2014. március 27., csütörtök

48.rész Kifakadás

Sziasztok! :)
Már alig vártam, hogy kirakhassam ezt a részt! Kérek mindenkit, aki szereti a történetem, hogy írjon egy rövid kommentet. Nagyon boldoggá tenne. :)
Nessa. xx

Azt hittem, minden könnyebb lesz, ha szakítok vele, törődhetek csak a bátyámmal, többé nem kell hazudnom neki, kialszom magam és nem fogom úgy érezni az iskolában, hogy bármelyik pillanatban felállok és elmegyek. De ez nem így történt, az elmúlt 3 napban reggelente alig tudtam kimászni az ágyból, a szemeim karikásak voltak, az arcom pedig sápadt volt, éjszakánként nem tudtam aludni. Hiányzik mellőlem Zayn, a testének melege, az ölelése, az ajkai és a hangja. Képes vagyok arra, hogy Liam mellett mosolyogjak, de akárhányszor külön válunk a mosolyom eltűnik, nem vagyok boldog. A hazugságok ellenére boldog voltam Zayn-vel, és tudtam mosolyogni a bátyámmal és mindenkivel, aki szembe jött velem ebben a házban, de most már ez csak a bátyámnak jár ki.
Louis faggat, minden nap faggat de nem mondok neki semmit, tudom, hogy tudja, mi a helyzet, a különbség Zayn és az én verzióm közt az, hogy Zayn azt hiszi, visszakaphat, én pedig tudom, akkor este véglegesen szakítottam vele. Idővel majd minden jobb lesz. Remélem.
Újabb reggel, egy újabb túlélt, átszenvedett éjjel, azt hiszem, ma reggel 6-kor aludtam el, most pedig délelőtt 11 van. Nem tudok tovább feküdni, szinte gépies mozdulatokkal kelek fel, felveszek egy szürke, ülepes nadrágot és egy fehér pólót, a hajamat kontyba kötöm, fogat mosok és lesétálok, hogy mosolyt erőltetve magamra megreggelizzek a testvéremmel. Egy házban élni Zayn-vel így sokkal rosszabb, látja, min megyek keresztül, tudja, hogy szenvedek, tudja, hogy ezek a mosolyok nem igaziak, és én látom, hogy ő is pont így van ezzel. A hasam vezet, a konyhából tojás és pirítós illatát érzem, abban reménykedem, Liam csillogtatja meg a konyhai tehetségét, de amikor belépek és a számat mosolyra húzom, az egy grimaszban fagy az arcomra. Zayn kissé görnyedten, csupán alsóban áll a tűzhelynél, az arcán kiütközik a 3 napos borosta, amikor belépek épp a hajába túr, a füstölgő kenyérpirítóhoz lép és lenyomja az oldalán gombot, a megfeketedett kenyerek kiugranak belőle, ő pedig elhátrál, majd a homlokát a hűtőnek dönti. Halkan lépek hátrébb, a fal mellé lapulok, az ajkamba harapva figyelem őt, a halk szenvedést, tudom, hogy nem a kenyérpirító miatt ilyen. Ellöki magát a hűtőtől, kiszedi a tojást egy tányérra, majd csípőjét a pultnak veti és arcát elrejti a kezeiben. Ujjai ismét a hajába túrnak, az arca fájdalmas grimaszba torzul és egy pillanatra látom a szemeiben megcsillanó fájdalmat, a következő pillanatban felkapja a tányérját és a kuka fölé tartja, de az utolsó pillanatban meggondolja magát és a pultra teszi. Hátrálok, majd amikor ő kiront a konyhából én úgy teszek, mintha csak most ébredtem volna és a szemeimet dörzsölgetve, az arcomat eltakarva csoszogok előre. Egy pillanatra megtorpan és hitetlenkedve néz rám, miközben én felemelem a fejem, a száját szólásra nyitja, majd becsukja és lassabb léptekkel elcsörtet mellettem. Próbálom megnyugtatni magam azzal, hogy folyamatosan azt ismételgetem magamban: minden rendbe fog jönni, majd túllép rajtam. De ezt az egész hülyeséget én magam sem veszem be.
-Szia.-jön egy kedves, vidám hang a hátam mögül, majd Harry megkerül és puszit nyom a homlokomra.-Rosszul aludtál?-fürkészi az arcomat.-Fáradtnak tűnsz.
Aprót bólintok és követem őt a konyhába, felkapja Zayn otthagyott tányérját és jóízűen kezdi belapátolni a tojást.
-De bunkó vagyok!-csapja le a tányért.-Ugye nem te csináltad? Meg akartad enni?
-Nem.-mosolygok rá biztatóan.-Nem az enyém.
-Akkor jó.-vonja meg a vállát.-Akarsz beszélni arról, hogy mi bánt?
-Hogy érted?-emelem fel a fejem.-Nem bánt semmi.
-Hogy ha mással ülnél itt, lehet, ő bekajálná ezt, de én nem, Stella.-néz a szemembe.-Tudom, hogy bánt valami, napok óta furcsán viselkedsz. Nem vagy olyan... mosolygós.
-Csak fáradt vagyok.-húzom mosolyra a szám.-Kikészít a suli.
Látom rajta, hogy nem győzöm meg ezzel és talán egy kicsit rosszul esik neki, hogy nem beszélek neki erről, de többet nem kérdez. Kiveszek egy joghurtot a hűtőből és azt szürcsölve hallgatom, ahogy a ma esti díjátadóról beszél. Jó érzés vele beszélgetni ilyesmiről, a hangjából hallatszik, mennyire büszke a bandára és annak minden tagjára. Harry mély hangja eltereli a figyelmem mindenről, szeretném vele megosztani azt, ami valóban bánt, de az nem lenne helyes döntés, csak neki is fájdalmat okoznék. Ahogy mindenkinek.
Liam lépéseit már a konyhából felismerem, mezítláb csattog le a lépcsőn, majd amikor belép a konyhába mosolyogni kezd, úgy érzem, lassan visszakapom a mosolygós testvérem és bár még közel sincs túl a szakításon, kezd rendbe jönni. Úgy érzem, mi ketten csak félemberek vagyunk, és a két félből nekem sikerül lassan összekaparnom egy egészet, aki újra ő lesz. Velem meg lesz, ami lesz, őszintén szólva hidegen hagy.
-Stella.-egy kéz fogja át a derekam és nem enged továbbmenni. Louis szigorú tekintettel néz rám, amikor megfordulok a karjai közt.-Beszélnünk kell!-mondja.
A tekintetem a csuklómon csillámló karkötőre téved, pillantása ellágyul és kezét a hátamra téve terel be a szobámba.-Sajnálom, nem akartalak megijeszteni.-kér bocsánatot.
-Nem ijedtem meg.-mosolygok rá.-Tőled nem lehet félni.-nevetek fel halkan, belül viszont legszívesebben sírnék.
-Fejezd be.-néz a szemembe.-Most viszont te ijesztesz meg engem, Stella.
-Miért?-billegek előre hátra, és a szekrényhez sétálok. Louis-ról tudomást sem véve kezdek turkálni a szekrényemben, hogy eldöntsem mit veszek fel este.
