2013. szeptember 6., péntek

19.rész Tiltott dolgok

Sziasztok! :)
Nem kezdek menetegetözni, az én hibámból nem került fel tegnap az új rész. Kolis vagyok és nem kezdtem el megírni még amikor még itthon voltam, a héten nagyon nehezen kerültem géphez, tegnap pedig moziban voltam (This Is Us wáááá!). De! itt vagyok az új résszel és megpróbálok nem késni a következővel. Még egyszer nagyon sajnálom, remélem nem haragszotok! Remélem minden rendben veletek. :)
Nessa xx.

~Stella Starlight~

A szívem még a torkomban dobog, amikor kinyitom az ajtót és szembe találom magam Eric arcával. Nem miatta, hanem azért, mert néhány perccel ezelőtt még Zayn ajkain csüngtem és Louis majdnem ránk nyitott. Csak a szerencsén múlt, hogy nem Zayn előbb nyitott ajtót, mint ő. Én nem hallottam azt a jellegzetes trappolást, túlságosan lefoglalt valami más. Tudom, hogy Eric és köztem még csak most lett vége egy kis híján 2 éves kapcsolatnak, viszont már nem tudok megálljt parancsolni magamnak, talán kellene egy kis idő, hogy egyedül is legyek, de Zayn valami olyat hoz ki belőlem, amit eddig senki más nem. A szeme, az arcának vonala, a haja és az ajkai, mind-mind annyira elbűvölően szépek, meggyőződésem, hogy ő az egyik leggyönyörűbb férfi, akivel valaha is találkoztam.
-Gyere be.-sóhajtok.
Két kéz fonódik a derekam köré, kissé összerezzenek, nem tudom, hogy Zayn vagy Liam az, kíváncsian pislogok hátra de egy göndör hajú fiúval találkozok, aki nevetős zöld szemekkel néz rám, majd óvatosan kacsint egyet és lazán mellém lépve átöleli a derekam.
-Hello.-emeli fel a másik kezét, és mosolyogva pillant a belépő fiúra.
Feszengve ácsorgok mellette, a kezemet az övére teszem és óvatosan bökdösöm, próbálom jelezni, hogy ne tegye ezt. Tudom mi a célja, rövid ismeretségünk alatt arra már rájöttem, hogy Harry nagyon rafinált és furfangos, és nagyon szerethető. Ennek ellenére nem akarom, hogy azért, hogy Ericet féltékennyé tegye, engem ölelgessen. Megölelem én őt magamtól is. Nem is akarom, hogy az ajtóban ácsorgó exbarátom féltékeny legyen, ott van nekem Zayn, akinek valamilyen csoda folytán elnyertem a figyelmét és szerdán randizni visz, számomra ez hihetetlen.
-Haz.-szólok halkan.
-Tessék?-hajol közelebb halkan hümmögve. Majd nemes egyszerűséggel az arcomhoz hajol és megpuszil.
Érzem magamon a tekinteteket, lopva pillantok hátra és látom, ahogy Zayn levágódik a kanapéra, pillantása kis időre elidőzik rajtam, majd arcára lágy mosoly ül ki és a tekintetét a tv felé fordítja.
-Gyere, menjünk ki!-fejtem le magamról a göndör hajú fiú kezeit, majd egy intéssel Eric tudtára adom, hogy kövessen.
-Stell.-szólt halkan Liam.
Egy pillantással elintézzük mindazt, amiről én akarom, hogy tudjon, és ő akarja, hogy én tudjak. Talán ez így működik a testvéreknél, nem tudom, viszont azt tudom, hogy mit akar mondani. Azt, hogy figyelni fog. Elmosolyodok és exbarátommal a nyomomban ellépdelek, hallom, ahogy a többiek mögöttünk csinálnak valamit, és elcsípek egy Liam szájából elég gyakran elhangzó 'fejezzétek be'-t.
