2013. augusztus 17., szombat

14.rész SMS

Sziasztok! :)
Ez a rész szerintem elég gyenge lett, a közeljövőben -szeptembertől - valószínűleg ritkábban fogok részeket hozni, kevés nekem ez a két nap, hogy összehozzak valamit, két blogot vezetek és így még kevesebb időm jut másra. Ha beindul a tanulás még kevesebb lesz, na, mindegy, ezt majd később...
Még lenne egy kérésem. Ha van köztetek olyan, aki fordításban olvassa az After c. angol fanfiction-t, belinkelné nekem? Egyszer megtaláltam, elfelejtettem betenni a könyvjelzők közé és hát, másodjára már nem találtam. Megköszönném, ha valaki belinkelné nekem. 
Jó olvasást!
Nessa. xx

~Zayn Malik~

Én vagyok a soros a bevásárlásban, elcipelem magammal Harry-t, hogy 1. furikázzon 2. cipelje a zacskók felét 3. vigyázzunk egymásra, elvégre bemerészkedünk egy Tescoba.
Szétvakuzott szemekkel, vigyorgástól begörcsölt arccal pakolunk a csomagtartóba, majd bemenekülünk a biztonságos, golyóálló, lezárható autóba. Harry-vel lehetetlen csendben utazni, egészen addig bólogatok, egyetértek és nevetek, amíg szóba nem hozza Stella-t.
-Láttad már pizsamában? Uhm, persze, hogy láttad. Aranyos, nem? Próbálja takargatni a szexi kis lábacskáit.-vonogatja a szemöldökét.
A szám gyorsan összeszorítom, mielőtt még mondanék valami nagyon csúnyát. Hümmögök egy sort, és kibámulok az esős Londonra. Az ominózus hétfői nap óta, amikor ugyanis vihar miatt felhívtam és hülyét csináltam magamból (megérte, hazajött) rossz idő van. Szerda van, ma egy hete lakik nálunk, ma egy hete igyekszem kiverni a fejemből, és ma egy hete húzza keresztbe a tervem és mocskos lábnyomokat hagy a fantáziámon.
-Hagyd már Haz, van barátja.
-Tényleg, mindig elfelejtem. Ahhoz túlságosan Payne, hogy otthagyja értem, ugye?
-Ja.-röhögök feszülten.-Ezt a hajót lekésted.
-Majd beugrok az óceánba, a delfin haverjaimmal utána úszok és kieresztve a csodás hangom, egy delfinnel ugrálva kalimpálok és fulladozósat játszok, hogy észrevegyen és megmentsen.
Összevont szemöldökkel nézek rá, majd hitetlenül nevetni kezdek, nem adja fel egykönnyen. Harry a barátom, az egyik legjobb, és ha nem Stella-ról lenne szó akkor segítenék neki abban, hogy észrevegye. De így, hogy ez lány Stell, inkább idegesít, hogy ő ennyire próbál bevágódni nála, én meg csak szarakodok.
-Élénk fantáziád van.-jegyzem meg.
-Ez csak az ártatlan oldala.-vigyorog.-A másik megismeréséhez jó csajnak kell lenned, ugye nem vagy jó csaj?
-Remélem.-nézek a visszapillantóba, csak a biztonság kedvéért. Az arcom még mindig borostás, a vonásaim még mindig inkább férfiasak, Harry mellett nem nézek be a nadrágomba, de határozottan biztos vagyok benne, hogy minden a helyén van, melleket sem növesztettem, szóval ja, nem vagyok jó nő.
-Miért vagy vele néha olyan fura? Egyszer seggfej vagy, utána kedves mókuska.
-Mókuska?
-Tőlem lehetsz nyuszkó is, vagy ami akarsz. Na, bejön neked? Átpasszolhatom, a Starbucks-ban van egy csinos szöszike, aki kevésbé áll Liam védelme alatt.
-Dehogy!-vágom rá.-Mit értesz azon, hogy ,,Liam védelme"?
-Gyakorlatilag a szemével levágja a lompost, ha ránézel. Még éppen csak nem írta ki az arcára, hogy tilos megdugni.
-Harry!-hüledezek, majd akaratlanul is nevetni kezdek ezen a hülyén.Végül is igaza van.-Te mit csinálnál, ha Liam próbálkozna be Gemma-nal?
