2013. december 19., csütörtök

34.rész Kék ital

Sziasztok! :)
Végre itt a csütörtök, holnap én már mehetek haza. :3 A szünet alatt próbálok majd előre megírni néhány részt, viszont nem lesznek gyakrabban részek, mert készülnöm kell a szóbeli vizsgáimra angolból és olaszból, remélem megértitek. Karácsonyig már nem lesz rész, szóval ha addig nem írnék bejegyzést...
Mindenkinek Boldog Karácsonyt! Remélem mindenki kellemesen tölti majd az ünnepet és megkapjátok, amit szeretnétek! :)
Nessa. xx

Liam hátán csimpaszkodok, miközben belépünk a szórakozóhelyre. Sokáig tartott, míg a többiek meggyőzték, hogy ide jöjjünk, és akkor is csak kizárólag a VIP hely jöhetett szóba. Előtte persze engedélyt kért anyáéktól, így kerülök én most ide. Jó néhány ismert ember közé a bátyám hátán kapaszkodva. Leereszt, a lelkemre köti, hogy mindig legyek valakivel közülük, egyedül ne beszéljek idegenekkel, még ha az egy ismert ember is. És ha iszok valamit ne tegyem le sehová a poharam, továbbá ne igyak semmit ami pohárba van és Louis vagy Harry veszi. A fények zavarni kezdik a szemem, hunyorogva pislogok a bátyámra, a fiúkat már csak zavarosan látom, Harry idiótán mozogni kezd a zenére, Louis már a pultnál van, Niall csatlakozik Harry-hez, Zayn pedig zsebre dugott kézzel, kissé zavartan nézelődik. Nem voltam még ilyen helyen, sosem vágytam arra hétvégente, hogy leigyam magam, mostanában pedig még eszembe sem jut, szeretném minden percemet a fiúkkal tölteni.
Kapaszkodom Liam kezébe, néhány ember nekem jön, ők máris bizonytalanul állnak a lábukon pedig még fiatal az este.
-Vigyázz már!-szól egy ismeretlen srác után kissé ingerülten Liam. A fiú hátra sem pillant, csak odatántorog a pulthoz és rávigyorog a kiszolgálóra.-Nem kellett volna idejönnünk.
-Minden rendben.-mosolygok rá biztatóan.-Semmi bajom.
-Ez a sok idióta.-néz körbe idegesen.-Szólj, ha haza akarsz menni és azonnal indulunk.
Puszit nyomok az arcára, tekintete kissé megenyhül, elengedem a kezét, hogy ne higgye, mennyire megijeszt ez a rengeteg ember és a zavaros fények. Csak időre van szükségem, míg nem kapok epilepsziás rohamot a villódzó színektől.
-Szia te hercegnő.-kapja el a derekam Louis.-Mit iszol?
-Valami üdítőt.-mosolygok rá.
-Ahogy akarod.
Hamarosan a kezembe nyom egy üveg gyömbért, megfogadom Liam tanácsát és anélkül nem megyek sehová, hogy ne lennék valamelyikük közelében és ne szorongatnám azt az üveget. Lassan feloldódok, bár a zenét túl hangosnak érzem és legszívesebben bebújnék Zayn karja alá, viszont nem hiszem, hogy táncolna velem, és ha táncolna is úgysem adnak ezen a helyen egy viszonylag lassú dalt. És mi nem táncolhatunk itt.
-Gyere Stella!-fogja meg a karom Harry.-Olyan elveszettnek nézel ki.
Bágyadtan rámosolygok, a fal mellett megpillantom a bátyámat és Zayn-t, míg Liam egy kólát szorongat, Zayn kezében számomra felismerhetetlen kék színű folyadék hömpölyög a poharában. Érdekelni kezd, hogy mi lehet az és vajon finom-e, de nem visz rá a lélek, hogy megkóstoljam azt. Biztos valami méregdrága cucc, és amúgy sem adnák ki nekem. Továbbá nem mehetek csak úgy oda hozzá azzal a kérdéssel, hogy megkóstolhatom-e az italát, szerintem Liam eléggé meghökkenne.
Haz már megivott 1-2 pohár alkoholt, szemei csillognak és az arcán nagy mosoly ül, bár ő elég gyakran ilyen.
-Táncoljunk.-húz be néhány ember közé.