Kiléptünk az ajtón, halkan becsukom Eric után a vastag üveget és néhány pillanatig csak nézünk egymásra, majd leülünk a lépcsőre, nem tudom mit kellene mondanom, én nem is akartam vele találkozni, ő akarta ezt annyira, beszéljen ő.
-Szóval Harry?-néz rám, tekintetéből nem tudok semmit sem kiolvasni.
-Nem.-rázom a fejem.-Ő csak...
Lágyan elmosolyodik, nekem is mosoly kúszik az arcomra, ahogy ott ülünk a lépcsőn valószínűleg nem festünk úgy, mint akik valaha együtt jártak. Olyanok lehetünk, mint a középiskola első osztályában két új gyerek, akikről nem vesznek tudomást a többiek, ráadásul annyira bátortalanok is, hogy nem mernek egymáshoz se szólni.
-Ő csak Harry.-legyintek.-Életcélja kiakasztani a bátyám.
-Aha.-bólint.-Figyelj, Stella...
-Ne.-nyögöm, és hátratúrom.
-Sajnálom, hogy bunkó voltam, csak nem tudtam hogyan mondhatnám el, olyan régóta együtt voltunk...
-Semmi baj.-sóhajtok.
-Nem akarok haragban lenni veled.-néz komoly arccal a szemembe.-Nézd, te voltál az első komolyabb barátnőm, nem akarom, hogy utálj.
-Nem utállak.
-Ugyanúgy szeretnék veled néha összefutni, mindig is nagyon kedveltelek, te egy édes lány vagy és megérdemelsz valaki olyat, aki mellett igazán boldog lehetsz.
-Te is.-mosolyodom el.
-Rendben vagyunk?-nyújtja felém a kisujját.
-Igen.-bólintok, és a kisujjam az övébe akasztom.
-Jól érzed itt magad?-próbál könnyed csevegést kezdeményezni.
Ismét bólintok, a karjaim magam köré fonom és a kertet bámulok, szeretnék legalább 1 pillantást vetni hátra, hogy lássam mit csinál Zayn, de nem teszem, mert tudom, hogy vagy elrabolna a pillantásával, vagy a fejem lángba borulna. Lehetetlen, hogy valaki nem venné észre.
-Viccesek.-mosolyodok el.
-Rendben.-simít végig a karomon.-Most megyek, van egy olyan érzésem, hogy már nem akarnak annyira megkedvelni.-nevet halkan.
-Majd beszélek velük, nincs semmi bajuk veled.
-Kikísérsz?-tápászkodik fel mellőlem, majd a kezét nyújtja felém.
Elfogadom a felém nyújtott végtagját és felállok, óhatatlanul is az üveg felé nézek, Liam és Niall minket figyel, Louis hadar valamit a tévét bámuló Harry-nek, Danielle Liam mellett ül és ahogy látom a kezét simogatja, és Zayn... Zayn szerintem félig alszik. Rámosolygok a mellettem álló fiúra és elhúzom az ajtót, mindannyian felnéznek, Zayn nagyokat pislog és megdörzsöli barna szemeit.
-Sziasztok.-int Eric, válaszul mindenki eldünnyög egy 'szia'-t, majd elkísérem az ajtóig. Puszival búcsúzunk, egyikünk sem ígéri, hogy hívni fog, nem szervezünk találkát, talán mindketten tudjuk, hogy ez már nem lenne olyan. Ha összefutunk talán majd váltunk pár szót, de ennek itt vége, mindketten továbbléptünk. Én legalábbis biztosan.
-Minden rendben?-kérdezi Liam.
Becsukom az ajtót és mosolyogva pillantok rá, a szőke hajú fiú feláll, nagyot nyújtózkodik és egy mosoly után a konyhába megy.
-Aha.-huppanok le a felszabadult helyre, azaz Zayn mellé. Erősen kell küzdenem, hogy ne hajoljak az arcához és macskás módszerrel kunyeráljak tőle csókot, ezzel még várnom kell.-Megbeszéltük.