-Pont ezért.-lép mellém, egy könnyű mozdulattal arrébb tol és becsukja a szekrényajtót.-Zayn elmondta, mi történt. Hallhatnám a te verziódat is?
-Minden úgy van, ahogy ő mondta.-biccentem fel a fejem.-Azzal a különbséggel, hogy azt hiszi visszakaphat.
-Mi az, hogy az hiszi?-néz rám hitetlenkedve.-Ne mondj őrültséget, Stella!
-Tudod mi az őrültség?-nézek a szemébe.-Az, hogy idáig ezt csináltuk.
-Nagyon nagy hibát követsz el, ha hagyod, hogy ennek vége legyen.-rázza a fejét, majd sarkon fordul és kirongyol a szobámból.
-Igen, tudom.-súgom, miután becsukja az ajtót. Nagy levegőt veszek és újra kinyitom a szekrényajtót, hogy válasszak valamit a ruháim közül. Néhány perc múlva dühösen vágom be azt és ledőlök az ágyra, az arcomat a párnámba temetem és küzdök a sírás ellen. Egyáltalán nem akarok már menni este, semmit nem akarok csinálni, az egyetlen amit akarok, az Zayn.
Halk kopogást hallok, majd az ajtó résnyire nyílik és egy kék szempár néz be rajta, majd a résen megjelenik Niall szőke feje. Szipogva tornázom magam ülőhelyzetbe, próbálok mosolyogni, de nem tudom előre elrejteni a kiborulásom nyomait. Ez még semmi, még tudok tűrni, de úgy érzem már nem sokáig.
-Öhm.-néz rám zavartan.-Csak azt akarom kérdezni, hogy éhes vagy-e, elugrunk kajálni a bátyáddal, ha szeretnél jöhetsz te is.
-Nem.-bököm ki halkan.-Menjetek csak, mostanában mindig rajta lógok.
-Stella...
-A megkérdezésem nélkül is hozni fog valamit.-mosolyodok el.-Mond meg neki, hogy rábízom.
-Oké.-pislog nagyokat.-Jól vagy?-lép közelebb, és vonakodva leül az ágyamra.
-Aha.-hajtom le a fejem.-Csak... most minden eléggé összecsapott a fejem felett.
-Tudom milyen érzés.-simít végig vigasztalón a karomon.-Mostanában keveset beszéltünk. Aprót bólintok, ennek az okát nem tudom, mindenesetre hiányoznak a beszélgetéseink és az, hogy mindig összefutottunk a konyhában.-Ha szeretnél beszélgetni valakivel, rám számíthatsz.-mosolyog biztatóan.
-Köszönöm.-húzódok közelebb hozzá, és átölelem. Puszit nyom a homlokomra, majd feltápászkodik és az ajtó felé lépdel.-Niall.-szólok utána.
-Nem mondom el neki.-biztosít, válaszul pedig csak bólintok ő pedig elmegy.
Erőt veszek magamon és újra felállok, kutatni kezdek valami igazán szexi után, hogy egyáltalán versenybe tudjak kelni Perrie Edwards ellen. Egy szűk, fekete ruhát választok, hozzá hatalmas sarkú cipőt, tudom, hogy szenvedni fogok benne de nem érdekel. Eléggé őrültnek érzem magam, amiért ezt csinálom, görcsösen próbálok jobb lenni egy másik lánynál, régen soha nem ösztönzött a megfelelési kényszer, ha Eric-vel voltam, de Zayn... ő sokkal több, mint Eric. Ezt a megfelelési kényszert pedig csak akkor érzem igazán, amikor már egy kocsiban utazok Perrie-vel. Fortyog bennem a düh és a féltékenység, mert mindenki vele foglalkozik, hiszen Eleanor mellett ő az a lány, aki valamelyik bandatagnak a "barátnője" fáj a felismerés, hogy néhány napja még én (is) az voltam. Liam oldalához bújok és kifelé bámulok az ablakon, a közelségére van szükségem ahhoz, hogy ne pattanjak fel és rendezzek hatalmas jelenetet. Ma este én Liam kísérője vagyok, nem fogok botrányt csinálni sem itt, sem a díjátadón.
Liam tulajdonképpen először mutat meg engem a "nagyközönség" előtt, amikor a kezemet fogva végigsétálunk a vörös szőnyegen és mosolygunk a kamerákba, szinte már látom magam előtt a holnapi főcímeket. A pillantásom önkéntelenül mindig egy irányba terelődik, a mellettünk eléggé távol pózoló Zayn és Perrie felé, nagyokat pislogva nézek tovább, Harry épp interjút ad, Niall beleveti magát a rajongók közé és aláírásokat osztogat, Louis és Eleanor már indulnak befelé. Liam magához vonva engem puszit nyom a homlokomra, majd elindulunk befelé. A terem zsúfolásig tele van világsztárokkal és a kísérőikkel, félszemmel mintha Rihanna-t látnám elsétálni, a másik oldalon pedig a Maroon 5 énekesét.
Körülbelül 1 óra múlva kezdetét veszi a díjátadó, Miley Cyrus indít egy dallal, majd jön a legjobb énekesnő kategória, melyet Rihanna nyer. Furcsa, hogy egyszerre ennyi hírességet látok, előttünk Jessie J és Will.i.am ül, legszívesebben felpattannék és mindenkitől aláírást kérnék. Fellép Bruno Mars, akinek a dalánál önkéntelenül pattanok fel, érzem magamon Zayn pillantását, Bruno elviszi a díjat, amire jelölték. Majd jön a legjobb popegyüttes kategória, amikor ugyanis egyedül maradok Perrie-vel, mert a One Direction nevét mondják be, a fiúk pedig mámoros örömmel pattannak fel és rohannak el a színpad felé. Az elkövetkezendő kategóriák nyertesei: Justin Bieber, Conor Maynard, majd ismét a One Direction a "legjobb videóklip" kategóriában, amit a One Way Or Another-ért kapnak, a 3. jelölést nem váltják be, azt Selena Gomez viszi el, majd jönnek a szerintem hülye kategóriák. Harry díjat nyer a hajáért, Selena Gomez a szépségéért, Justin Bieber a szemeiért, majd jön az, aminél legszívesebben ki szeretnék menni.
Zayn és Perrie felugranak, Perrie a nyakába borul, miközben Zayn barna szemei megtalálják a fátyolos tekintetem. Elindulnak a színpad felé, én pedig felállok. Nagyon jól tudom, ha én feszítenék Zayn mellett teljes valómban, és azok az emberek, akik ezt eldöntik, látnák, milyenek voltunk mi ketten együtt, ugyanúgy nyernénk. Perrie-nek viszont már semmi keresnivalója sincs mellette.
-El kell mennem a mosdóba.-hadarom, és elindulok végig a lábak előtt.
-Stella!-kiáltja utánam Liam.
Zayn a kezében szorongatja a mikrofont és azt a hülye díjat.
-Csókold meg nyugodtan a kedvesedet.-biztatja a műsorvezető.-Hiszen ezért kaptátok a díjat!
