella.
Liam büszkén öleli át a derekát és puszit nyom a vállára, elmosolyodok és megvonom a vállam. Az asztal alatt egy kéz ér az enyémhez, egy rövid pillanatig megszorítja az ujjaim, mindeközben unott arccal harap egy palacsintába. Nagyot sóhajtva belekortyolok a kakaómba, majd hátradőlök a széken és elveszek egy palacsintát. Ráérősen megkenem nutellával, összetekerem és beleharapok, már csak ez az egy fér belém, megiszom a maradék kakaót és elpakolok magam után.
-Mikor akar találkozni veled?-húz magához Liam.
-Nem tudom.-veszem elő a telefonom és a kijelzőre pillantok.-Még nem hívott.
-Valaki elkísér, oké?
-Nincs kedvem menni.-fintorgok.
-Menjen vele Zayn! Neki van a legmegfélemlítőbb kinézete!-röhög Harry.
-Ez nem igaz.-motyogja.
-Nem azt mondtam, hogy félelmetes vagy, hanem azt, hogy ötünk közül te nézel ki rossz fiúsan. Mi tudjuk, hogy igazából egy földre szállt angyalka vagy.-rebegteti a szempilláit.
-Így már más.-vigyorodik el.
-Nem kell kísérgetni.-harapok az ajkamba, és megrázom a fejem.
Nagyon jól tudom, hogy valaki elfog kísérni, és ez a valaki Zayn lesz, de muszáj egy kicsit megjátszani magam, hogy Liam ne sejtsen meg semmit. Ha olyan könnyen belemegyek az gyanús lesz neki, néha amúgy is furcsán méreget. Zayn elkísér Eric-hez, érdekes lesz... így már szívesebben megyek.
A fiú unottan könyököl az asztalra és belekortyol a kávéjába.
-Nekem tökmindegy.-jelenti ki lazán.
-Inkább megyek én.-fújtat Liam.-Tartozok neki egy beolvasással.
-Pont ezért nem mész te.-nyom puszit az arcára Danielle.-Ez Stella dolga, elmegy, beszélnek, aztán hazajönnek, kész. Nem kellesz oda te, hogy dühöngj. Zayn biztos nem fog dühöngeni.
-Biztos lehetsz benne.-morogja.
A szeme környéken összefutnak a nevetőráncok, ha nem is olyan észrevehetően, de én látom, hogy most már mennyire szórakoztatja amit csinál. Próbálja megőrizni a látszatot, miszerint még mindig nem bízik bennem és nem kedvel.
-Elmegyek én is, és majd szigorú arccal állok Stella háta mögött. Én leszek a verőlegény.-vagánykodik Louis.
Niall nevetve hátradől a széken, Harry elégedett arccal, büszkén veregeti meg a barátja vállát.
-Döntsétek el.-vonom meg a vállam.-Liam, szerintem egyáltalán nem kell senkinek se elkísérni, Eric-ről van szó.
-Nem baj. Én szeretném ha veled menne valaki.
-Jó.-sóhajtok.
Elhagyom a konyhát és letelepedek a kanapéra, mivel a többiek maradnak a konyhába átkapcsolok a zenecsatornára és érdeklődve nézem az éppen véget érő Selena Gomez klipet. A telefonom rezgése zavar meg, Selena eltáncol a képből és felváltja Usher.
-Szia.-motyogom.
-Hol találkozunk?-vág bele rögtön.
-Szia.-ismétlem.
-Szia, Stella.-sóhajt.
-Nem tudom.-adok választ a kérdésére.-Zayn elkísér.
-Minek?-horkant.
-Mert Liam azt akarja.-sziszegek idegesen, mert nagyon nem tetszik a hangsúlya.
-Stella, ugye nem hiszed azt, hogy bántani akarlak?-szól hitetlenkedve.
-Nem. Nem hiszem, és ők sem. De Liam azt akarja, hogy valaki elkísérjen.
A bátyám a nevét hallva kilép a konyhából és érdeklődő arccal huppan le mellém a kanapéra, utána kicsődülnek a többiek is, Zayn pillantása találkozik az enyémmel és kissé szigorúbban néz, száját szorosan összezárja.
-Mondd meg neki, hogy jöjjön ide.-suttogja Liam.
-Gyere ide.-túrok a hajamba.-Nekem nincs kedvem sehová se menni, és te akarsz beszélni velem, nekem semmi kedvem hozzád.
A fiúk egyszerre nevetnek fel, Zayn is mosolyra húzza a száját és lehuppan az egyik fotelba. A lábaim kinyújtóztatom és a telefont a fülemhez szorítva Liam vállának dőlök.
-Rendben. Mondd a címet, fél óra és ott vagyok.