A kisebb csoport szétszéled, hogy helyet adjanak nekünk, bár még így is túl zsúfolt és büdös a környék, hiszen az emberek izzadnak...
-Haz.-szorítom meg a kezét.-Túl meleg van.-dörzsölöm meg az arcom.
Végigméri az arcom, majd még tovább húz, a fal mellett állunk meg, még ott is táncolnak és a sötétben felfedezek néhány összegabalyodott párt, nem szeretném tudni, hogy mik történnek ott.
-Jól vagy?-simítja meg az arcom.-Tiszta piros az arcod.
-Minden rendben, csak melegem van.-mosolygok rá, és megiszom az utolsó korty gyömbért az üvegből.
-Ittál valami mást?-bök az üvegre.
Megrázom a fejem, mire megkönnyebbült sóhaj hagyja el a száját és kissé magához húz. Fejemet a vállára hajtom, magamnak sem vallom be, mennyire kellemetlennek tartom ezt a helyet.
Néhány perc Harry karjai közt megnyugtat, és amikor elhúzódok tőle már sokkal jobban érzem magam, a szemeim már hozzászoktak a fényekhez, a ruhám pedig nem melegít túl sokat, így melegem sincs, ha nem tartózkodom egy embercsoport közepén.
-Gyere, igyunk valamit.-fogja meg a kezem, akkor még nem tudom, hogy alkoholra céloz, csak akkor jövök rá erre, amikor már egy ugyanolyan kék italt szorongatok, mint amilyet Zayn kortyolt a sarokban.
-Mi ez?-kérdezem, és beleszagolok. Nem túl büdös, bár egyből felismerem az alkohol szagát.
-Nem durva.-legyint.-Pont annyi alkohol van benne, hogy ne érezd kellemetlenül magad.
-Nem tudom, mennyire jó ötlet ez, Haz.
-Csak kóstold meg.-mosolyog.
Bizonytalanul forgatom benne a szívószálam, majd úgy döntök, ha azt mondja ez nem durva, akkor valószínűleg semmi baj nem lehet abból, ha megkóstolom. Aztán ha nem ízlik legfeljebb odaadom valakinek vagy megissza ő.
Ő nem ilyet iszik, annak pont olyan színe van, mint a gyömbérnek, és a pohara alján jégkockák vannak. Az nem olyan figyelemfelkeltő, mint az enyém.
Óvatosan felszívok egy kicsit, meglepően finom.
-Harry?-pillantom meg Niall-t.-Azt te vetted neki?
-Aha.-vonja meg a vállát.-Igyál egyet, nem durva.
-Liam kinyír.-rázza a fejét.-Megmondta, hogy ne vegyél neki semmit!
-Nem érzi jól magát.-magyarázza.
A pohár kiürül, egy ideig figyelem az olvadozó jégkockákat az alján, majd felnézek, akkor már Zayn is ott van és hevesen magyaráz Harry-nek.
-Te egy barom vagy.-rázza a fejét.-Szerinted nem üti ki ez a szar, ha még soha az életbe nem ivott alkoholt?
A pohár eltűnik a kezemből, értetlenül, összeráncolt szemöldökkel nézek rá, nevetés csapja meg a fülem, nem igazán értem, hogy tulajdonképpen mi bajuk van a többieknek.
-Jól vagy?-néz a szemembe Niall.
-Persze.-vonom meg a vállam. Bizonytalanul fürkésznek, egyedül Harry rázza a fejét amolyan, "na, ugye?" stílusban.
-Mi van itt?-jelenik meg a bátyám alakja. Mindannyian mosolyogva vágják rá, hogy semmi, én pedig leereszkedek a székről.-Minden rendben?-simít végig a hajamon.
Mosolyogva bólintok, hiszen tényleg minden rendben van. Zayn bizonytalanul fürkészi az arcom, majd kissé elmosolyodik és kér egy üveg ásványvizet, amit aztán a kezembe nyom. Nem igazán tudok mit kezdeni magammal egy buli közepén, unatkozok, társaságunk közül senki nem táncol, Louis és Harry nevetnek valamin, majd Louis felpattan a székről és megfogja a kezem.