-Én, én...-a szobrocskát Perrie kezébe nyomja, lehajtom a fejem, nem akarom ezt látni, potyogó könnyekkel kérek bocsánatot Chris Brown-től, amikor a nevem mindennél hangosabban hangzik el.-Stella!
A hatalmas teremben hirtelen mindenki engem kezd keresni és fél füllel elkapok néhány mondatfoszlányt. "Ki az a Stella?; Az a lány, Liam Payne testvére?; Mit akarhat tőle?"
A hajamba túrva igyekszem megszaporázni a lépteim, egyetlen ép gondolatom van el kell tűnnöm innen, minél hamarabb.
-Stella, kérlek ne menj el!
Csak megyek és megyek, heves bocsánatkérések közepette lépdelek előre, már majdnem a sor végén vagyok, amikor Zayn megelégeli ezt.
-Oké, akkor most mindenki figyeljen ide! Nem Perrie a barátnőm!-megtorpanok, lassan felemelem a fejem, Perrie döbbenten, tátott szájjal néz előre, látom a szemében, hogy lassan világossá válik számára, én vagyok az, akiről Zayn beszél, akinek belerondított a kapcsolatába.-Liam, haver, kérlek ne haragudj!
Megfordulok, Liam hitetlenkedve mered előre, gondolom eddig abban reménykedett, egy másik Stella-ról van szó, Harry zöld szemei rám merednek, Niall pedig kissé előrehajolva nézi a barátját. Louis egyenesen a szemembe néz, miközben a kezét Liam megfeszült vállaira helyezi.
-A barátnőm ott áll, és nem veszi észre, hogy nem lát tőle Enrique Iglesias.-emeli fel a kezét, és rám mutat. Hátrafordulok, a mögöttem ülő férfi mosolyogva int a fejével, hogy nem haragszik.-Tudom, hogy egy idióta vagyok, mert nem mertem elmondani a legjobb barátomnak, a háta mögött összejöttem a húgával. Liam, ne haragudj, és ha lehetőség van rá, otthon verj el. Ma este bocsánatot szeretnék kérni, mindenért, amit valaha is elszúrtam köztünk, Stella. Sajnálom, hogy az elején bunkó voltam, sajnálom, hogy miattam kerültél közém és a bátyád közé, sajnálom, hogy elvállaltam ezt az egészet. Hogy mi az igazság? Nem jöttem össze újból Perrie-vel, 5 hónapja egyetlen lány érdekel, ő az egyetlen, akinek meg akarok felelni és boldoggá akarom tenni. Ez az egész a menedzsmentek miatt van, megzsaroltak, de már nem érdekel, kapja be az összes menedzsment, nem veszíthetem el emiatt a lányt, akit... akit mindennél jobban szeretek.-hangja elcsuklik, a szó villámcsapásként hasít belém, felemelem a fejem és döbbenten nézek rá, barna tekintete egyenesen a szemembe mélyed, most már csakis hozzám beszél. Képes vagyok kizárni a mögöttem ülő latin énekest, mindent, mindenkit, a bátyámat, Harry-t, Niall-t, mindenkit. Kimondta, azt mondta, hogy szeret. Úgy érzem, muszáj leülnöm, de erre nincs lehetőségem.-Tudom, hogy nem most kellene kimondanom, nem így, de... szeretlek, Stella, mindennél jobban. Ha újra megismerhetnélek egyetlen dolgot csinálnék újra, aznap délután, amikor érezni kezdtem valamit irántad, ki kellett volna állnom Liam elé, minden mást ugyanígy csinálnék, kivéve ezt. Sosem szabadott volna hazudnom, és nem hagytam volna, hogy kihasználjanak. Nem tettelek mindig boldoggá, sok mindent elszúrtam, de megpróbálok mindent jóvá tenni, ha egyáltalán még szóba akarsz majd állni velem. Tudom, hogy ha választhatnál nem akarnád, hogy mindenki előtt mondjam ezt, de nem halogathatom tovább. A tudtod nélkül húztál ki a mélyből, amikor megjelentél nálunk az életem új értelmet nyert, elérni azt, hogy távol maradj tőlem, mert még csak egyszer láttalak, de legbelül talán már akkor is tudtam, ha te nem tartózkodsz tőlem, én nem fogok tudni nyugodtan ülni. Kellettél, de ez már egészen más, szükségem van rád, nélküled semmi vagyok. Az utóbbi 3 napot csak túléltem, de úgy érzem, ez kellett ahhoz, hogy rájöjjek néhány dologra, nem akarok mást, semmit sem akarok, ha nem vagy velem.
A szememből patakokban folynak a könnyek, a fülemben visszhangzik, ahogy azt a szót mondja, hallani akarom még, még egyszer, vagy ezerszer. Ujjaimmal megmarkolom az előttem ülő személy székét. Tudom, ebből az egészből hatalmas botrány lesz, Liam nagyon ki fog akadni, a szemem sarkából látom, ahogy hevesen rázza a fejét és lelöki magáról Louis kezét, gyűlöl, amiért hazudtunk neki. A következő pillanatban Zayn olyan dolgot tesz, ami mindenkit meglep, leugrik a színpadról és elindul felém, kibotladozom az emberek térdei közt, majd lerúgom a cipőm és Zayn felé rohanok, karjait közém fonja én pedig sírni kezdek. Az arcom a vállába temetem, ujjaim megmarkolják az ingét és elemelkedem a földtől, lassan elindul velem, nem tudtam hová megyünk, őszintén szólva nem is érdekel. Ennyit arról, hogy nem csinálok botrányt. Hamarosan eltűnünk az emberek szemei elől, és egy üres, csendes öltözőben találom magam, szorosan tart a karjai közt, miközben leül. Felhúzom a lábaim, arcát a nyakamhoz érinti, szükségem van némi időre, amíg felfogom a történteket. Ujjai gyengéden simogatják a hátam, nagy levegőt veszek és kissé elhúzódok, kezét bátortalanul csúsztatja az arcomra.
-Sajnálom.-dönti homlokát az enyémnek.-Nem hagyhattam, hogy elmenj.
-Mond még egyszer, kérlek.-súgom.
-Sajnálom...
-Nem ezt.-emelem fel a fejem.-Azt, hogy...
-Szeretlek, Stella.-súgja a fülembe, megborzongok, a karjaim szorosan fonom köré.-Nagyon szeretlek.
Ajkaim a szájára nyomom, a mellkasomból remegő sóhaj szakad fel, a hajába túrok és elnyitom az ajkaim, hogy elmélyítsük a csókunkat.
-Soha nem foglak elengedni.-súgja szinte az ajkaim közé.
 Mielőtt válaszolhatnék kitárul az ajtó és a bátyámon kívül az összes fiú ránk mered, elhúzódunk egymástól, Louis aggodalmasan néz rám, a szemeiben eloszlanak a kétségek, amikor látja, hogyan ölelem át Zayn-t. Harry szemeiben egy pillanatra fájdalom csillan, majd a száját mosolyra húzza, amikor rám néz, Niall kék szemei Zayn tekintetébe fúródnak.
-Hol van Liam?-kérdezem remegő hangon.
-Elment.

