2013. december 6., péntek

Sziasztok!
Tegnap óta nagyon sokat gondolkoztam, gondolom elolvastátok, amit írtam a rész elé, ha nem, az sem baj, talán az a jobbik eset. Éjjel keveset aludtam emiatt, bűntudatom volt, mert ezt nem rátok kellett volna rázúdítanom. Ideges voltam, nehéz napom volt, nem jött be a netem, nem csináltam meg a házijaim. Szeretnék bocsánatot kérni, amiért kiakadtam, nagyon ritkán fordul ez elő, de már hetek óta gyűlnek bennem az érzelmek és nem tudom kiadni magamból, várom, hogy mikor jön el a pillanat, amikor elegem lesz abból (azokból) a személyekből, akik miatt egyre rosszabbul érzem magam.
Mindegy, ez igazán nem tartozik ide. Remélem, senki nem haragszik rám, az az 1 kérésem lenne, hogy senki ne írjon sehol ha nincs fent délután 2-ig az új rész. Ha nem teszem fel aznap, amikorra ígértem, szólni fogok, de ne írjatok, egy nap 24 órából áll, addig akkor teszem fel, amikor nekem jól esik és időm van rá.
Jó lenne, ha ezt megértenétek. Amikor már tele van a fejem minden sz*rral, és csak csendet akarok, legalább miattatok ne húzzam fel magam. Nem haragszom, remélem ti se rám, amikor eljön az a pont, hogy elegem van, a legkisebb dolog is kiváltja belőlem a hisztit.
Gondolkozom azon, hogy kellene csinálnom egy olyan blogot is, ahová csak a gondolataimat írom le, hogy ne itt mondjam el ezeket. De valószínűleg senki nem kíváncsi a kisebb-nagyobb problémáimra, élményeimre, csak néha jó lenne valakivel beszélni ezekről...
Mindegy, szeretném, ha tudnátok, hogy mindenkit imádok! <3
Remélem, ma sok finomságot kaptok a Mikulástól, jó hétvégét!


17 megjegyzés:

  1. Szia! Új olvasó vagyok és várom az új részt, egyébként teljesen megértelek! Mindegy mikor hozod remélem hamar:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Csütörtökönként van új rész. :)

      Törlés
  2. Szia! Új olvasó vagyok és várom az új részt, egyébként teljesen megértelek! Mindegy mikor hozod remélem hamar:)

    VálaszTörlés
  3. Nessa:)
    Ha neked az jó megadhatod a e-mail címed, skypod, Facebook-od valamid és nekem bármikor panaszkodhatsz, elmondhatod a gondolataid,bánatod,örömöd vagy bármi. Már régebb óta szeretnék egy "levelező társat", akivel lehet "lelkizni".Persze csak ha te is szeretnéd,vagy úgy érzed szükséged van rá. :)
    Ui: Imádom az írásaid és akkor hozod a részt amikor akarod, aki pedig panaszkodik a rész "késése" miatt az próbálja ki milyen írni. Én hobbi szinten foglalkozom újságírással, néha 3-4 órába telik mire írok egy normális féloldalas cikket, ehhez képest a tiéd 4x hosszabb.
    OLVASÓKNAK valahol fele ekkora rész érkezik 2 hetente, szóval nyugi van.
    Nika:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alapból utálok panaszkodni, de itt az e-mailem: stolemyheartwithnessa@gmail.com
      Ha gondolod írj nyugodtan, amikor tudom válaszolok. :) <3

      Törlés
  4. szia: persze,hogy nem haragszunk:) Legyél jobban és nyugi :) :)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Próbálkozom, de ez nem rajtam múlik. :/ <3

      Törlés
  5. Teljesen.megértem hogy kiakadtál!:) én nem haragszok igaz nem is irtam neked!:) gondolod twitteren leirhatod a fészbukod vagy valami és velem.nyugodtan beszélgethetsz!! :) amiben tudok segitek is!:) barátaim.körében is én szoktam lenni a "lelki szemetesláda" vagy mi!:D :) szoval engem.megkereskedsz meghallgatlak és segitek ha tudok!:)
    Számithatsz rám!:)

    -Ráhel!:)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Szerintem teljesen érthető volt a kiborulásod, hidd el engem is könnyen fel lehet idegesíteni hogyha sürgetnek :)
    A rész pedig nagyon jó lett.
    Stella Zayn páros pedig olyan édes, olvadok a gép előtt :D
    ui: Boldog Mikulást neked,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ez csak egy nagyon apró, mondhatni molekulányi oka a kiakadásomnak...
      Köszönöm! <3
      Boldog Mikulást! :)

      Törlés
  7. Szia!
    Én személy szerint iszonyat örülnék egy ilyen blognak, egy 'mindenes' blognak, és szeretnélek talán egy kicsit jobban megismerni, hisz annyi mindent adtál nekünk az elmúlt évek (? jesszus, tényleg évek voltak..) alatt, és egy kicsit rosszul is érzem magam amiatt, hogy csak mostanában (bár még most sem rendszeresen..) kommentelek neked, meg írok, pedig már mondhatni az eleje óta veled vagyok. Legalábbis 'lélekben'. :D
    Igen, ennyit akartam csak, és, hogy tudd, én iszonyat tisztellek amiatt, hogy eddig kibírtad kiakadás nélkül, én nem hiszem, hogy képes lettem volna rá...
    Imádás, J. <3
    ((És boldog mikulást!:D))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Bizony, évek...
      Nem tudom, talán majd megcsinálom, bár ahhoz már végképp nem lenne időm, hogy egy ilyen blogot is vezessek. Jó érzés, hogy te is egy "régi" olvasóm vagy, az mindegy, hogy mikor kezdtél kommentelni. :)
      Köszönöm! Boldog Mikulást! :) <3

      Törlés
  8. Drága Nessa!
    Be kell vallani nekem is büntudoatom volt és egy kicsit ki is akadtam miután elolvastam azt az opinózus előszavadat. Ne kérdezzd miért fogalmam sincs. Viszont örülök , hogy gondolkodtál , az már más kérdés , hogy mikor.
    Ezt a bejegyzést félve gyitottam meg , ugyanis azt hittem szünetelteted a blogot. Viszont most iszonyatosan boldog vagyok és egyben bánom is , azt ami miatt kibuktál.
    Remélem abból a blogból még lesz valami én is nagyon örülnék egy "Nessa kiadja magából a dolgokat " blog.
    A kellő nézetség is meglenne hozzá (szerintem).
    Sok csokit kíván , Noja.

    VálaszTörlés
  9. Drága Noja!
    Ne legyen bűntudatod, senkinek ne legyen, ez tényleg csak egy nagyon mini része annak, hogy most úgy érzem maga, ahogy.
    Nem fogom szüneteltetni a blogot. :)
    Sok csokit, és boldog Mikulást! :)

    VálaszTörlés