-Gyere.-fogja meg a kezem, őt követik még ketten, és hamarosan már hülyén ugrándozok 3 fiú között. A koncert miatt már alapból jó kedvem volt, bár a végére a sminkem kissé elmosódott és utána szükségem volt egy kis igazításra, ahogy a lassan fejembe szálló csekély mennyiségű alkohol miatt feloldódok, már egyáltalán nem zavarnak a fények és az emberek. Csak bohóckodunk, hülyén táncolunk és néhány számot feltartott kezekkel, ugrándozva énekelünk teli torokból. Valami lehetett abban a kék löttyben, mert már egyáltalán nem feszélyez semmi, nem rázom magam, mint a szórakozóhelyen tartózkodó lányok többsége, csak élvezem a zenét.
Szeretném, ha Zayn is itt lenne és velünk együtt hülyéskedne, de ő továbbra is csak a fal mellett lapul a bátyámmal. Nagyot nyelek, amikor elképzelem, milyen lenne, ha most hátulról átölelné a derekam és az arcát a nyakamhoz érintené, megborzongok, majd  a figyelmem újra a helyes irányba terelem.
Felvisítok, amikor a DJ kever egyet a zenén és elindul valami elcsúfított változatban a Kiss You. Nem érdekel, hogy ez valami hülye változata, mert akkor is a Kiss You, kirontok az emberek közül, Niall hangosan felnevet, amikor átmászok két egymáshoz közeledő emberke között és kiugrok a tömegből, hogy megfogjam a két hiányzó bandatag karját. Liam nevetve követ, egyikük sem ellenkezik, a pillantásom találkozik Zayn barna szemeivel, elmosolyodik, magammal húzom őket a kis csapatunk alkotta körbe, immáron együtt énekeljük a dal azon részeit, amibe nem zavar bele semmi hülye effekt.
Zayn mozgása kissé esetlen, amitől elkap a nevetés, aranyosan néz ki és én legszívesebben átölelném, és a fejembe szállt alkohol miatt meg is teszem.
-Stella.-búgja bizonytalanul a fülembe.-Ne.
A szemem sarkából látom Liam megdöbbent arckifejezését, míg Harry csak vihog rajtunk, Niall arcáról egy pillanatra lefagy a mosoly és Louis szemei rám villannak. Röhögve fejti le magáról a kezeim és úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, összeráncolt szemöldökkel próbálok meg beférkőzni a karjai közé.
-Vettetek neki valamit?-kérdezi Liam a zenét túlkiabálva.-Srácok!
-Aha.-süti le a tekintetét Haz.-De csak azért, mert kellemetlenül érezte magát. De nézd, most tök jól szórakozik!
-Baszd meg Harry!-puffog.-Nem gondolod, hogy talán meg kellett volna kérdezned tőlem, hogy vehetsz-e neki valamit, mielőtt leitatod a húgom? Különben is megmondtam, hogy nem vehetsz neki semmi ilyet!
-Liam.-fogja meg a vállát Louis.-Csak egy pohár volt, nincs semmi baja, kicsit becsípett, de te is, amikor megnyertük az X-Factort, és te sem voltál nagykorú.
-De az teljesen más!
-Hadd érezze jól magát.-hallom meg halkan.
-Jó.-túr a hajába.
Megpróbálok Zayn felé fordulni, vágyom az ölelésére és szeretném az arcomat a nyakába fúrni, viszont eltol magától, a pillantásából tudom, hogy sajnálja, lassan rájövök, hogy miért nem engedi, hátrálni kezdek, mígnem nekiütközök Niall mellkasának. Megfogja a derekam, hogy állva tartson, míg teljesen visszanyerem az egyensúlyom.
-Hogy ihattad meg?-húz magához Liam, fejét rosszallóan rázza és belepuszil a hajamba.