-Oké.-mosolyog rám, majd magához öleli göndör hajú barátnőjét és puszit nyom az arcára. Ők ketten hihetetlenül édesek.
-Akkor nem kell elvernünk?-pislog csalódottan Louis.
-Nem.-nevetek.-Csak az hiányzik...
-Jó, de szólj, Hazza-val lesben állunk.
-Hazza egy legyet se tud leütni anélkül, hogy megsérülne.-dünnyög Zayn.
Elmosolyodok, hiszen a hangja kissé rekedt és csak úgy süt belőle a fáradtság, Niall becsattog egy zacskóval a kezében, arrébb túrja a sértődött göndört és lehuppan mellém. Nem tudom figyelmen kívül hagyni Louis mindent tudó, kutakodó pillantását. Hümmögve nyomja az orrom alá a hagymásan illatozó zacskót, megrázom a fejem és hátradőlök, egyre jobban érzem Zayn illatát és ez egyre jobban elkábít. Átnyúl fölöttem és az ő arcába nyomja, de hasonlóan hozzám egy fejrázással reagál.
-Én kérek!-kapja ki a kezéből Louis, majd belemarkol és a szájába szórja a darabokat.
-Te fogod felporszívózni a kanapét.-motyog Liam.
-Szerinted miért vannak rajta ilyen párnák? Pont azért, hogy besöprögessen oda a morzsákat, megmutassam hogyan?
-Inkább ne.-legyint fáradtan.-Majd megcsinálom én.
-Túlzásba viszed ezt a takarítgatást.
-Vagy csak nem akarok egy büdös szemétdombon élni.
-Ez a ház aligha szemétdomb.-nevetgél Harry.-Szerintem mi nem tudunk azt csinálni belőle.
-Ne felejtsd el, hogy itt van Niall is.-nevet fel Zayn.
-Ja, meg Louis.-teszi hozzá a szöszi.
-Niall-nek egyébként olyan őrült matematikus feje van amikor reggel felkel, meg amikor olyan furán felzselézi a haját.-közli Lou.
-Tényleg?-pislog nagyokat.-Úristen! Zayn, vigyél el egy fodrászhoz!
-Miért én?-szalad a homlokáig a szemöldöke.
-Mert te vagy Zayn.
-Igaz.-bólint lebiggyesztett ajkakkal.-Amúgy nem kell, jó ez így.-kapja el a szöszke fiút és megdörzsöli a fejét. Röhögve kezdik egyébként rajtam átnyúlva lökdösni egymást. Valahogy én is belekeveredek, Niall hangosan nevet, Zayn elkapja a derekam és könnyedén félretesz Louis ölébe, majd ráugrik az ír srácra. Nevetve teszem a fejem Liam ölébe, a lábaim Harry combjain pihennek, megragadja az alkalmat és simogatni kezdi a vádlim.
-Liam.-motyogom, és rámosolygok. Tekintetét leveszi a göndörről, kisimítja a hajam a homlokomból és elmosolyodik, nem szól rá az amúgy cinikusan vigyorgó barátjára, aki a zoknis lábujjaim nyomkodja.
-Jó.-nyom puszit a homlokomra.
Louis rázni kezdi a lábait, ijedten visítok fel amikor elvesztem az egyensúlyom és kis híján lebucskázok, Liam a karjaim kapja el, Harry a lábaim, Louis röhögve kiterül, Zayn és Niall befejezik a dulakodást és nagyokat pislognak. Leereszkedek a földre, lábaim felhúzom és a fejem Louis térdének döntöm, nevetve borzolja össze a hajam.
-Jól vagy?
Hümmögve adok választ a kérdésére, mosolyogva pislogok körbe, miközben Danielle Lou kezére csap és elrendezi a hajszálaim. Óvatosan Zayn-re pillantok, arca piros, haja kissé zilált és édes nevetőráncok gyűlnek a szeménél, ezek ellenére kezeit ökölbe szorítja, pillantása talán 2 másodpercre találkozik az enyémmel, majd belülről az ajkába harap és elkapja a tekintetét, ahogyan én is teszem. Lesütöm a szemeim és a hajamba túrok, hirtelen eszeveszettül vágyok arra, hogy végre este legyen és átlopakodhassak hozzá, vagy ő hozzám. Óvatosabbnak kell lennünk.