~Zayn Malik~

Nem egészen így terveztem ezt az estét, a fenébe, ezt az egészet nem így terveztem! Stella apró kezei becsúsznak a kabátom alá és szorosabban ölel át, arcát belefúrja az ingembe én pedig végigsimítom a hátát és puszit nyomok a hajára. Senki nem szólal meg, kivéve Louis-t, mert ő hevesen magyarázza Paul-nak a történteket, Harry kifelé bámul az ablakon, Niall pedig a telefonját nyomkodja, úgy tesz, mintha ez az egész hidegen hagyná. Stella vállai ismét megrázkódnak, megnyugtatóan ölelem magamhoz és az arcomat a vállához érintem, megkeresem a kezét és összekulcsolom az ujjainkat.
-Gyűlöl.-motyogja.
-Dehogyis.-simítok végig az arcán.-Csak időre van szüksége.-hitetlenkedve rázza a fejét, az álla alá nyúlok és felbiccentem a fejét, könnyektől ragacsos arcából kisöpröm a tincseit és próbálok biztatóan mosolyogni, miközben az ajkához hajolok. Gyors, puha csókot hagyok a száján, nem itt, mindenki előtt akarom rendesen megcsókolni, amikor még azt sem tudom, Harry és Niall érez-e valamit iránta.-Nem kell aggódnod, majd én elrendezem ezt.
Szemeit összeszorítja, amikor Paul beáll a felhajtóra, elsőként nyitom ki az ajtót és pattanok ki a kocsiból, megfogom Stella kezét és lassú léptekben indulunk befelé.
-Zayn!-szól utánunk Louis.-Ne ma este akarj beszélni vele, eléggé feldúlt volt, amikor elment.
-Nem húzom tovább ezt.-rázom a fejem.-Megérdemlem, amit kapni fogok tőle.
Az apró ujjak szorulnak az enyémek körül, lehajolok és megpuszilom az arcát, miközben szorosabban ölelem magamhoz. Felemeli a fejét, szemei könnyektől csillognak, utálom ezt látni, nem tudom elviselni, ha szomorú. 
-Minden oké lesz, Hercegnő.-próbálja vigasztalni Louis, mindannyian tudjuk, hogy valószínűleg nem így lesz.
Aprót biccent, az alsó ajkát rágcsálja, miközben fejét az oldalamnak dönti és elindulunk befelé, Louis úgy caplat előttünk, mintha meg kellene védenie minket, de erre nincs szükség, Liam akármilyen dühös is, nem fog megütni a húga előtt. Lehámozom magamról a kabátom, majd segítek Stella-nak is és csendben indulunk fel az emeletre.
-Maradj itt.-nyitom ki a szobájának ajtaját és gyengéden noszogatom befelé.-Beszélek vele.
-Együtt csináljuk.-emeli rám barna szemeit.
-Együtt csináljuk, de előbb hagyom, had üvöltözze ki magából a dühét. Csak maradj itt, és ne gyere ki, nem akarod ezt látni.
Ajkait összeszorítva húzódik közelebb, hüvelykujjammal letörlöm az arcán végigcsorgó könnycseppeket és arcomat a hajába fúrom.
-Azt mondtad, nem tettél mindig boldoggá.-öleli át a nyakam.
-Mert nem.-nézek rá szomorúan.-Sírtál miattam, nem is egyszer.
-Pont ma jöttem rá arra, hogy a hazugságok és a titkolózás ellenére boldog voltam veled, az utóbbi napokban viszont nem. Csak velem kell lenned ahhoz, hogy boldoggá tegyél.
-Szeretlek.-mormolom a hajába, nem tudok betelni azzal, hogy ezt bizonygassam, ő pedig minden alkalommal, amikor ezt mondom megborzong.-Ígérem, hogy mindent rendbe hozok.
Kissé elhúzódik, homlokát az enyémnek dönti és végigsimít az arcomon, majd apró kezeivel közelebb húz magához és megcsókol. Tudom, akármi történjen is, nem leszek képes arra, hogy elengedjem őt, csak abban reménykedek, hogy idővel Liam megért majd engem és nem lesz ellenére ez. Talán most nem kellene ezen aggódnom, ha már az elején mindent bevallottam volna, de már kár sírnom azért, amit a múltban nem tettem meg. Ujjai a hajamba túrnak, a derekánál fogva húzom közelebb magamhoz, halk morgás szökik ki a számon, amikor hevesebben kapunk egymás után.
-Én is szeretlek.-néz a szemembe, szinte az ajkaimba súgja a szavait.
-Sajnálom, hogy csak most tudtam kinyögni.-hajtom le a fejem, ujjaival vigasztalón simít végig a tarkómon.
-Ne kérj mindig bocsánatot.-húzódik közelebb, és megcsókolja a nyakam.-Felesleges, és ezt igazán ne sajnáld, az sem baj, ha nem mondod ki.
-Azt akartam, hogy tudd, hogy mindenki tudja.
-Én enélkül is tudom.-mosolyog rám, szemeiben gyengédség csillan, végigsimít az arcomon, én pedig megfogom a kezét és belecsókolok a tenyerébe.
-Néha úgy érzem, nem mutatom ki eléggé. Te vagy a mindenem.-a lélegzete egy pillanatra elakad, majd közelebb nyomul hozzám.-Megpróbálok beszélni vele, hátha megnyugodott már.
Aprót bólint, arcát a kezeim közé veszem és még egyszer megcsókolom mielőtt kimennék. Nagy levegőt véve kopogok be a másik szobába, egy ideig várok, majd óvatosan benyitok, Liam az ágyán ül és kifelé bámul az ablakon, amikor hátrafordul a szemei szikrákat szórnak.
-Húzz innen, Zayn!
Hangja kemény és ellenséges, lecövekelek az ajtóban, próbálom összeszedni a gondolataim, hogy elmondhassam neki mit, miért csináltunk így.
-Liam...-kezdem.
-Nem érdekel!-emeli fel a hangját.-Nem vagyok kíváncsi semmire! Csináljatok amit akartok! 
-Ne mond ezt, a húgodról van szó!-hajtom le a fejem.-Csak hallgass meg, utána békén hagylak.
-Nem.-rázza a fejét.-Tudod, nem is azzal van a bajom, hogy együtt vagytok, hanem azzal, hogy mindketten hazudtatok nekem! A francba Zayn, fél éve ismerem őt, én csak próbáltam megóvni! 
-Tudom.-túrok a hajamba.-Gyáva voltam, de azt hittem ki fogsz akadni, mert úgy védted őt mindenkitől.
-Tudod mikor akadok ki? Most! Azt mondod a húgomról van szó és ne beszéljek így, amikor elkezdted hülyíteni nem róla volt szó?
-Zayn.-ragadja meg egy kéz a pólóm.-Hagyd, majd én.
Lerázom magamról Louis kezét, Liam a hajába túr, észreveszem, hogy kezeit ökölbe szorítsa.
-Neked semmi közöd hozzá.-rázom a fejem, Liam arcára lassan kiül a felismerés.
-Te is tudtad!
-Igen, de...
-Mindenki tudta csak én nem?-kiáltja hitetlenkedve.-Te... Stella akkor nem veled volt és Eleanor-val, és te nem Perrie-vel voltál!-mutat rám, és lassan elindul felém. A pillantása egyre jobban elsötétül, és az álla megfeszül, miközben szemei a nyakamra szegeződnek, pontosan tudom, mire gondol.-A húgomat, Malik?! Volt képed utána a szemembe nézni?!
-Jól gondold meg, hogy mit csinálsz, Liam.-mondja lassan, és kimérten Louis.
-Miért? Miért mindig én? Te mit csinálnál?!-barna szemeit elfutják a könnyek.-Most legszívesebben beverném a képed!-az, ahogy ezt mondja sokkal rosszabban érint, mintha valóban ezt csinálná.-De miért ne tenném meg? Te megtennéd, ha a húgodról lenne szó!
Aprót bólintok, viszont mielőtt bármit is tehetne egy apró test szeli át a szobát és nekem csapódik, vékony karjaival átölel és arcát a mellkasomba temeti.
-Nem bánthatod.-zokogja.-Kérlek, Liam, szeretem őt!
Késő, Liam tenyere az arcomon csattan.