Nem válaszolok, elkap a nevetés, ahogyan Harry továbbra is hülyén táncol. Vágyakozó pillantásokat vetek Zayn felé, de úgy döntök, inkább Liam karjaiban maradok, ott nem történhet semmi rossz és nem szúrhatok el semmit. Az ásványvíz ismét a kezembe kerül, pedig valahol már elhagytam, nagy kortyokban iszom meg, kezd melegem lenni és egyre többet nevetek a semmin is. Beugrok Harry mellé, kezeit a derekam köré fonja, de rögtön lefejtem őket magamról, zöld pillantása végigcikázik rajtam. Csak 1 pohár volt, de egyre furábban érzem magam, ismét kezd melegem lenni. Egy kéz ragadja meg az enyémet és kivonszol a vonagló emberek közül, félszemmel meglátom Ed Sheeran-t, és már éppen fordulnék utána, de a kezek visszahúznak. Nekitámaszt a falnak, kezeivel elzárja a menekülőutat és a szemembe néz, a sarokban állunk, Zayn szemei élénken csillognak.
-Mit ittál?-kérdezi, és az állam alá nyúlva felemeli a fejem.
-Olyat, amit te.-simulok a mellkasához.-Azt a kéket.
Sóhajtva végigsimít a hajamon, nem érzek félelmet, hogy bárki is meglát, azon helyen állunk, ahová a párok eljönnek, ha csak egymás társaságára vágynak.
-Amiatt nem kéne ilyennek lenned.-rázza a fejét.-Ittál már valaha alkoholt, Stella?
-Nem tudom.-motyogom.-Megcsókolsz?
-Hazaviszlek.-fogja meg a kezem.
-Még nem táncoltál velem.
-Majd otthon, Édes, megígérem, hogy ott táncolok veled.
-Tényleg?-emelem fel a fejem.
Egy tincsem a fülem mögé tűri, kimérten bólint, majd megfogja a karom és a fal mellett lépkedve visszamegyünk a pulthoz.
-Hazaviszem.-közli kissé hidegen.
Liam csak egyetlen pillantást vet az arcomra, majd bólint.
-Megyek veled.
-Maradj, vigyáznod kellene a többiekre.-magyarázza.-Hazaviszem, bedugom az ágyába és odateszek egy fájdalomcsillapítót a szekrényére, ahogy elnézem holnap szüksége lesz rá.-mér végig.
-Majd te itt maradsz velük, az én húgomról van szó és már te is ittál.
-Rád jobban hallgatnak, ittam, de nem vagyok részeg, sőt, szépen hazasétálok vele, legalább kiszellőzteti a fejét.
-Nem.-ellenkezik.
-Liam.-sóhajt.-Ha attól félsz, nem leszek bunkó vele, ezt már megbeszéltük.
-Rendben.-túr a hajába.-De nagyon hideg van, inkább hívjatok egy taxit.
Aprót bólint, míg én lehajtom a fejem és a lábaim kezdem méregetni, lábujjaim megmozgatom a szandálban és felnevetek.
-Megpróbálom összeszedni a többieket.
-Haz nem fog még eljönni.-rázza a fejét.-Inkább szórakozz velük egy kicsit.
-Aha.-hümmög.-Megvárom, míg kihisztizi magát és aztán megyünk utánatok. És Zayn!-szól utána, elkapja a barátom fekete bőrkabátját és a szemébe néz, nem ellenséges, semmi olyan, csak nyomatékos.
-Ígértem valamit, amit betartok.-közli vele.-Nem kell aggódnod, kezdem egészen megkedvelni, de még mindig idegesítő néha.-grimaszol, mire összeröhögnek, és Liam ad egy puszit a homlokomra.
Néhány perc múlva már Zayn kabátjában állok a szórakozóhely előtt, a szél az arcomba fújja a hajam és fázom, annak ellenére is, hogy meleg testével megpróbál felmelegíteni, bár szerintem neki sincs melege.
Egy autó begördül elénk, hátraülünk, azonnal az oldalához bújok, nem ér hozzám úgy, ahogy akkor teszi, amikor csak ketten vagyunk.
-Jól vagy?-simít végig a hajamon.-Nincs hányingered?
Megrázom a fejem, nem tudom mennyi idő telik el, de hamarosan megállunk, azt tudom, hogy ez nem a 1D ház, kifizeti a taxit, majd kézen fogva és szapora léptekben indulunk végig az utcán. Elhagyunk néhány házat, majd bepötyögi a kódot, mígnem a kapu kinyílik és belépünk az ismerős kertbe, kulcsát kapkodva dugja a zárba. Amikor belépünk a testem kezd kiolvadni és azonnal felé fordulok, zavarosnak tartom, hogy Liam végül is elengedett vele úgy, hogy ő nincs itt.
-Gyere.-húz magához és a karjaim a nyaka köré fonja, kuncogva hajolok az arcához, de elhúzódik.