-Stella?-köhint.
-Tessék?-pislogok fel zavartan.
-Ide adnád nekem az irodalom könyved?
-Hogyne!-pattanok fel, mert egyből értem a célzást.-Kell a füzet is?
-He?-szalad össze Harry szemöldöke.
-Zayn segít Stella-nak irodalom fogalmazást írni.-közli furcsán Louis.
-Nem tudom, megnézem.-tápászkodik fel lassan, kissé lomha mozdulatokkal baktat a lépcsőhöz és felvont szemöldökkel fordul felém. Mosolyogni támad kedvem, hihetetlenül jól csinálja ezt.
-Milyen fogalmazás?-kérdezi Liam.-Miért nem kértél meg engem, hogy segítsek?
-Költők.-vágja rá Zayn, mielőtt megszólalhatnék.
-Már értem.-mosolyodik el, majd puszit nyom a homlokomra én pedig feltápászkodok.
-Na, jössz?-pislog unottan a lépcsőnél álló fiú.
Hümmögve lépek oda mellé, tartok némi távolságot kettőnk között és előre megyek, a többiek nem igazán törődnek velünk, Harry Niall-t kezdi nyúzni, Liam elfoglalja magát Danielle göndör tincseivel, egyedül Louis vigyorog furán. Zayn unott pillantást vet rá, majd gúnyosan elmosolyodik és felemeli jobb kezének középső ujját. Látszólag nem veszek róluk tudomást és előre megyek, Zayn lemaradva követ, majd amikor felérünk a folyosóra, kilépünk a többiek látószögéből egyik kezét a derekam köré fonja és megpuszilja az arcom.
-Ez így nem lesz túl egyszerű.-suttogja szinte a fülembe.
Felsóhajtok és közelebb húzódok hozzá, fejemet félredöntöm és magamba szívom az illatát, mindkét kezét a derekam köré fonja, mögöttem lépdelve andalgunk el a szobámig, ajkát néha a bőrömhöz érinti és jókat derül a reakciómon.
-Max 2 percünk van, amit feltűnés nélkül lehetünk itt.-motyogja.
Feltépem a szobám ajtaját, még fél lábbal kint van, amikor már szorosan magához ölelve bekebelezi az ajkaim.
-Valamit ki kell találnunk, ezt az irodalom dolgot nem sokáig lehet bonyolítani.-motyogja.
-Jó.-sóhajtok, karjaim a nyaka köré fonom és mohón kapok utána.
Halkan nevetni kezd de nem enged el, egyik kezét az arcomra teszi és hüvelykujjával végigsimít rajta, bizsergés, pillangók, minden ami ilyenkor megjelenik most is előjön. Lehunyt szemekkel hagyom, hogy elragadjon az érzés, váratlanul ér, amikor elszakad tőlem, fejét a nyakamba fúrja és közel tart magához, mellkasa minden éles lélegzetvételnél hozzám préselődik, szempillái a nyakam csiklandozzák minden egyes pislogásnál.
-Add ide a füzeted.-tol el magától, de még egy puszit kapok a számra.
Levegőért kapkodva fúrom a fejem a nyakába, majd erőt veszek magamon és eleresztem. Mosolyogva figyeli, ahogy a táskámban kutakodva előhalászom az irodalom könyvem és füzetem, majd a kezébe nyomom. Mielőtt kilépnénk ujjaival eligazítja a hajam és gyengéd csókot kapok, mosolyogva pillant rám, majd arcára kiül egy bizonyos unott nézés, kiveszi a kezemből a könyveim és előre megy, várok pár percet majd én is utána indulok, addigra már lent ül a többiekkel és elgondolkozva lapozgatja a füzetem. Legszívesebben most azonnal karon ragadnám és visszahúznám a szobámba.