73 megjegyzés:

  1. 1. Sajnálom már "1000" éve nem irtam kommentet!:(
    2. Àá már mindenféle variácio megfordult a fejemben hogy hogyan mondják el Liamnek.. de erre nem gondoltam! :P huuh benned sosem csalódok! még mindig te vagy a legjobb író!! *-* :)
    Naggggyon kiváncsi vagyok!!!
    Imádtam eddig is az összes részt!!! *-* :) :PP

    - Ràhel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon édes vagy, köszönöm szépen! :) <3 <3

      Törlés
  2. Hát nem így képzeltem el hogy Liam megtudja az igazságot de ez így felettébb jobb :) De végre kiderült *.* Nagyon jó rész lett imádom ♥

    VálaszTörlés
  3. OMG!

    Kezdem Zayn-nel: Zayn nagyon aranyos, és , hogy ott,mindenki előtt mondta ki, ez nagyon csodálatos. Bár most eléggé sajnálom, őt. Biztos neki is rossz,mivel Liam a legjobb haverja...

    Stella: Örülök, hogy újra együtt van Zayn-nel. Örülök, hogy megbocsájtott neki, és most féltem Őt. nem tudom,mit fog csinálni vele Liam, elküldi vagy, fogalmam sincs, de nagyon féltem Őt. És sajnálom is,mivel a bátyja üti meg a Barátját!

    Liam: Nem tudom, hogy egyetértsek-e vele. Nem tudom,milyen érzés lehet az, ha a sok év után kiderül, hogy van egy testvéred, és mindent megteszel érte, de Ő hazudik neked!
    Teljes mértékben Sajnálom Liam-et, mert Ő nem ezt érdemelte volna. A jószívűségét használták ki.


    Louis: Stella legjobb barátja,Ő csak védelmezni akarta Őket és ez lett.Szegénykém,Ő is a célpontba került. Nem tehet semmiről, véletlenül volt rosz helyen,még akkor,mikor meglátta Zayn-t és Stella-t, de most mégis Ő is benne van. Most biztos, szar lehet neki, pedig Ő már hányszor mondta Nekik, hogy mondják el...

    Perrie: Tudom, hogy Ő nem szerepelt sokat a képben, de Őt is sajnálom. Tudom, ez nem az Ő hibája volt, de "szót kellett fogadnia". A való életben imádom Zerrie-t, de itt, ez most Zella-ról szól, és most így Őket imádom. Csak annyit mondhatok, hogy Ő egy példaképem, és nem tudom elképzelni,milyen érzés lehetett neki ott, akkor a színpadon...

    Harry és Niall: Nekik is tetszik Stella. Szegénykéknek nem jött össze. Ők mindent megtettek Stellá-ért, próbáltak vele barátként viselkedni, ami nem mindig sikerült, de mindenben támogatták és segítették. Harry mindig suliba vitte Stellá-t, Niall-lel meg mindig találkoztak az este. Most fogalmam sincs mit érezhetnek, de szerintem még mindig hitetlenül, zavarodottan , és félig mosolyogva,félig szomorúan állanak hozzá a dolgokhoz. Az biztos,most mindketten csalódottak.