-Zayn!-nyafogok, lábaim a csípője köré fonom, ügyet sem vet rám és elindul felfelé a lépcsőn, míg én sértődötten durrogok.
Letesz az ágyamra, nem tetszik, hogy idehozott és nem a saját szobájába, meggyőződésem, hogy a ma estét is vele töltöm.
-Nem kellett volna innod.-beszél hozzám, miközben leguggol előttem és a lábaim az ölébe veszi. Óvatosan kikapcsolja a szandált és lehúzza a lábaimról, majd felhúz, hátam a mellkasához simul, majd kissé eltol magától, ujjai megkeresik a ruhám cipzárját, akaratlanul is felkuncogok.
-Ugye tudod, hogy nincs alatta semmi?-teszem fel a kérdést, fejem hátrabillentem.
-Jézusom, Stella.-fúj nagyot, közelebb húzódok hozzá, fejét rázva végül enged nekem és átöleli a derekam.
-Segíthetsz levenni.-kuncogok.
Egyik tenyerét a csípőmre helyezi és gyengéd nyomást fejt ki, teljes testemmel hozzá simulok. Ajkával megérinti a fülem mögötti érzékeny területet, majd érzéki csókot lehel a nyakamra.
-Kíváncsi vagyok rá, vajon akkor is ezt mondanád-e, ha nem ittad volna meg azt a pohár Blue Hawaii-t.-súgja csábítóan.
A kezemmel hátra nyúlok és megfogom a cipzárt, viszont elkapja a csuklóm és a kezem visszavezeti a testem mellé.
-Ne csináld ezt, Stella.-súgja kissé feszülten.
Hisztisen bújok közelebb hozzá, megfordulok, hogy egymással szemben legyünk, a fejemet felemelem és a szemébe nézek.
-Énekelsz?-kérdezem halkan.
-Nem énekeltem neked ma még eleget?-kérdezi nevetve, ujjait a hajamba vezeti és széthúzza a göndör tincseket, másik kezével óvatosan felhúzza a lecsúszott cipzárt.
Megrázom a fejem, lábujjhegyre állok, ma még alig csókolt meg, kissé megingok, de erősen tart és gyengéd csókot helyez az ajkaimra. Rosszallóan dünnyögve billentem jobbra a fejem, elnyílt ajkakkal csókoljuk meg egymást, nyelve megtalálja az enyém, szájának édes íze van. Kissé elhúzódik és orrát összedörzsöli az enyémmel, felnevetek, kezem levezetem a mellkasán és megállapodok a nadrág fedte érzékeny pontjánál.
-Ne.-búgja levegőért kapkodva, megragadja a kezem és elhúzza onnan. Ujjainkat összekulcsolja a csípőmnél, hogy ne legyen még csak lehetőségem sem arra, hogy megérintsem teste bármely pontját.-Éneklek neked, mit szeretnél?
-I Would.-csillannak fel a szemeim.-Ez a kedvenc dalom.
Halkan dúdolni kezd, elenged és lenyom az ágyra, majd a szekrényemhez lép és kivesz egy bő, fehér pólót. Éneklés közben megáll előttem, majd csókot nyom a számra és folytatja, ismét felhúz, ujjai megtalálják a ruhám cipzárját. Kissé lehúzza, addig, míg tényleg megbizonyosodik arról, hogy nem viselek alatta semmit. A pántok hiánya nem győzi meg, keze megáll, maga felé fordít és áthúzza a fejemen a pólót, beledugom az ujjába a karjaim, ő pedig lehúzza. Idiótán nézek ki, a ruhám szoknyája kilóg alóla és a szétnyílt cipzár kiemelkedik a hátamnál, kezét becsúsztatja a póló alá és teljesen lehúzza a cipzárt. A ruha leesik a lábaimhoz, kilépek belőle, elhúzom a szám, amikor a kezeimnél fogva az ágyhoz vezet és finoman lenyom rá, beférkőzök a hűvös takaró alá, nem jó, hogy nincs mellettem. Csókot nyom a homlokomra, majd jó éjszakát kíván annak ellenére is, hogy hevesen tiltakozom az ellen, hogy elmenjen, felveszi a földről a ruhámat, leteszi a fotelre, majd kilép az ajtón és egyedül hagy. Zúgó fejem a párnára ejtem és dühösen fúrom bele az arcom, elszalasztja a pillanatot, amikor csak ketten vagyunk.