~Zayn Malik~

Most először üldögélek egy kisbuszban egy középiskola előtt, az arcomat az ablakhoz nyomom és feltűnésmentesen keresem a tekintetemmel Stella-t. Harry a telefonját nyomkodja, Louis pofákat vág a visszapillantó tükörbe és saját magán nevet, Liam ül középen, jobbján Niall, balján én, és mellém fog ülni Stella. *Elégedett fej.*
Észreveszem őt egy sereg lány közt, de amíg ők olyan lányosan beszélgetnek, addig Stella mosolyogva tekinget a kisbuszunk felé, majd leugrik a lépcsőről és a hátán ugráló táskával, jobbra-balra lengedező copffal szalad a kocsihoz. Beljebb húzódok, amikor beugrik mellém a hirtelen érkezésétől összerezzenek, majd semleges arccal pillantok rá. Szeretnék odahajolni hozzá és most azonnal megcsókolni, de ezt több okból nem tehetem, meg Liam amúgy is megelőz mert félig átmászva rajtam hajol a húgához, akit akkor Louis szorongat. Morogva húzódok arrébb, Niall nagy szemekkel, mosolyogva pislog rá.
-Szia Zayn!-néz egy röpke pillanatra a szemembe.
Nagy erőfeszítés árán megőrzöm a hidegvérem és nyugton maradok.
-Hello.-eresztek el egy apró mosolyt.
Társalgásunk ezzel befejeződik, soha nem jöttünk még el így együtt érte, tulajdonképpen bő 1,5-2 héttel ezelőtt még beszélni se voltam hajlandó vele. Most pedig semmire sem vágyok jobban annál, hogy magamhoz ölelve belélegezzem a csodás narancs illatot. Az egy biztos tény kettőnkkel kapcsolatban, hogy nem fogjuk vissza magunkat, talán mert nagyon kevés időt lehetünk kettesben, talán másért. Például éjszakánként a tetőn az ülés nem épp a fő programunk. Nem tudom, hogy előtte is ilyen voltam-e vagy csak most lettem ilyen nyálas, de kifejezetten szeretek ott ülni vele és bámulni magunk elé. A legjobb dolog számomra mégis az, amikor kiscicaként bújik egyre közelebb, kezei a tarkómon pihennek és ujjaival gyengéden simogatja a hajszálaim. Nem tudom mit érzek, mert számomra lehetetlennek tűnik ilyen gyorsan beleszeretni valakibe, de nem is semleges és nem csak a külseje tetszik, hanem az, aki ő. Minden tulajdonságával együtt. Az csak rátesz egy lapáttal, hogy ,,tilosban járunk" ugyanis egy bizonyos délután óta Louis óvóbácsi esténként ellenőrzi a lassan zárdába vonuló rosszcsont Zayn-t, akit ha olyan emberi dolgok miatt nem talál a szobájában, mint a kotlás egy nagy adag végtermék fölött, akkor rohan ellenőrizni az angyalka Stella-t, aki persze az ágyában kuporogva vár... tulajdonképpen rám. Louis azt hiszi nem tudok az éjjeli őrjáratáról, pedig de, így alvást színlelve - azért néha elpilledve - minden este megvárom amíg lelép, és csak azután megyek bűnözni. Niall hűtőt foszt, én megyek megrontani a haverom ártatlan, 16 éves húgát.
-Hogy-hogy mindannyian itt vagytok?-kíváncsiskodik, miután Harry beindítja az autót és kiáll a parkolóból.
-Be kell vásárolni.-közli Liam.-De nem muszáj bejönnöd velünk, ha nem akarsz. Nem megy túl könnyen és gyorsan a vásárlás.
-Ja, Niall biztos itt marad veled.-röhög Louis.-Jobb is, ha ő nem jön be.
-Hé!-horkant sértődötten.-Amúgy ja, ha akarod maradok.-mosolyodik el.