-Ne siess annyira.-motyogom, majd unott hangnemben eldarálom a címet és köszönés nélkül nyomom ki.-Gyökér.
A srácok hahotázva kinevetnek, Liam puszit nyom a fejemre és megsimítja a hajam, Danielle játékosan rám kacsint.
-Milyen csúnya jelző.-nevetgél Harry.-Ejnye, Stella!
-Ő ne olyan mocskos szájú, mint te!-ugrik az ölébe Louis.
-Most idejön?-vonja fel a szemöldökét Zayn.
-Ühüm.-hümmögök, és lopva a szemébe nézek.
-Nagyszerű.-motyogja, majd felugrik és felmegy a lépcsőn.
Most már nem tudom, hogy csak megjátssza-e vagy komolyan megsértődött. Idegesen nézek utána, beszívom az alsó ajkam és felhúzom a lábaim.
-Megyek rendbe szedem magam.-sóhajtok.
Igazság szerint már nem csípném ki magam azért, mert Eric jön. Eszem ágában sincs kisminkelni magam és nekiállni kezdeni valamit a kócos konttyal a fejem tetején, csak fel akarok menni és megkeresni Zayn-t.
-Miért?-pislog nagyokat Niall.-Így nem vagy jó?
-Ti ezt nem értitek!-ragad karon Danielle, és a lépcső felé irányít.
Hálásan pislogok rá, felszaladok a lépcsőn, de a saját szobám helyett Zayn-hez nyitok be. Még nem voltam itt, az ágya szépen be van vetve, a földön ugyan van néhány ruhadarab, de ezen kívül a szobájában rend van, de ő nincs bent. Gyorsan kilépek  és becsukom az ajtót, nehogy azt higgye, hogy kutakodni megyek be, végigmegyek a folyosón és benyitok a saját szobámba, egyenesen a karjaiba rohanok.
-Hova sietsz?-mosolyog.
Halkan becsukja mögöttem az ajtót, kezei a derekamon pihennek, zavartan fürkészem az arcát és ösztönösen hajolok hozzá közelebb.
-Megharagudtál?-harapok az ajkamba.
-Nem.-nevet halkan és magához ölel.-De jobb, ha én inkább fent maradok.
Elhúzom a szám és a fejemet a mellkasának döntöm, érzem, ahogyan a szíve egyenletesen ver a mellkasában, illata az orromba kúszik és kezei megpihennek a derekamon.
-Nem megyek le, nehogy mondjak valamit, amit nem kéne.
-Hé, én már nem bánom, hogy szakított velem.-nézek a szemébe.-Hozzád képest ő egy bunkó lúzer.
Halkan nevetni kezd, nem kacaghattunk hangosan, mert ha a fiúk meghallják és így találnak minket... hát, elég nehéz lesz kimagyarázni. Arcát játékosan a hajamba fúrja és megpuszilja az arcom.
-Szóval nem álmodtam a tegnapot.-sóhajtok, és a kezemet a tarkójára csúsztatom.
-Nem.-nevetgél.-Csinos vagy.
Kezeim a tarkójáról levezetem a mellkasára és piszkálni a kezdem a pólójának nyakát, félredöntöm a fejem és óvatosan mosolyogva nézek a barna szemeibe.
-Gondolkoztam.-fogja meg a kezem.-Reggel amikor lejöttél legszívesebben rögtön elkaptalak volna, hogy megcsókoljalak. Az éjszaka rájöttem, hogy nem csak Liam nem tudhatja meg, hanem senki, a rajongóink kikezdenének téged és amúgy sem szeretném, ha felfordulna az életed. Azon csodálkozok, hogy még nem fotóztak le velünk.
-Akkor senki nem tudja meg. Az olyan romantikus.-álmodozom, majd az arcára nézek és elborít a pír.-Mármint...
-Aranyos, amikor elpirulsz.-simítja meg az arcom.-De nem kell.
Félve mosolygok rá, kellemesen kiráz a hideg, amikor szorosan ölel magához, szemeiben egyetlen kérdés csillog, miközben a számat nézi. Közelebb nyomulok hozzá és a karjaim biztatóan fonom a nyaka köré, a hajamba túr, orra először az arcomhoz ér, majd az én orromhoz simul és ajka megtalálja az enyém. Megint előjön az a kellemes bizsergés a bensőmben, ajkaival bekebelez és keze lecsúszik a hátamon. Jóra emlékeztem, de nem ennyire jóra, nem zavar, hogy kissé borostás, néha elhúzódik és míg levegőt veszünk orra gyengéden súrolja az enyém, édes puszikat hagy az arcomon. Hello bizsergető érzés, üdv pillangók, rég találkozunk...