    Eleanor: Róla, most nem sok szó volt, de az biztos, ha kiderül, hogy Ő is tudta akkor abból nagy baj lesz.


    Jajj, Nessa. Annyira sajnálom, hogy hamarosan vége lesz a történetnek, és hogy a prológust három hét múlva, csak később olvashatom majd el, de legalább nyílik majd egy másik blogod, amit szintén olvasni fogok.
    A részről: Ez lett a kedvenc részem. Volt benne minden: Szerelem, Csalódás, Veszekedés, és még sorolhatnám...
    Nagyon várom a következő 2 részt, plusz a prológust és az Új blogodat.

    Ui: Tudom, ez most olyan volt mint egy búcsúzkodás a blogodtól, de nem annak szántam.

    Remélem jól fog telni a hétvégéd, és további szép csütörtököt és Pénteket! <3 <3 :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahw. <3 Nagyon, nagyon szépen köszönöm! <3 Szépen összefoglaltad ezt az egészet, örülök, hogy tetszett a rész! <3
      Kellemes hétvégét, Drága!

      Törlés
  4. A várva várt pillanat! :)) Nagyon örülök, hogy kiderült végre! :) Csodásan írsz! :)

    VálaszTörlés
  5. Végre. Ennyit tudok kinyögni.
    Igazából, mikor láttam, hogy Zayn Stellát szólítja, már tudtam, hogy valami ilyesmi fog történni. Olyan aranyos volt. *-*
    Én megértem Liam-et. Végül is, nemrég ismerte meg a saját húgát, és az egyik legjobb barátja ráhajtott. De, ha a szerelem közbeszól, nincs apelláta. :D
    Félek a következményektől. Mármint attól, hogy Liam bemosott Zayn-nek.
    Remélhetőleg Stella nem fog haragudni.
    És így utoljára. Te ezt hogy gondoltad? Így abbahagyni. Gondolkozz el, Kis Hölgy!!!
    De a lényeg, hogy várom nagyon a következő részt!!

    Puszi: Awen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Hogy gondoltam? Pont így, majd jövőhéten lesz folytatás! :3
      Puszi!

      Törlés
  6. Drága Nessa! Igazából még próbálom feldolgozni a tényt,hogy lassan ennek a blogodnak is lassan vége...Mióta elkezdted ezt a blogot,azóta mindig epekedve várom a csütörtököket :) Vártam már,hogy kiderüljön Stella és Zayn kapcsolata.Liam reakciója várható volt,de remélem happy end lesz :) nem sokat tudok mondani,az epilógushoz tervezek egy hosszabb kommentet ;) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel én is pont így vagyok, túl gyorsan telik az idő. :(
      Nagyon várom már, azt a hosszabb kommentet! :)

      Törlés
  7. Imádom a blogod minden egyes pillanatát, és minden csütörtökön tûkön ûlve várom, hogy olvashassam az új részt:)
    Imádooom!!!!
    Csak így tovább!:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Nessa..!! Tudod hogy olvasom a blogod de kommentelni nem szoktam hat most megteszem! Ez a rész eszméletlen lett! Úristen....mindenféle elképzelésem volt hogy mondják majd el de erre nem számítottam! Fantasztikus rêsz lett nagyon várom a következöt!:*

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó!!Kár hogy mindjárt vége...Szerettem és szeretem olvasni a blogod...Nagyon várom a kövi részt...Iszonyatosan jól írsz...♥♥♥

    VálaszTörlés
  10. Uh Nessa! Nem is tudom mit mondjak. Tudod az imádom nem elég jó kifejezés :-D Annyira jó lett! Fantasztikus!! :-) Zayn annyira cuki, és Stellával nagyon édesek. *-* Szegény Liam :-/ De biztos megbékél majd :-)
    NESSA:Téged pedig egyszerűen imádlak! <3 Nagyon tehetséges vagy.!Büszke lehetsz magadra :-) :-) Főleg, hogy a sok tanulás mellett még ilyen fantasztikus sztorit tudsz írni! :-)Bárcsak ne lenne vége a történetnek. Dehát egyszer minden véget ér :-( Remélem rengeteg blogodat fogom még olvasni :-) Köszönöm, hogy felvidítod a csütörtökjeimet és ne haragúdj, hogy nem kommenteltem sokszor,valamint ne haragúdj a hosszú. Kommenttért :-( puszi : Dina xx :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drágaság! sosem kell bocsánatot kérned a hosszú kommentért, én csak örülök ennek. :) Nagyon szépen köszönöm, elképesztően jól esnek a szavaid. <3

      Törlés
  11. En se hittem volna, hogy igy tudja meg Liam..De Zayn milyen edes volt, hogy mindenki elott kiallt, es kimondta vagy 100x a szeretleket. Liamet meg megertem, de uh... Remelem nem lesz semmi baj, es megbekel veluk, es megbocsajt mindkettojuknek:) Nagyon jo resz lett, mint mindig.. Nem lehetne , most kivetelesen hamarabb hozni a reszt?:')) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Az sajnos nem fog összejönni, nem tudom megoldani, jövőhéten 4 témazárót írok.

      Törlés
  12. most komolyan még egy hetet? Atyavilág könyörgöm, ez rendesen kínzás... olvastam másik blogodat is, azt hittem nem tudod felülmúlni, de sikerült... imádom <3 <3

    VálaszTörlés
  13. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ez de durva! Feldobtad a napom nagyon köszönöm! Én is írok( én nem 1D-t hanem DW-t) De ez.... A világ egyik legjobb fanfice!Nem csodálkoznék ha valaki angolra is leakarná fordítani :D Imádlak Nessa! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, én nagyon csodálkoznék, ha valaki lefordítaná bármelyik történetemet. :'D Köszönöm szépen, te dobtad fel az én napomat! :)

      Törlés
  14. Azt a rohadt!!!!
    Bocsánat, nem is köszöntem, meg semmi sem, de így most... Én csak...
    Úristen, ez baromi jó rész volt.
    Jó, jó az összes az, és sajnálom, hogy nem kommentelek rendszeresen, de mindig elolvasom, és mindig imádom, csak félő, hogy nincs annyi dicsérő szó, amit minden egyes megjegyzésben bőven kifejthetnék, és parázok attól, hogy esetleg megunnál.
    Egyébként tudtam. Totál biztos voltam benne, hogy Liam megüti majd. Nem tudom, éreztem, vagy inkább csak reméltem. :D Mindenesetre megérdemelte. Mármint Zayn.
    Apropó, Zayn; elképesztően édes volt, hogy ott, mindenki előtt, őszintén bevallott mindent. Istenem, ilyen nincs, és most megint ott vagyok, hogy nekem baromira kell egy Zayn.
    Hú, most így visszaolvasva ez eléggé zavaros, meg össze-vissza, de annyi minden történt ebben a részben, hogy totál felkavart. Mindenesetre vigyorognom kellett a dühös Liam-en, bár én sem tudom, miért.