Valami furcsa érzésem van vele szemben, észrevétlenül próbálom fürkészni őt, aztán amikor leesik, hogy mi nem stimmel, először úgy érzem, hogy felforr a fejem, aztán kellemetlen érzés lesz úrrá rajtam. Ha Niall így néz valakire, akkor rendszerint rövid időn belül csalódnia kell. Legyűröm a féltékenységem és keserű szájízzel óvatosan nézek Stella-ra, aki fejét Harry ülésének döntve nagyokat pislog.
-De, bemegyek. Meg akarom nézni ahogy ti vásároltok.-nevetgél aranyosan.
Elfojtok egy mosolyt, mert ha nevet attól nekem is mosolyognom kell, valami mégis elrontja a kedvem, mert látom, ahogy Niall pislog rá. Nem haragszom, hiszen nem tudja, hogy Stella nekem sem közömbös, bűntudatom van amiatt, hogy ezúttal talán miattam lesz szomorú. kellene már neki egy aranyos barátnő, egy olyan lány, aki olyan mint ő. És Stella olyan mint ő, vidám, szeret nevetni, kicsit dilis... Lehet, hogy csak paranoiás vagyok és Niall ugyanolyan, amilyen mindig. Felé fordítom a fejem, aztán nyugtázom magamban, hogy valószínűleg nem a zöld szörny ért utol és csak azért képzelődök, hogy legyen okom féltékenynek lenni, nem, mert Niall úgy néz. És én tudom mikor néz úgy, mert általában elmeséli nekünk ha valaki ellopta az eléggé törékeny szívét.
A beszélgetés feléről teljesen lemaradok, nem hallok és nem látok semmit, az agyam ezerrel pörög azon, vajon hogyan kellene beszélnem vele.
-Zayn?-ismétli valószínűleg már sokadjára Louis, mert az alapból nem túl mély hangja most még magasabb és kissé türelmetlen is.
-Mi az?-kapom felé a fejem.
-Azt kérdeztem, hogy bejössz-e.
-Ja, ja, megyek.-rázom meg a fejem, majd kimászok az egyébkén már teljesen üres kocsiból.-Rejtőzködünk?-pislogok körbe.
-Kellene.-néz körbe Harry, majd a fejébe húzza a sapkáját, alá gyűrve a haját. Jelentőségteljes pillantást vet a köztünk nevető lányra, majd elmosolyodik és eligazítja a kilógó tincseit. Sóhajtva teszem fel kedvenc Obey sapkám és egy napszemüveget, nem túl nagy álca és nem is túl hatásos, de ha mondjuk besétálunk sült krumplinak öltözve, az feltűnőbb lenne, mint 5 napszemüveget viselő srác és egy folyamatosan nevető lány. Talán majd azt hiszik, hogy egy csapat középiskolás vagyunk.
A Tescoba besétálva nem keltünk nagy feltűnést, autóba pakolászó nők és unott arccal cipekedő férfiak mellett lépdelünk el, megkaparintunk két bevásárlókocsit, és valószínűleg attól fogva szabadul el a pokol. Harry és Louis tolják a két kocsit, természetesen mindketten rátámaszkodnak és megpróbálnak felállni a kerekekre, aminek az a vége, hogy a kocsik elindulnak előre és ők kis híján elesnek.
-Ennyit a feltűnésmentes bevásárlásról.-sóhajt Liam.
Stella előrerohan, Harry egy könnyed mozdulattal felkapja és beülteti a saját bevásárlókocsijába, majd maga előtt tolva futásnak ered a visongva nevető lánnyal, nyomukban az üvöltöző Louis-val. Liam egy pillanat alatt eltűnik mellőlem és kalimpálva, kiabálva sprintel feléjük. Nem, senki nem néz ránk, csak az egész Tesco parkoló. Megfordulok és egyenesen szembetalálom magam Niall elrévedő kék tekintetével, akkor éreztem magam hülyén a közelében, amikor először találkoztunk és még nem ismertük egymást, egészen mostanáig.