~Niall Horan~

Halkan lépdelek a szobám felé, akkor ment el a kedvem az egész bulitól, amikor Stella megpróbált Zayn felé közeledni, ne is beszéljünk arról, hogy aztán ketten visszajöttek ide. A szobájából hangokat hallok, nem bírom ki, hogy a résnyire kinyílt ajtó mellett csak úgy ellépjek, megállok, kissé előrehajolok úgy, hogy még az árnyékom se kússzon be a szobába. A látványtól ledöbbenek és abban a pillanatban, hogy Stella lábujjhegyre áll és megcsókolják egymást, minden összeáll a fejemben. Úrrá lesz rajtam a döbbenet és az elkeseredettség, egy ideje sejtek már ebből valamit, de az most már biztos. Az ajkamba kell harapnom, valahogy engem nem kap el a mosolygás, amikor összedörzsölik az orrukat, pedig mosolyognom kellene, mert mindketten boldognak látszanak. 
Látom, hogy Stella kissé be van csípve, és ezt a következő tette tisztán a tudatomra hozzá. El akarok menni, de a lábaim nem engedelmeskednek, így tovább fájdítom a szívem és figyelem őket.
-Ne.-fogja meg a lány kalandozó kezeit Zayn, ujjaikat összefonják, egy ideig mozdulatlanul bámulom az egymásba kapcsolódó kezeket.-Éneklek neked, mit szeretnél?
-I Would.-kapja fel a fejét. Szemei csillognak, valószínűleg két okból, az elfogyasztott koktéltól és Zayn jelenlététől.-Ez a kedvenc dalom.
Fejemet zavartan elkapom róluk, a falnak támaszkodok, hallom Zayn hangját, ismét őket kezdem nézni. Elővesz egy pólót, majd megáll a barátnője előtt, mert már teljesen biztos, hogy ők együtt vannak, és ismét megcsókolja. A halk cuppanás szinte visszhangot ver a fejemben, legszívesebben kiszakítanám az ajtót a helyéből. Meglepődök a következő cselekedetén, levegőért kezdek kapkodni, amikor óvatosan elkezdi lefelé húzni Stella ruhájának a cipzárját. És ekkor döntök úgy, hogy ideje elmennem. Megpróbálok nem úgy lépkedni, mint egy elefántbébi, a szobám ajtaját viszont jól hallhatóan csukom be. Dühít, hogy ezt csinálják, hogy több, mint valószínű átverik Liam-et. Ledobom a földre a cuccaim és lerúgom a cipőm, elsősorban nem azért vagyok mérges, mert minket átvernek, hanem mert rájövök, hogy Liam-nek mennyiszer hazudtak már.
Mindent megtesz azért, hogy a húgának a legjobb legyen, és ők ezt csinálják. És nem az a bajom, hogy együtt vannak. Dühösen trappolok a fürdőszobába, szükségem van egy zuhanyra, hogy kitisztuljon a fejem. Kérdések kavarognak bennem. Miért? Miért jó ez? Miért épp így, titokban? Biztos így izgalmasabb.
Nem találok magyarázatot, aztán amikor a hideg víz a hátamra csapódik megvilágosodom, mert Liam a légytől is félti, óvja a húgát, valószínűleg nem reagálna túl jól, ha megtudná, hogy mi van köztük. És Liam-nek fogalma sincs róla, hogy a rajta kívüli négyfős társaságunkból ezek szerint Louis-n kívül mindannyian táplálunk gyengédebb érzelmeket a húga iránt. Talán Harry-ről sejt valamit, mert ő néha túlságosan is nyilvánvaló már a kezdetektől fogva, mert ő összeszedte  a bátorságát és elhívta randizni, bár kosarat kapott és még csak nem is Stella-tól. Zayn... ő volt az, aki felől kétségeim voltak, de most már nincsenek. A rengeteg bunkózás, beszólás, aztán valamilyen véletlen folytán mindkettőjüknek dolga akadt az emeleten, a vita, amikor Stella is kifakadt. Mindezek ellenére most láttam, amit néhány perccel ezelőtt láttam, és ez még a hülyének is nyilvánvaló.