-Liam nem próbálkozna be nála, túl jófiú, meg amúgy is papucs lett.
-Tudod hogy értem.
-Nem, de Gem leverné, amiért akkora pöcs, hogy bepróbálkozik amikor van csaja.-röhög.
-Néha annyira hülye vagy.-rázom a fejem.-És ha Niall?
-Túl fiatal hozzá.
-Te is fiatal voltál egy csöppet Caroline-hoz!
-Az más, én érettebb, okosabb és sármosabb vagyok a korosztályomhoz képest.-húzza ki magát.
-Aha, érettebb.-bólogatok.-Még mindig nem érted a lényeget.
-De értem, most csak azért olyan szófogadó és jókislány, mert új neki, hogy van egy bátyja aki beleokoskodik az életébe. Pár hét és elkezdi idegesíteni, aztán veszekedni fognak, Stella meg csak azért is alapon nem fog neki engedelmeskedni. Ne kérdezd honnan tudom, van egy nővérem, akitől most távol vagyok. Ha hazamegyek ez köztünk fél nap alatt végbemegy. Szép is, ha van egy tesód akit lehet idegesíteni.-sóhajtozik.
-Nagyon bölcs vagy, de hogy jön ez ahhoz, hogy te mit csinálnál ha egy korban hozzá illő, szingli csávó, aki a haverod bepróbálkozna nála?
-Áldásom rá! Amíg Gem nem sír miatta nem üthetem meg, mert akkor visít és tarkón vág. Elég erőszakos.
Röhögni kezdek. Az ilyen beszélgetésekhez nem Haz a megfelelő ember.
-Nem válaszoltál rendesen. Tetszik neked?
-Nem, Harry.-sóhajtok.-Ő egy középiskolás kislány.
-Miért, te öregember vagy? Uh, várj, kitalálom! Vámpír! El tudsz kapni úgy egy almát? Hmm, mondjuk inkább Jacob-ra hajazol.
-Haha.-forgatom a szemeim.-Liam megölne.
-Szóval te is félsz tőle!
Örülök, hogy Einstein Harry-nek ennyi maradt meg a csöpp kis agyában.
-Felejtsük el.-legyintek.-Ne kombinálj, nem tetszik.
-Jó.-vonja meg a vállát.-De akkor miért vagy paraszt?
-Nem vagyok az.
-Akkor bunkó.
-Bunkó sem, csak meg kell őt szoknom.
-Én is ezt mondtam neki.-biggyeszti le a száját, majd felhajt a feljárón és behajt a garázsba.-Figyi, vágom, hogy idegen neked meg minden, de próbáld meg megismerni, kicsit olyan mint Liam, egyébként meg tök dilis és mindenen nevet.
-Jó.-vonom meg a vállam.-Azt már észrevettem, hogy mindenen nevet.
Leállítja az autót és kihúzza a kulcsot, a zsebébe süllyeszti, majd mindketten kiszállunk és a szatyrokkal a kezünkben átvágunk a kerten, az eső nagy cseppekben, sűrűn esik és mire felérünk a teraszra vizes foltok éktelenkednek rajtunk. Magamhoz szorítom a két zacskót, a könyökömmel lenyomom a kilincset és szinte berúgom, hogy bejussunk. Hatalmas szerencsémre az ajtó visszacsapódik a falról és azon kívül, hogy a kilincs egy lyukat váj a falba, eltalál engem, és bár talpon maradok, minden kiszóródik a kezemből.
Bentről 3 különféle nevetést hallok, Louis visítozását, Niall elég érdekes nevetését, és egy csilingelő hangot. Liam döbbent tekintettel áll meg, mögöttem Harry görnyed össze.
-Hoppá.-bámulok a földön szétszóródott zacskókra és mirelit kajákra.
Liam ahelyett, hogy értem aggódna, inkább behajtja az ajtót és a szegény, sérült, bibis falat tanulmányozza.
-Én sem sérültem meg, kösz a kérdést.-motyogom.
Puha lépteket hallok, nem kell odanéznem ahhoz, hogy tudjam ki siet a segítségemre. Társaságunk egyetlen, viszonylag normális tagja közeledik nevetve, majd leguggol előttem és elkezdi felszedegetni a kiszóródott ételeket. Én is lehajolok, ketten felszedjük a kiszóródott kajákat, miközben Harry rezzenéstelen arccal, idiótán vigyorogva elsétál mellettünk, és csatlakozik a vihogó társasághoz.