~Louis Tomlinson~

Lassan baktatok fel a lépcsőn, megérkezett kedves vendégünk, de Stella nem tud róla, így Liam utasítására nekem jutott az a feladat, hogy tájékoztassam erről a mi kis energiabombánkat. Mielőtt bekopoghatnék kitárul az ajtó és én szembetalálom magam félig pakisztáni barátommal, szemei nagyra nyílnak, mögötte Stella áll. Kérdőn felvonom a szemöldököm, a számat vigyorra húzom és átnézve a válla fölött a barna hajú lányra pillantok.
-Megérkezett az exed.-vigyorgok.
Észreveszem, hogy nem öltözött át és a haja is ugyanúgy áll, kezdek értetlenné válni és ide-oda kapkodom a fejem közte és Zayn között. Kiszedi a hajából a csatokat, ledobja az ágyra és a hajába túr, majd kikerüli Zayn-t de mielőtt elszaladni megpördül.
-Akkor segítesz irodalomból?
-Hogyne.-bólint rezzenéstelen arccal.
-Köszi.-húzza óvatos mosolyra a száját, majd megfordul és teljes nyugalomban elsétál.
-Irodalom, mi?-vigyorgok.
-Igen.-bólint.-Segítek neki egy fogalmazásban.
-Aha.-vigyorgok.-Valami szerelmi történetet kell írni?
-Ne kombinálj.-forgatja a szemét.
-Kíváncsi vagyok, hogy mit láttam volna ha 2 perccel előbb jövök fel hozzátok.
-Beszélgettünk.-vet rám olyan tipikus, 'fárasztó vagy' pillantást.-Megkért, hogy segítsek neki mert a múltkor beszélgettünk az irodalomról, problémája akadt egy fogalmazással és megkérdezte, hogy segítenék-e neki. Legyek bunkó és mondjam azt, hogy nem? 
-Mennyire nézel hülyének?-nevetek.-Zayn, mi van köztetek?
-Nagyon.-fordul meg.-De teljesen más miatt. Ne kombinálj, oké? Örüljetek neki, hogy nem viselkedek bunkón és még beszélgetni is hajlandó vagyok vele.
-Tegnap este furcsa hangokat hallottam a tetőről.-vigyorgok.
-Én meg a szobádból. Ne fárassz már a hülyeségeiddel.
-Én nem mondom el senkinek.-veregetem meg a vállát.
-Nem is tudnál mit mondani, mivel csak beszélgettünk. Te átlátsz az ajtón meg a falakon, hogy ennyire tudod mit csináltunk bent?
-Jól van, Zayn.-mosolygok.-Azért tudod, nekem bármit elmondhatsz.
-Jó.-forgatja a szemét, majd elröhögi magát.
-Menjünk le, szemmel kell tartanom ezt a gyereket.
-Ne kombinálj!-böki meg a mellkasom.
-Szoktam én olyat csinálni?
-Igen. Gyakran, és most fejezd is be!
-Jó.-vonom meg a vállam, majd ellépek mellőle és ledübörgök a lépcsőn.
Amennyire próbáltunk először jól viszonyulni Stella barátjához, most egyöntetűen nem kedveljük és Stella helyett is haragszunk rá. Harry átöleli Stella derekát és bár nem beszél, ott áll mellette és szigorú tekintettel néz Eric-re.
-Figyelj, Haz...-feszeng, és a kezét megragadva leveszi a derekáról.
-Hagyd békén, Harry.-figyelmezteti Liam.
Zayn ellép mellőlem és leül a kanapéra Niall mellé, szőke barátunk rajta tartja a szemét az ajtóban állókon, és kék tekintetében felfedezek valamit. Valamit, ami még annál is furcsább, hogy Zayn-t Stella szobájában találtam. Ajjajj...