Megmosakszom, majd felveszek egy alsót és egy szürke melegítőt, a hasam megkordul, jelezve, hogy órák óta nem ettem, sőt, éhgyomorra még alkoholt is ittam. Erőt veszek magamon, remélve, hogy nem jön velem szembe Zayn kimerészkedek a szobámból és leosonok a konyhába, illetve osonnék, mert félúton meghallom az ajtó nyitódását és betántorog Harry, ránehezedve Liam és Louis vállára. Meglepő állapotban van ahhoz képest, hogy amikor úgy döntöttem, otthagyom a bulit még egészen józan volt, csak egy kicsit becsiccsentett. Most határozottan részeg.
-Fogd be, Haz!-förmed rá Liam.-Stella alszik!
Oh, igen, alszik. Biztosan alszik. Abból, amit láttam, valószínűleg nem alszik, hanem elég jól szórakoznak, lelki szemeim előtt ismét megjelenik az a kép, amikor Zayn lehúzza a ruha cipzárját és a felénél, ahol valami csábító csipkének kellene lenni, nincs semmi, csak Stella világos, kissé karamella árnyalatú bőre, ami valljuk be, férfiszemmel még hívogatóbb is. Legalábbis nekem.
Kiverem a fejemből a mocskos gondolatokat, számat összeszorítom, hirtelen annyira szeretnék egy rohadék lenni és elmondani, amit láttam. Hogy beáruljam őket, mint az óvodában. De mégsem teszem, mert annak ellenére, hogy dühít ez az egész, megértem őket, egyúttal pedig elgondolkozom azon, ha én lennék Zayn helyében, és nekem sikerül elnyerni ezt a lányt, vajon nem cselekednék-e ugyanígy. Többek között pedig azért nem nyitom ki a szám, mert arra gondolok, Stella hogyan nézett a barátomra, nem tehetem tönkre azt, amiért valószínűleg ők sokat küzdenek. És mert ők a barátaim, ahogy Liam is...
Megőrzöm magamnak azt, amit láttam, még ők sem fogják tudni, hogy tudom a kis titkukat.
Hasznosítom magam és segítek Harry-t elcipelni az ágyáig, melyre vihogva rádől és az arcát belefúrja a párnába, szinte rögtön elalszik, előtte viszont még hülyeségeket beszélve lerángatja a ruháit. A gondolataim közé akaratlanul is beférkőzik az a kérdés, vajon mi történhet most néhány szobával arrébb? Vajon Zayn képes lenne, vagy már képes volt Liam jelenlétében... Nem. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem.
Szótlanul megyek le az eredeti célomhoz, feltépem a hűtőajtót és az első kezembe akadó ételt a számba nyomom, hidegen hagy a menedzserek tanácsa, hogy ne egyek éjszaka, úgy vagyok vele, hogy majd úgyis ledolgozom a koncertek alatt, hiszen akkor másból sem állunk ki, mint rohangálásból és ugrálásból. Megkenek egy kenyeret és két falatban eltüntetem, a szám még tele van, amikor belép Zayn. Úgy döntök, a saját módszerét alkalmazom, és annak ellenére, hogy mosolyogva köszön, csak intek egyet, iszok egy korty vizet, majd lecsapom a pultra a poharat és elmegyek.