-Menjünk.-dugja zsebre a kezeit és mosolyogva indul a barátaink után.
Csendben követem, nem haladtak túl messzire, Harry a gumicukroknál válogat, kocsijában Stella-val, mellette Louis vitatkozik valamin Liam barátunkkal.
-Figyelj, Stella is akar répa formájú gumicukrokat, ugye Stell?
Hümmögve néz rá, látszólag azt sem tudja miről van szó, mert csodaszép szemeit Harry-n tartja, aki elmélyülten magyaráz valakiről.
-Mondd, hogy akarsz répás gumicukikat!
-Én...
-Ő is akar!-üvölti, majd belevágja a saját kocsijába és végigrohan a soron, éles kanyart vesz jobbra és számára gonosz röhögéssel eltűnik.
-Csak azt mondtam, hogy vegyen kenyeret.-bámul maga elé Liam.
Egyszerre tör ki belőlünk a röhögés, Harry szép nyugodtam elindul hiányzó társunk után, rágózva pislog körbe, miközben maga előtt tolja a bevásárló kocsit.
-Hozzunk egy kocsit.-pislogok utánuk.
-Nem.-legyint Liam.-Menjünk, majd pakolunk Louis kocsijába.
-Abba én akarok beleülni.-rohan el Niall is.
-Tolsz?-nézek ártatlan arccal az egyetlen normális emberre mellettem.
-Aha.-röhög.-De cserélni fogunk!
Megszerzünk mi is egy bevásárlókocsit, néhányan már csúnyán néznek ránk, valószínűleg tudják, hogy a két másik bevásárlókocsis idióta velünk van. Megtaláljuk őket a gyümölcsöknél, Harry és Niall banánokkal kardoznak, az utóbbi Louis kocsijában guggol, viszont a sofőr a répáknál ácsingózik nagyon fura fejet vágva, így a járgány minden egyes ,,csapásnál" jobbra-balra mozog. Stella nevetve nézi őket, tekintete összekapcsolódik az enyémmel, barna szemei vidáman csillognak, Liam meg elindul velem egy másik osztály felé, majd a fejemre dob egy csomag WC papírt.
-Kösz, most nem kell.-dobom félre grimaszolva.
Megkapaszkodok a kocsi rácsaiban, amikor futni kezd velem, szerencsénkre Louis és Niall, mellettük Harry és Stella hozzánk hasonló tempóban befordul a sarkon és egymásnak ütközünk. Minden egy pillanat alatt történik, az egyik másodpercben még röhögve futkározunk, a másikban hatalmas csattanás hallatszik, majd mindannyian a padlón kötünk ki. Kitárt karokkal és lábakkal értetlen arccal pislogok a neon csövek felé, alul, felül, oldalt, mindenhonnan nyögéseket hallok, majd egy lányos kacaj hallatszik, erőt veszek magamon és felülök, hogy lássam, épségben van.
Egy nagydarab néger biztonsági őr hajol fölénk, a társaságunk fele még kába és fájlalja valamelyik testrészét, Niall és Stella hangosan nevetnek, Harry nyöszörögve siratja a kettétört napszemüvegét, amikor mély hangon, kezét felemelve elkiáltja magát.
-Kifelé!
És abban a pillanatban nekem nem az jut az eszembe, hogy nyugodtan vásárolgató emberek közt rohangáltunk, felborultunk, eltört Haz napszemüvege és most egy nagy hústorony készül kizavarni minket egy Tescobol. Sem az, hogy ezért mit fogunk kapni a menedzsmenttől, hanem az, hogy holnap szerda és nekem még nincs meg semmi ahhoz, ami holnapra kell. 