~Zayn Malik~

Gyanakodva figyelem az ,,elődöm", kétségtelen, hogy a fiúk most jóval csendesebbek mint legutóbb, helyettem most ők figyelik bizalmatlanul. Mégis a legszembetűnőbb Stella viselkedése, szórakoztat, hogy nem öleli meg, csak ácsorog előtte. Harry ölelgeti a derekát, nem húzok fel magam, mert látom, ahogy Stella hátulról lefejti magáról a kitartó srác kezeit. Rájöttem, hogy Harry csupán azért csinálja ezt, hogy szívassa Liamet, Liam se veszi annyira komolyan, csupán amikor már kezdi túlzásba vinni és Stella kellemetlenül érzi magát, akkor rászól. Meg néha csak úgy. Igyekszem nem bámulni Ericet, csendben maradok és bekapcsolom a tévét, Niall őket figyeli, én viszont úgy teszek, mint akit egyáltalán nem érdekel, hogy jelen vagy még egy személy. Nem nézek oda, de a fülemet azért még használom és igyekszek mindent kihallgatni.
-Menjünk ki az udvarra.-sóhajt Stella.
Választ nem hallok, gondolom bólint.
-Stell.-szólítja meg halkan Liam.
Nem mondd semmit, néhány másodperc múlva elmennek mögöttünk, a fejem óvatosan elfordítom, ahogyan a mellettem ülő ír is teszi, és mindketten egy dolgot bámulunk. Stella kerek fenekét.
Hallom, ahogy Harry hümmög, Danielle kuncog -egyébként ő az egyetlen, aki kedvesen üdvözölte Ericet - Louis pedig rosszallóan cicceg.
-Fejezzétek be!-sziszeg Liam.
Stelláék kimennek a teraszra, nem mennek túl messzire, mindannyian tökéletesen látjuk őket. Most idegesít, hogy nem hallom őket, a testbeszédükből sem jövök rá semmire, mert csak ülnek egymás mellett. Hallgatunk, síri csöndben bámuljuk őket, most átkozom azt a napot, amikor a vastagabb, hangszigetelt üveget választottuk.
Nagyon nem idegesítem magam ezen, Stella úgyis elmondja majd, hogy miről beszéltek. Sokkal inkább zavar az, hogy Louis annyira mindent tudó, túl jól ismer engem. Kissé bűntudatom van amiatt, hogy hazudtam neki és mindenki elől eltitkolom, hogy mi van kialakulóban köztem és Stella közt. Viszont még nem mondhatjuk el, és még ki kell találnom, hogy szerdán hogy, mikor és hova viszem. Louis-val meg jobban kell vigyáznom, nem szabad felelőtlennek lennem. Néha úgy érzem jobb lenne elmondani Liam-nek mindent, aztán rájövök, hogy Stella elsősorban azért van itt, hogy vele legyen. Ha bekavarok valószínűleg haza kell mennie, ezt nem akarom, marad az, hogy befogom a szám és visszafogom magam. Ez nem rólam szól. Majd megtudják egyszer...