-A falat ki fogja megcsinálni?-néz körbe nagyra nyílt szemekkel Liam.
-Persze, aggódj csak a fal miatt, nekem semmi bajom és a kaják is jól vannak.
A mázlisták! Mindet a mellkasához fogja!
-Ha Paul ezt meglátja kinyír minket.
-Majd én falazok.-röhög Harry. A nap poénja, hahaha.
-Ragasszunk a lyukba rágógumit.-áll elő eme csodálatos ötlettel Niall.
-Te egy lángész vagy.-forgatom a szemem, majd a hideg mirelitekkel a kezemben berontok a konyhába, és az asztalra dobálom őket. Összedörzsölöm a kezeim és Liam-re pillantok, aki még mindig a falért aggódik.
-Csukd már be az ajtót!-üvölt rá Louis, majd mielőtt Liam megtehetné, oda ugrik és hangosan bevágja. Stella mosolyogva lép be a konyhába, leteszi az asztalra a zacskós kajákat, chipset, gumicukrot, különböző tésztákat. Szerencse, hogy Harry fogta a törékenyebb ( és nehezebb) cuccos zacskót, máskülönben most tele lenne szilánkokkal a terasz, és én paradicsomszószos lennék.
-Jól vagy?-mosolyog rám szórakozottan.
-Megmaradok.-vonom meg a vállam.
Bedobálok mindent a helyére, majd nekifogok elpakolni a hűtőbe a két másik zacskó tartalmát, miközben ő a kezembe adogatja az ételeket.
-Még a házunk is közveszélyes.-motyogom.-Támadnak az ajtók.
-Szerintem csak védekezett, elvégre te rúgtad meg.
-Szegény, majd bocsánatot kérek tőle.-fintorgok, ezzel újabb nevetőrohamot kiváltva belőle.
-Mit hoztál?-ugrándozik be Niall, majd felkap az asztalról egy csomag pillecukrot és olyan hirtelen, ahogyan jött el is megy a zsákmányával együtt.
-Figyelj.-sóhajtok, becsukom a hűtőajtót és nekidőlök, hülyén pislogok az előttem álló lányra.-Bocs a múltkori miatt, nem gondoltam komolyan, bunkó voltam.
-Semmi baj.-néz rám döbbenten, majd az ajkai mosolyra húzódnak és a szeme bőszen csillog.
Rámosolygok, közben a pulzusom az egekbe szökik és néhány percig csendesen nézem az arcát, a vonásai még kislányosak, hatalmas őzikeszemekkel szemléli a világot, formás ajkai szinte mindig mosolyra húzódnak, úgy ahogy van gyönyörű. Mielőtt észhez térhetnék belép Liam és értetlenül néz ránk, felvonja a szemöldökét és kérdő pillantásokkal bombáz. Stella mosolyogva fordul meg, majd karon ragadja és kimennek a nappaliba, én meg egyedül maradok, illetve Lucy-val, aki egy hűtő.
Kiveszek a konyhaszekrényből egy doboz csokis Oreo kekszet, majd becsörtetek a nappaliba és lehuppanok a kanapéra, a tévében valami Disney sorozatot néznek, felbontom a kekszet és körbekínálom. Bár még most is iszonyú hülyén és zavarban érzem magam, most rá merek nézni, mert társaságban vagyunk és nem kettesben. Niall a szőnyegen ücsörög és tömi magába a cukrokat, ha valaki még véletlenül is a közelébe megy olyan hangot hallat, mint egy dühös macska. A többiek egytől egyik a kanapén vagy a fotelok egyikében ücsörögnek, és Harry kivételével mindenki a tévében ugrándozó Selena Gomez-t nézi. A göndör ezt a hihetetlen eseményt örökíti meg, és postolja twiterre. Nyugodtan dőlök hátra és rágcsálok el egy kekszet, hiszen most nem kell semmi Stella-val kapcsolatos dolgon kattognom, mert itt ül mellettem.