26 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon,nagyon,nagyon jó lett a rész!Stelza....=Stella és Zayn:)
    Milyen a kolesz?Vannak jó pasik?:D
    Jó hétvégét!
    Puszi:Bori<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen!
      Nagyon jó a koli, szeretek ott lenni, jó a társaság. :) Vannak helyes fiúk! :D
      Köszönöm, neked is!
      Puszi:*

      Törlés
  2. Nessa !!
    Istenem, de édesek *-*
    Stella és Zayn titkos kapcsolata olyan Ahw *____*
    Louis őrködése pedig tök vicces ;)
    Naill-t nem akarom összetörve látni, kérlek :$$
    IMÁDOM <3
    XoXo

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt! Várom a következőt!^^

    VálaszTörlés
  4. Szia! Már nagyon vártam ezt a részt! Ez is ugyanolyan jó lett,mint a többi! IMÁDTAM! Kíváncsian várom a kövi részt! Remélem majd jól sikerül a randijuk.:)

    VálaszTörlés
  5. Wáááá! Vártam a csütörtököt h dupla jo napom lesz (tegnap néztem a TIU-t) de igy legalább a péntekem lett dupla jó! Nagyon jól írsz! Imádommmm<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm, bocsánat, hogy késtem, én is moziban voltam, minden nap 3-szor 45 perc a szilencium, azután vacsora és utána van 1 óra kimenőm, szóval nagyon sűrűk a napjaim, de igyekezni fogok, hogy többet ne késsek.

      Törlés
  6. Kedves Nessa! :)
    Mesélj, milyen volt a heted? :)) Nekem jóóó - nagyon is.
    A rész, - mint mindig - vicces volt. Louis őrködése, Niall törékeny szíve, Harry akciója, Zayn szexi gondolatai vagy Stella nevetése... minden olyan valósághű!! Imádom. Viszont nem értem mi van a szerdával._. Jó, csak én nem értem csajok?????!!!!!!!!
    Várom a folytatást - mint mindig.
    Ölel, Zsuu L. Storayne .xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsuu! :)
      Hosszú volt, de lényegében nagyon jól telt. Köszönöm szépen! <3 Szerdán mennek randizni. ;)
      Ölellek! <3

      Törlés
  7. Olyan édesek Zaynék:$ :3 remélem hamarosan elviszi akkor randizni Stellát :)
    És ez a Tescos rész... nagyon jó lett :)) Jókat röhögtem rajta :D

    VálaszTörlés
  8. fhuu!! hát imádom!! :) nagyon jo lett! gyorsan kovit! *-* :D

    VálaszTörlés
  9. Isteni rész lett várom a kövit! :)
    Am milyen a kolesz?

    Barbi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Nagyon jó, én nagyon szeretek kolis lenni.:)

      Törlés
  10. Nagyon jó lett! Imádom! Mihamarabb hozzd a kövi részt! :D

    VálaszTörlés
  11. Uuuu, Mit tervezel te Niallel? x3
    Zalla <3 xD
    Nagyonjooooolettt!

    VálaszTörlés
  12. Imádom ezt a részt!!! Nagyon jó!!! Várom a következőt!!!

    VálaszTörlés
  13. Szia :) nagyon jó ;) Tesco :DD Várom a kövit ;D

    VálaszTörlés
  14. Fú! Hát nem tudom mit írjak... Ez is nagyon jó lett. Szegény Niall! :(
    Nagyon várom, hogy Zayn hova viszi Stellát és, hogy milyen érvvel lépnek majd le. Kíváncsi vagyok, ők mondják majd el, hogy együtt vannak, vagy lefognak bukni?
    Annyiban biztos vagyok, hogy már nagyon várom a csütörtököt<3

    VálaszTörlés