27 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁ nagyon jó rész lett :) Csak igy tovább és sokk ilyen részt még .... :) <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  2. Szia Nessa!
    Ez a rész is fantasztikus lett :)
    Már várom a csütörtököt ;)
    Te is szereted Leiner Laurát?
    Gondolom olvastad a Szent Johanna Gimit :)
    Én sajnos nem tudok menni a dedikálásra pedig úgy mentem volna :sss

    Puszi:Bui

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm!
      Igen, nagyon szeretem és olvastam az SzJG-t. Majd legközelebb eljutsz! ;)
      :*

      Törlés
  3. Drága Nessa! :)
    Fergeteges rész volt és vicces is! Harry és a szívecske palacsintája... :D Stella és Zayn viszont nagyok cukik és mikor írtad azt az ölelkezős jelenetet, szinte nekem is megjelentek a pillangóim.. Nagyon jó és ügyes író vagy. :)
    Várom a folytatást és egy kérdés. Csak én nem értem, hogy mi van Niall tekintetében?? :(
    Hatalmas ölelés, Zsuu :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuu! :)
      Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy ezt mondod! :) <3
      Oh, Niall... :D majd kiderül. :)
      <33

      Törlés
  4. Jujj, ez nagyon jó lett! Most miért kellett az a félreérthető befejezés Louis szemszögének végére? Most tökre aggódom Niallért, meg a kicsi ír szívéért!
    Amúgy imádtam, és várom a következő részt!
    Öleléshalom:
    Katy Blue

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D
      Pont ezért kellett, legyen min rágódni a következő részig. ;)
      <33

      Törlés
  5. Zayn és Stella annyira édesek :) Nagyon jó rész lett:) Kíváncsi vagyok, mikor derül ki a "kapcsolat" és mi lesz a beszélgetés után . :) Már várom a következő részt :)

    VálaszTörlés
  6. IMÁDOM! Nagyon jó rész lett! Kiváncsi vagyok mi lesz ebből! Ahh annyira jó hogy Zayn és Stella egymásra talált! Nagyon várom a kövi részt! :)

    VálaszTörlés
  7. Jujj nagyon jó lett! Zayn és Stella olyan édesek! Siess a kövivel...

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Nagyon jó lett az új rész!!
    Neked is nagyon sikeres tanévet kívánok!!♥
    Jövő hét csütörtökön várom az új részt!!
    Puszi:Bori:-)<3

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett!!!
    Olyan cuki Stella és Zayn, hogy így titkolóznak. És, hogy Louis kezd rájönni...:DD
    Jajj! Mit látott Lou Niall tekintetében??? Most még jobban fogom várni, mint alapjában. <3

    VálaszTörlés
  10. Ez a rész is nagyon jól sikeredett!!!! Alig várom a pénteket! Olyan cuki Zayn és Stella! Én is kíváncsi vagyok mit látott Louis Niall tekintetében!

    VálaszTörlés
  11. Nessa !!
    Hogy teheted ezt velem ilyen részt írsz, és az orvosi számlámat majd kifizeted..Megöltél ezzel a résszel :))
    God.. Harry és a szívecske palacsintája.. na meg a dal az a kaja,kaja,kaja..forró,forró xdd
    Louis,Louis, milyen jól vág az esze a kicsikémnek *______*
    Nagyon remélem hogy nem azt látta Niall tekintetében amire gondolok, ne hagyd hogy összetörjön a drágámnak a szíve ;(
    Úgy vároom már a kövii részt ^-^
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Küldd el postán és átutalom a pénzt. :DDD
      Majd kiderül mi van Niall tekintetében. ;)

      Törlés
  12. szia nagyon jó lett puszi oh niall :) <3

    VálaszTörlés
  13. imááádom!!!!! király lett!!! :D kövit!! ;)

    VálaszTörlés