~Stella Starlight~

Kicsit feszengve ülök mellette, a bocsánatkérését megint olyankor időzítette, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Sőt, nem is vártam bocsánatkérést, de azon kívül hogy meglepett nagyon jól esett, legszívesebben megölelném, de nem teszem, ő nem tűnik olyan nagyon ölelkezősnek, vagyis de... csak, csak nem biztos, hogy szereti. Meg amúgy is, attól hogy bocsánatot kért még nem biztos, hogy ölelgethetem. Pedig jó lenne, tetszik az illata. Felsóhajtok, mire két oldalról pillantanak rám, az egyik Liam, a másik meg az a fiú, akiről éppen ábrándozom. Nekidőlök Liam vállának és igyekszem a figyelmem a tévére irányítani, most nem köt le, a gondolataim tovább száguldanak. A fejemben összehasonlítom Ericet és Zayn-t, az arcuk másmilyen, Zayn vonásai férfiasabbak, de mindketten hihetetlenül néznek ki. Zayn-t még nem ismerem annyira mint a barátom, de az eddigi észrevételeim szerint a személyiségük is nagyon eltér, Eric nagyon közvetlen mindenkivel, általában az első percekben megtalálja valakivel a közös hangot, Zayn nem, ő bizalmatlan. Viszont remélem, hogy most már jobb lesz a kapcsolatunk, én szeretnék vele jóba lenni.
A telefonom megrezzen a zsebemben, kitapogatom és mosolyogva nyitom meg az Eric-től kapott sms-t, a mosoly azon nyomban az arcomra fagy, amint a végére érek.

Köztünk ez már nem igazán működik. Sajnálom, Stella. Az utolsó percig erőlködtem, de nekem ez már nem megy, valami elmúlt köztünk, szeretném ha vége lenne. Maradhatunk barátok? 
E.

