2013. augusztus 3., szombat

Helyzetjelentés

Hello Drágáim! :)
Gondoltam írok nektek néhány sort, ha már résszel nem tudtam még jelentkezni. Nem tudom fogok-e tudni hozni, eddig úgy tűnik, hogy nem. Az unokahúgom nem siet megismerkedni a nagyvilággal, rá még várnunk kell. Előreláthatólag jövőhét hétvégén, vagy az azután következő hét valamelyik napján fogok hazautazni, és addig igyekszem összeszedni a részt, hogy akár az éjszaka közepén is, de feltegyem. Nagyon köszönöm, hogy megértitek azt, hogy most beállt egy kis szünet, és ennyien gratuláltatok a kisbabához! :) 
Szeretlek titeket, igyekszem majd összekaparni valamit! 
Nessa. xx

10 megjegyzés:

  1. Hello
    Nem rég kezdtem el olvasni a blogodat és IMÁDOM! Csupa nagy betűvel mert remekül írsz. Remélem hogy majd később is az írással fogsz foglalkozni és lesz egy tucat könyved és majd mehetek dedikáltatni. :)
    De a legjobb abban hogy olvasom a történeteidet hogy van amikor sírok a nevetéstől és öt perce egy mondaton röhögök és amikor tovább olvasom és még viccesebb rész jön akkor már megfulladtam és kész vagyok. De van amikor annyira eggyet értek a szereplőkkel és annyira bele képzelem magam a történetbe hogy egésznap azt mesélem szinte bárkinek(volt amikor annyira elmerültem a gondolataimban hogy a buszon a melletem lévő nénitől kérdeztem meg hogy Maga szerint is Zayn teste fhu.de jó?) kezdek mesélni.
    De legeslegjobban azt szeretem hogy felvidít a történet maga a legrosszabb napjaimon is .
    Szóval tőlem akkor hozod amikor akarod.
    Ha pedig időközben megszületik a kis rokon akkpr nagyon sok.egészséget a picúrnak. :)
    Remélem hamar hozod de nem muszáj sietned.
    Nagy rajongód
    Mimi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Iszonyú aranyos vagy, köszönöm szépen! :)) Örülök, hogy tetszik a blogom és felvidít, ha rossz kedved van. Ezért nekem már megéri írni. :) Már nagyon várjuk őt, köszönöm. :)

      Törlés
  2. Nessa okos lánynak tűnsz, nagy szókinccsel, hogy gondolhatsz olyanra, hogy mérgesek leszünk azért mert szünetet tartasz, valaki havonta 1 részt rak fel vagy annyit se és még nem is szól, és persze, hogy gratulálunk a babához, mit gondoltál átkozni fogjuk vagy rontást rakunk rá, Istenem... Különben is mi csak megköszönhetjük ha felrakod a rész, mert végül is te írhatnád csak magadnak. Különben a komoly zene jót tesz a babáknak, szóval engedhettek azt nekik,meg One Directiont(abból jó sokat) meg ilyen angol szövegeket, és ha szeretnéd, hogy siessen a baba szólj a nenádnak? hogy szeretkezzen egyet az élettársával, vagy egyen csipőset. Amikor az én unokahúgom született a nagynéném kirakta a 2000 darabos Karib-tenger Kalózai puzzle-t a bátyámnak, majd felhívta anyukám ezzel a szöveggel:
    -Kiraktam a puzzlet, húzok szülni.
    Majd ezt eljátszotta a második gyerekénél is, bár akkor nekem rakta ki a Disney mesefigurássat, mi azóta ezen nevetünk. Mindegy a kisbabák nagyon cukik meg minden majd rakj ki képet a következő nagy directionerről... és ne goldolj hülyeségeket.
    Fanni xx :) :* *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes vagy, persze, hogy aggódom, nem szeretném ha elhagynának a csodás olvasóim! :)
      Eszik ő mindent, de nem siet a kislány, amint megnő elkezdem fangirl-é alakítani. :D

      Törlés
    2. Mi lesz a neve, és honnan vagytok benne annyira biztosak, hogy lány lesz, azért kérdezem mert általában a fiúban biztosak a lányban nem... :)

      Törlés
    3. Mira lesz a neve, és hát az orvosok azt mondták, hogy kislány. :)

      Törlés
  3. Szia!
    Remélem minél előbb kibújik a kis csaj!! A másik blogodon már írtam,szóval nem írnám le még egyszer!Röviden csak annyit,hogy nagyon szurkolok a babának és a szüleinek és persze nektek!
    Puszi:Bori<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Egyelőre nem igazán igyekszik, találtam wifi-t így most már telefonról is tudok írni. Köszönjük szépen!

      Törlés
  4. Heloo :))

    Ugye majd teszel képet a babáról? :33 <3 Mi lesz a neve?

    xxLilii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha szeretnétek teszek majd képet róla, Mirának fogják hívni. :)

      Törlés