26 megjegyzés:

  1. Nessa! Nagyon nagyon jó! Imádtam!!
    :) :* <33

    VálaszTörlés
  2. Váá! Haragszom Niall-re miaz , hogy hamarabb ment haza? Na mindegy nagyon jó lett.
    Ölel;Noja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig ez nem az ő hibája. :D Köszönöm. :) <3

      Törlés
  3. Huuh, hát erre nem számítottam ! Nagyon jó mint mindig :)
    Előre is boldog karácsonyt :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó volt, így tovább!! Boldog Karácsonyi Ünnepeket neked is! :)

    VálaszTörlés
  5. ÁÁÁÁÁÁ! Ez egyszerűen csodás lett. Már várom,hogy teljesen kiderüljön a titok. :)

    VálaszTörlés
  6. A lebukás szélén..hehe :D Imádtam.
    Kellemes ünnepeket,
    Lu

    VálaszTörlés
  7. Ez a rész...Fantastic!!! Imádtam. Sajnálom Niallt,szegényke... De zayn és stella együtt annyira cuki!!! Kellemes ünnepeket Nessa!! :D

    VálaszTörlés
  8. Nessa !!
    Ismét egy remekmű, komolyan mondom :))
    Mindig izgulok hogy mi lesz a részben *-*
    Niall :@
    Zayn és Stella forever<3
    XoXo

    VálaszTörlés
  9. Aztarohaaadt :0000 Nagyon jo lett! S mikot Niall meglàtta õket, elképedve mondtam magam elé bambulva: uh, ba** meg :|
    Wààà, imàdtam! :D
    Happy Holidays ^^

    VálaszTörlés
  10. Brutálisan jó lett.Enyhe szívrohamot kaptam,mikor a "majdnemlebukunkstellaalkoholivászatavégett" sorokat olvastam,de túlvészeltem. :D ....jobb mint amire számítottam...le a kalappal és minden elismerésem a tied...gratula...és viszont boldog karácsonyt!:)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó lett és neked is boldo karácsonyt!:)

    VálaszTörlés
  12. Nessa! Eszméletlenül jó lett ez a rész! :)
    Remélem, hogy majd megmagyarázzák Niall-nek és nem mondja el senkinek. Szerintem az lenne a legjobb, ha Louis beszélné meg vele" kíváncsi vagyok, hogy mikor fog kiderülni, ő tudja, meg Stella és Zayn kapcsolata. Nem értem, hogy miért gondolja Niall, hogy képes lenne ezt tenni Zayn Liam-mel, ráadásul egy buli után, hogy lefekszik a húgával. Remélem, hogy Niall talál majd magának egy barátnőt, elfelejti Stellát és örúlni fog a Zaynnel való kapcsolatának. (Bocsi a sok szóismétlés miatt)
    Várom a következő részt BOLDOG KARÁCSONYT!♡♡

    VálaszTörlés