Az ajkaim egy pillanat alatt lefelé görbülnek, a telefonom képernyőjére meredve szökik ki az első könnycsepp.
-Hé.-kapja rám a tekintetét Louis.-Mi a baj, Stella?
A telefont leejtem magam mellé, az arcomat Liam vállába fúrom és szinte magamra húzom a karjait, nem hisztizek, nem üvöltözök és nem bőgök, mint egy elmebeteg, csak csendesen sírok.
-Mekkora egy szarházi!-kiált fel Harry. 
Liam a hajam kezdi simogatni, valószínűleg már mindannyian elolvasták, karjai erősebben fonódnak körém.
-Semmi baj.-suttogja, és lágyan végigsimít a vállamon.
-Visszaírhatom neki a véleményem?-hallom meg Louis hangját.-Kíméletes leszek, szarházi helyett azt mondom neki, hogy kakafej. 
Halkan nevetve emelem fel a fejem, megtörlöm az arcom, majd nagy levegőt veszek, miközben Liam kisimítja a hajam az arcomból, és a kézfejével megtörli a nedves orcám.
-Minden oké?
Bólintok, majd a többiekre nézek, Niall nagyra nyílt szemekkel, ijedten néz rám és az orrom elé tolja a majdnem teljesen üres pillecukros zacskóját, Zayn engem figyel, Louis és Harry a telefonom nyomkodja.
-Hagyjátok.-legyintek.
-Na, légyszii!-nyávog Harry.
-Ne, Haz, ne írjatok neki semmit!-szól rá erőteljesen Liam.-Majd Stella.
Louis ártatlan arccal nyújtja felém a készüléket, megrázom a fejem és a hajamba túrok. Zayn-re nézek, aki jelenleg az üres Oreo-s dobozzal szemezik.
-Képes volt szakítani veled egy rohadt sms-ben?-emeli rám barna tekintetét.
-Úgy tűnik.-vonom meg szipogva a vállam.-Mindegy.
Nem szeretnék előttük sírni, meg amúgy sem... talán igaza van, ez már köztünk nem volt az igazi, megszokásból voltunk együtt. De azért mégis, lehet, hogy erőlködött de nem mutatta ki, végig úgy éreztem ezért a kapcsolatért már csak én harcolok. Az utóbbi időben voltak jobb pillanataink, amikor minden a régi volt, de rosszabbak is, amikor csak a kezemet fogva csendben sétált mellettem, a kapuban adott egy puszit aztán elment.
-Liam, én a helyedben betörném az orrát.-jegyzi meg, majd feláll és a konyhába megy.
-Megfontolom.-motyogja a bátyám, majd a derekamnál fogva húz közelebb magához és megpuszilja a homlokom. Mindketten tudjuk, hogy nem fogja bántani.
-Írt egy kérdőjelet.-pufog Lou.
-Add ide.-dörzsölöm meg a szemem, és kinyújtom a kezem a telefonomért.
-Felhívod?
-Nem.-rázom a fejem.
Mielőtt kíváncsiskodni kezdenének, választ pötyögök Eric-nek, két szó: nem menne. Majd kikapcsolom a telefonom és a zsebembe süllyesztem. 
-Mit csináljunk?-mosolygok rá a fiúkra.
-Stella...-simogatja a karom Liam.
-Minden rendben.-biztosítom, majd felhúzom a lábaim és mosolyogva nézek körbe.-Miért néztek rám így?
-Nem akarsz sírni?-mereszti a szemeit Harry.
-Nem.
-Nem?-tátja el a száját Niall.-Azt hittem a lányokat megviseli egy ilyen szakítás. 
-Biztos.-vonom meg a vállam.-De nem akarok sírni miatta.
Liam magához húz és puszit nyom a fejem búbjára.
-Nem is érdemli.-motyogja a hajamba.
-Sírhatsz.-bizonygatja Louis.-Nem szégyen az, gyere csak ide, megengedem hogy a vállamon sírj és szidom is veled.
-Aranyos vagy, de nem szükséges.-nevetek.
-Furcsa vagy.-vonja össze a szemöldökét.
-Kemény csaj.-vigyorog körbe Harry.
-Figyeljetek.-sóhajtok.-Szomorú vagyok, rosszul esik, mert sokáig voltunk együtt és még arra sem méltat, hogy a szemembe nézve mondja el, de sírással nem érnék el semmit. Amúgy sem akarom azzal tönkretenni azt az időt, amit itt lehetek veletek, hogy hisztisen csapkodva bőgök.
-Jó hülye ez a gyerek.-motyogja Lou.
-Az biztos.-motyogják egyszerre, megmosolyogtat, hogy ilyenek velem.
-Stella!-hallom meg Zayn bizonytalan hangját a konyha felől.
-Tessék?
-Gyere be, légyszi.
-Jó.-szökik magasba a szemöldököm, majd feltápászkodom és komótosan megyek a konyha felé.
-Stell, ideadod a telefonod?-szól utánam Harry.-Teszünk rá zenéket.
-Persze.-húzom elő a készüléket, bepötyögöm a pin-kódot, majd a kezébe nyomom és bemegyek a konyhába.
Zayn az asztalnál ül, nem kerüli el a figyelmem a karjaira simuló szürke pulcsi, barna szemei az arcom pásztázzák. Belenézek a gyönyörű szempárba, nem kapja el a tekintetét, rövid időn belül már nem érzékelem a külvilágot, a gyomromban felébred egy sereg lepke, lesütöm a szemem és idegesen bámulom a rózsaszín, szívecskés zoknim.
-Mit szeretnél?
-Én öhm, semmit, elfelejtettem.-dörzsöli meg az arcát.-Én, izé... sajnálom.
Megvonom a vállam, majd leülök mellé és percekig bámulom az asztalt.
-Jól vagy?-simítja meg a karom. A hirtelen jött gyengédsége egy kicsit megrémít, de jól esik, mosolyra húzom a szám és ismét megvonom a vállam.
-Jól leszek.