    Elmondhatatlanul várom már a következő részt, talán még jobban is, mint az eddigieket.
    Imádlak, J. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól nem kell félned, hogy megunlak. :) Köszönöm szépen, édes vagy! :) Én is imádlak! <3

      Törlés
  15. Bármit!... bármit eltudtam képzelni annak hogyan derül ki de hogy pont így! Ez eszméletlen jó volt!!!!!!!!!! A te blogod a kedvencem. Nagyon sok jó blog van, de ez a legjobb.... már akkor tetszett amikor megtudtam hogy Zaynnel jön össze. Nem akarom hogy vége legyen :'( én sírni fogok. Annyiszor fogom még újra olvasni a blogod amíg szóról szóra meg nem tanulom !!!xD Reménykedem benne hogy nekem is ennyi olvasóm lesz mind neked és hogy a blogom legalább olyan jó lesz mint a tied. Jaj ohmygod hogy fogom én kibirni jövöhét csütörtökig? Majd csak lesz valahogy!! Már nagyon várom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :) Drága, semmi nem ér annyit, hogy sírj miatta, főleg nem egy buta történet! :)

      Törlés
  16. huh nagyon jo lett!<3

    VálaszTörlés
  17. the best blog, the best writer<3

    VálaszTörlés
  18. Drága Nessa!

    Titkon valahol mindig azt vártam, hogy Zayn és Stella nem csak odaállnak Liam elé és bevallanak mindent, sőt, egészen ma délutánig azt hittem, mindez a legeslegeslegvégére marad, ám Te, Te már megint túljártál mindenki eszén, és zseniálisan leleplezted mindenki kedvenc szerelmespárját! :) Azt hiszem, ennél tökéletesebben nem is történhetett volna. A megoldás zseniális, és..hogy is mondjam, hogy értelmes legyen? Liam reakciója után az jutott eszembe, hogy ha ez igaz lenne, pontosan így reagálna. (Aztán eszembe jutott, hogy van egy bátyám, és rájöttem, hogy sosem fogalmazna ilyen választékosan egy felbőszített nagy testvér!:D) Imádtam minden egyes mondatot, gondolatot, reakciót, pillanatot, és még a pofont is. / Az különösen tetszett, ahogy leírtad!:) /

    Néhány hete már megírtam neked, mennyire fogom sajnálni, ha véget ér Zella története, és emellett mind a mai napig kitartok, de szomorkodásra nincs okom, amíg még hátra van az a pár rész, és őszintén szólva, számomra még mindig hihetetlen, hogy már a 48.(!!NEGYVENNYOLCADIK) rész került fel ma. Nagyon hamar elrepültek a hetek, és hiányozni fog ez a sztori. Biztos vagyok abban azonban, hogy újra fogom olvasni.

    Viszont most még nem jött el a búcsú ideje, úgyhogy csak annyit írnék még, hogy köszönöm. A mai napom rosszabb már nem is lehetett volna, de ez az 5-10 perc, amíg ezzel voltam elfoglalva, elfeledtette velem minden problémámat.

    xx Lu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága!
      Nagyon, nagyon, tényleg elmondhatatlanul köszönöm minden szavad! Rengeteget jelentenek nekem a kommentjeid! <3

      Törlés
  19. Ez hihetetlenül jó lett! Sajnálom Liam-et és nagyon is megértem, és becsülöm Zayn-t amiért vesz erőt magán és Liam elé áll.
    És imádlak téged amiért ennyire jó, nem, nem is jó, hanem tökéletes történetet írsz!
    Annyira rossz érzés tudni hogy már mindjárt vége ennek a történetnek...
    Egyszerűen imádom!

    VálaszTörlés
  20. Ez valami eszméletlen lett!Itt abba hagyni ez ember kínzás komolyan!Nagyon siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
  21. Nem tudok semmit irni erre csak azt hogy mar epp ideje volt ennek.Nagyon jol irsz ugyhogy soha ne jusson eszedbe befejzni!:) Varom nagyon a kovit:)
    Puszi Csenge <3

    VálaszTörlés
  22. Nagyon szeretem ahogy írsz már a nessa +harry történetedet is olvastam nem is egyszer. Ez a blogod is nagyon jó, imádom minden héten várom az új részeket :)

    VálaszTörlés
  23. Szia! :) A Stole my heart óta olvasom minden blogodat, és egyszerűen imádom! Eddig csak egyszer írtam kommentet, de tudd, hogy minden héten itt vagyok. Nem akarok egy ezredik ömlengős kommentet írni arról, hogy nem lehet szavakba foglalni a tehetségedet, így inkább csak gratulálni szeretnék egy újabb zseniális bloghoz. Rengeteget fejlődtél a My best friend Harry Styles or not óta, de csak és kizárólag pozitív irányban. Csak így tovább, büszke lehetsz magadra! Zsófi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! <3
      Nagyon szépen köszönöm, én az olvasóimra vagyok büszke, hiszen nélkületek sehol sem lennék. <3

      Törlés
  24. Nessa :) Rettenetesen jól írsz, és ez a rész egyszerűen elképesztő lett. Az igazat megvallva nagyon reméltem, hogy nem az lesz a vége, hogy Liam csak azt mondja " örülök nektek srácok". Én személy szerint örülök, hogy így alakult, így legalább mégjobban várom a következő részt. Persze azért remélem, kibékülnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Soha nem írtam volna ilyen unalmas befejezést. :D

      Törlés
  25. Eddigi kedvenc részem lett Nessa! Annyira, de annyira átjött az egész, hogy még mindig remegek belülről...nem hiszem, hogy mostanában ennyire beleéltem volna magam egy részbe. És a végén...
    Olvastam volna még, de tudom, hogy így kellett abbahagyni, de ettől függetlenül jövőhétéig még belepusztulok a várakozásba. :)
    Imádtam, fantasztikus vagy. <3

    VálaszTörlés
  26. Aaaah nagyon jo mint eddig az osszes..♥ nagyon szeretem a blogod es ahogy irsz nagyon ugyes vagy..<3