-Ne bánkódj miatta.-vigasztal.-Beszari és pofátlan dolog egy sms-ben szakítani, ráadásul neki valószínűleg fogalma sincs arról, hogy mit veszít.
-Kösz.-mosolygok rá.
Elhúzza a kezét, az ölébe ejti és az ajkát harapdálja. Pirulva nézem az arcát, haja tökéletesen áll, szemeit ismét rám emeli, ajkait összezárja és halványan elmosolyodik.
-Menjünk vissza.-áll fel, és a kezét nyújtja.
A kezemet az övébe csúsztatom, felhúz a székről, majd egymás mellett lépünk ki.
-Jól vagy?-fürkész Liam.
-Igen.-sóhajtok.-Felejtsük el ezt, jó? Nem történt semmi, mától nincs barátom, kész, vége, téma lezárva.
-Akkor ráérsz szombaton?-kapja fel a fejét Harry.
-Nem!-mordul rá Liam.
-Igazából én...-kezdem.
-Elviszlek vásárolni, este pedig öö csapunk egy házibulit.
-Hogy mit?-döbbennek le egyszerre. Harry rögtön elfelejti, hogy Liam épp helyettem mondott nemet, és vigyorogva örül a szombat esti programnak.
-Megbeszélem anyukáddal.-mosolyog.
-Jó.-vonom meg a vállam.
-Hívhatod a baráta... uhm.-süti le a szemét.-Kiderülne.
-Emiatt ne aggódj.-mosolygok.
-Hé, de akkor senkit nem hívhatunk.-szomorodik el Louis.
-Nem baj! Lesz kaja, pia, meg elhívjuk a csajokat és néhány havert. Bemutatunk a zenekarunknak, Josh már amúgy is nyaggat miattad.-áll elő az ötlettel Niall.
-Ez jó.-bólint Liam.-Szólok Andy-nek is.
-Amúgy itt a telefonod.-nyújtja felém Harry.
Elveszem, rámosolygok és megnézem a zenéim. Hát, 1 volt rajta, és most van 500.
-Fhu.-nézek rá tágra nyílt szemekkel.
Nagyjából végignézem a listát, Selena Gomez, az összes One Direction szám, Justin Bieber, Green Day, Ramones, Rihanna, és... Vivaldi? Beethoven?
-Ezek mik?-bökök a ,,Négy évszak"-ra.
-Zene.-vonja meg a vállát a göndör.-A lányok szeretik a komolyzenét, nem?
-Öö...
-Hülye vagy, Harry.-jelenti ki Zayn, majd kiveszi a kezemből a telefont. Néhány perc múlva mínusz 50 számmal adja vissza.
-Csak egy tipp volt.-vonja meg a vállát.
-Felmegyek a szobámba.-sóhajtok.
Liam feláll, megfogja a kezem és együtt lépdelünk fel a lépcsőn, csendben megyek utána, szeretném szóvá tenni ezt az egész szombat dolgot, de nem teszem, sóhajtva állok meg az ajtóm előtt, a fejem a mellkasának döntöm és átölelem.
-Szeretnél valamit?-simítja meg a hátam.
Megrázom a fejem, pipiskedve nyomok egy puszit az arcára, majd belépek a szobámba és ledőlök az ágyra. Hosszú percekig bámulom a plafont, nincs benne semmi érdekes, de ez a semmitevés megnyugtat. Elveszem a fülesem az éjjeliszekrényről, csatlakoztatom a telefonomhoz és a G-betűnél kezdek keresgélni, megtalálom a keresett dalt, elindítom és az arcomat a párnába fúrom. Az a dal, amit a minap Zayn énekelt. Szívesebben hallgatnám tőle, de nem hívhatom be, hogy amíg én szerencsétlenkedve próbálom helyretenni a gondolataim addig ő üljön itt az ágyam szélén és gitározgasson meg énekeljen. Nem sírok, mert tudom, hogy a srácoknak igazuk van és egyáltalán nem érdemli meg, hogy sírjak miatta. Inkább az akaszt ki, hogy egy sms-sel elintézte. Ennyit értem neki?
A nyugodt rockdalnak vége, egy ideig csend van, majd valaki beleüvölt a fülembe és hörögni kezd, sikoltva kapom ki a fülemből a kis pöcköket, és a telefonnal együtt az ágy másik végébe dobom. Az ajtó néhány pillanat múlva kivágódik, és Louis úgy ugrik be, mint egy ninja.
-Ki az?! Mi van?-hadonászik. A többiek is berohannak a szobámba, értetlenül néznek körbe, én meg csak rázkódó vállakkal ülök az ágyon, és a telefonra bökök.
-Harry?-nézek rá nevetve.-Mit töltöttél a telefonomra?
-Zenét.-vonja meg a vállát.-Miért?
Liam körbejárja a szobám, kinyitogatja a szekrényeket és mindegyikbe belenéz, majd kimegy az erkélyre és ott is körbeleskelődik, utolsóként benéz az ágyam alá, és értetlenül pislog rám.
-Miért sikoltoztál?
-Valami hörög a telefonomba.-bökök a készülékre, ami az ágy végében hever.
-Mondtam, hogy a hülyeségeid helyett töltsél rá neki még Justin-t!-vádolja meg Niall a röhögő Harry-t.
-Tegyek rá neked normális zenéket?-mosolyog rám Zayn.
-Légyszi.-dörzsölöm meg az arcom.-Olyat, amibe senki nem sikoltozik és hörög.
Mosolyogva bólint, majd kihúzza a telefonomból a fülest, és immár teljes hangerővel üvölt belőle a számomra érthetetlen szövegű dal.
-Nem csodálom, hogy sikoltoztál.-rázza a fejét.-Haz, a lányok nem szeretik az ilyen zenét.
-Gemma szereti.
-Nem, nem szereti, csak az öccse vagy és muszáj volt hallgatnia.-röhög Louis.-Nézd a jó oldalát, Stella már megint miattad sikoltozott.
-Nagyon vicces.-fintorgok, miközben Zayn-t figyelem, amint kimegy a szobámból. Még hátulról is... wow.

22 megjegyzés:

  1. De jó,hogy végre szakítottak Ericcel.:)Zayn milyen aranyos :) <3
    Nagyon jól írsz imádom a blogodat :)
    Mikor lesz új rész? :)Már nagyon várom :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Kedden hozom a következőt. :)

      Törlés
  2. Ez irtó jó lett szerintem.Én is örülök hogy végre szakítottak Eric-kel.Csak így tovább irtó tehetséges vagy :D

    VálaszTörlés
  3. Bonjour!:)
    Nagyon régen írtam már,és restellem is,de itt vagyok!
    Ezt a blogodat jobban szeretem mint a Louisosat,bár azt is nagyon szeretem!:)
    Az elején vonakodva kezdtem bele,de aztán hűűű..
    Olyan mint eddig az összes,csodás és abbahagyhatatlan!:)Teljesen magával ragadott a történet!:) Látom ,hogy Harry itt is egy kicsit több figyelmet kap,de egyáltalán nembánom,sőt!És nem is rosszabb vele!;)
    Gratulálok azokhoz a dolgokhoz amiket már elértél ezen a blogon,itt!:)Ezentúl mindig írok,megígérem!:)<3
    xx,Idus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aloha! :)
      Semmi baj, örülök, hogy itt vagy! :)
      Nehezen szakadok el Haz-tól. :$
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! <3

      Törlés
  4. Halii.!(: Nagyon jó lett (: Zayn vègre nyit Stella felè :D Eric pedig tènyleg 'kakiházi' Louis szavaival èlve :D Ezt a blogod hány rèszesre tervezed?(:
    ui.: itt a blog ha erre gondoltál :
    http://afteraharrystylesfanfic.tumblr.com (: Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen!
      Ez is kb 50-55 részes lesz.
      Uu, erre gondoltam, köszönöm! *-*

      Törlés
  5. óóó hogy ez mennyire jó lett!!

    VálaszTörlés
  6. Vicces, hogy annak ellenére, hogy azt irtad elég gyenge lett, még is kibaszottul jó lett! :D imádooom. <3
    Végre elpateroltad a képből Eric-et, ideje volt, muhahaha.
    Az egész rész tetszett. Vicces volt, és nagyoon joo. Harry a perverz állat, öcsém eldobom a hajam amiket mondd, meg a többiek szövegétől is vihogok :D
    Nagyon szeretem ezt a sztorit, a blogod. Egy szóval: ahw <3
    Csumezz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod! :)

      Törlés
  7. Nessa !!
    Eric mekkora egy p*cs, sms-be szakítani az egyik legrosszabb ://
    Zayn milyen aranyos volt Stella-val *_______*
    remélem így marad :$$$
    Mikor a végére értem már úgy vigyorogtam mint a vadalma :D
    Köviiiiit ^-^
    XoXo

    VálaszTörlés
  8. Eric egy p*cs :S de szerintem később megfogja bánni :S
    Amúgy meg nagyon jó lett :) :3 <3
    Zayn már azért kezd normálisabb lenni.. szerintem azért mert Stella szingli lett :))
    Siess lécci a folytatással :D

    Puszi :)

    VálaszTörlés
  9. úristen!!! hát ez valami eszméletlen rész volt! :D nagyon vicces lett!! annyit röhögtem rajta hogy már fáj a hasam XD gyorsan kövit! :D

    VálaszTörlés
  10. Annyira örülök, hogy végre szakítottak Ericcel csak egy kicsit gonosz volt tőle, hogy sms-ben mondta el Stellnek, de legalább vége a kapcsulatuknak :) És Zayn végre kezd nyitni felé (nyilvánosan is) <3 Nagyon várom a következőt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, örülök, hogy ilyen sokan örültök annak, hogy szakítottak. :DD
      Igyekszem. :)

      Törlés
  11. Szia! :)
    Gyenge rész lett???!!! Dehogy is! Szerintem ez lett az idáig egyik legizgibb rész! :D Tökéletes rész lett! :) <3
    Puszi, a folytatást várva :3 : Becu xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Aranyos vagy, köszönöm szépen! :)
      :*

      Törlés