    VálaszTörlés
  27. Már vártam mikor is érkezik el ez a rész. És hát nem csalódtam. Egyszerűen fantasztikus lett! Arra nem számítottam, hogy az egész dolog efféle képpen fog kitudódni, megleptél vele. Már nagyon várom a következő részt (uhh csütörtök még nagyon meszze van :( ) de én már nagyon kíváncsi vagyok Liam teljes reakciójára, hogy ezek után mi lesz :)
    Nagyon-nagyon, eszméletlenül ügyes vagy! Ez a blog az egy ok amiért mindig várom a csütörtököt ;) Csak így tovább! <3

    VálaszTörlés
  28. Drága Nessa!
    Ez olyan, de olyan, de olyan elképesztő rész lett, hogy elállt a lélegzetem is. (természetesen jó értelemben) Annyira vártam, hogy elmondják az igazat Liamnak, de erre egyáltalán nem számítottam. Viszont nagyon tetszett és IMÁDTAM. Liam-et sajnálom, de remélem, hogy egy pofon(?) elég volt és most már elkezd megbékélni, mert Stella nem veszítheti el most. Harry-ért is megszakadt a szívem, mert jajjj szegény, most, hogy rájött, hogy ki is tetszik Stellának, nem lehet könnyű. Niall pedig, hát kicsit őt is sajnálom, de remélem lassan kiheveri, mert annyi lány van még! Szóval nagyon jó rész lett és én már az elejétől olvastam, sőt még az ezelőtti blogodat is és várom az újat, de nehéz lesz elengedni a régit. Viszont még vár ránk pár csodálatos rész, úgyhogy örülhetünk. :) Nagyon jól írsz, csak így tovább, mert komolyan nem mindenki tud ilyen jól blogot írni, mint te és ezt teljesen komolyan gondolom. Várom a következő részt és nagyon szeretem ... mindent szeretek ebben a blogban!! :D <3
    Bogi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bogi! :)
      Tudom, hogy nehéz lesz elengedni, nálam jobban ezt senki se tudja, de ne szomorkodj, nem fogtok megszabadulni tőlem! :) Jön majd a 6. (HATODIK!!) blogom. :)
      Köszönöm szépen! <3

      Törlés
  29. A tiéd volt az első blog amit életemben először olvastam. Még mindig az a véleményem mint a legelején. Imádom. Csodálatosan írsz, olyan érzelmeket és hangulat hullámokat sikerült kiváltanod belőlem amit még soha semminél sem tapasztaltam. Remélem még sok blogot olvashatok tőled. Nagyon várom a következő részt, ugyanakkor elszomorít, hogy lassan vége lesz ennek a történetnek is.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó érzés ezt tudni. :) Köszönöm szépen! <3

      Törlés
  30. Nessa! <3
    Szentséges basszantyú! Erre végképp nem gondoltam, minden másra igen, de erre.....
    Úristen és kimondta, Zayn kimondta, hogy SZERETLEK..(Ááááhhw)
    (mellékes,de azért sajnálom Perrie-t)
    Uh, Liam nagyon ki van akadva, nem csodálom hisz hazudtak neki, a háta mögött hogy is mondjam khm, szóval érted ;).... Nagyon kiváncsi vagyok mit gondol most Harry és Niall..
    OMG *-* Nem bírok várni a következő részig.MOST AKAROM <3
    IMÁDLAK, TE VAGY A LEGJOBB <3^^
    Puszi :*
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenem, de édes vagy! <3 Köszönöm szépen! <3 <3

      Törlés
  31. Na végre kiderült. Nagyon nagyon jóó!! Azért sajnálok mindenkit. Nem tudom ,hogy fogom-e bírni csütörtökig.

    VálaszTörlés
  32. jo,blog vegre kiderult mar nagyon unalmas volt

    VálaszTörlés
  33. ahh istenem reméltem hogy a liam nem fog nagyon kiakadni. a kedvenc blogom olyan kár hogy nem sokára vége lesz :( minden héten annyira várom a csütörtököt :) az összes blogodat olvasom/olvastam és mindegyiket imádom.az előző névtelen kommentelőre ne is figyelj nem volt unalmas. nem hiszem hogy ő ennyire jó blogot tudna írni. :) további sok sikert az íráshoz :) xx ♥

    VálaszTörlés
  34. Imádom a blogod , jó hogy végre kiderült , nagyon várom márt a következő részt ! :)
    Remélem minden rendbe jön köztük :)
    -Kate xoxo

    VálaszTörlés
  35. hát. mindenre számítottam, de arra, hogy pont így fog kiderülni... na arra nem. amúgy nem lepődtem meg Liam reakcióján. mármint, hogy akkor nem akadt volna ki ha "csak simán összejönnek". Liam-re vall, hogy a hazugság jobban fáj neki. kíváncsi vagyok hogyan fognak ezután alakulni a dolgok. a pofont szerintem Zayn részben megérdemelte, de így, hogy Stella előtt ütötte meg, őt sajnálom.. remélem Liam hamar megbékél majd és azt is remélem, hogy Lou-nak is megbocsájt majd..
    xxHeni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az erősségeim közé tartozik, hogy szeretem meglepni az embereket. :D Minden kiderül majd a továbbiakban. :)

      Törlés
  36. Sziiiia! Volt néhány halovány elképzelésem arról, hogy fog kiderülni ez az egész, na de erre csak akkor gondoltam, mikor szóba hozták a díjátadót. Eszméletlen lett! Édes istenem, brutál jól megírtad, jobban, mint ahogy azt elképzeltem! A takaró alá bújva olvastam végig, és nem sok kellett, hogy ne visítsak fel az éjszaka közepén. x3
    Megállt bennem az ütő annál a résznél, mikor Zayn elkezdte a vallomást. És Liam reakciója is a továbbiakban nagyon állatra sikerült, huu, totál magam elé tudtam képzelni az egészet, annyira élet hű volt ember! :D
    Nem emelem ki a többi részt, mert oldalakat tudnék itt összehablatyolni, így röviden csak annyit mondok, hogy imádom ezt a részt (is), per-fect lett! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Említettem már, mennyire szeretem a kommentjeidet? Elképesztő stílusod van! :D
      Köszönöm szépen, Drága, örülök, hogy tetszett! :) <3

      Törlés
  37. Egyszerűen imádom a blogod és ahogy írsz! Csak így tovább!alig vártam hogy kideüljön liam előtt a kapcsolat ès jó nagy/kis csavaral oldottad meg:) nagyon jó lett a rés

    VálaszTörlés