2013. augusztus 11., vasárnap

12.rész Az első közös program

~Stella Starlight~

Az este egész jól telik, a filmet végig nevetjük, Niall elkápráztat a csámcsogásával és a rengeteg étel elpusztításával, majd amikor vége lehozza a gitárját és együtt, később külön-külön énekelnek. Harry előadja az X-Factor válogatóján előadott dalt, az Isn't she lovely-t, és a kérésemre Liam is elénekli a Cry me a river-t. Elbűvöl, ahogyan énekelnek, mindannyian vidámabb dalokat adnak elő, majd jön Zayn. Egész este szótlan volt, néha nevetett, de rám se nézett.  Az ölébe veszi Niall gitárját és egy ismerős dalt kezd énekelni, Green Day-Boulevard of broken dreams. Az állam a földet súrolja, ráhajol a gitárra és csukott szemmel kezdi pengetni, csupán a látványától úgy érzem kiszakad a mellkasom, aztán énekelni kezd. A hangjából árad valami furcsa szomorúság, ahogyan az egész lényéből, szeretem ezt a dalt. Ujjai lassan járnak a gitár nyakán és a húrokon, jól áll neki ez a hangszer. Úgy néz ki, mint egy... mint egy félisten, sötét hajszálait rendezetten igazította el, karjait szabadon hagyja a fehér atléta, ami egyúttal kiemeli az izmait, lábait egy szürke melegítő fedi, hosszú szempillái néha megrebbennek, a fiúk néha röhögnek, de én csendben hallgatom, kedvem lenne vele énekelni. A hangja szinte simogat, mielőtt felocsúdhatnék befejezi a dalt.
-Ez jó volt, Zayn.-csapja hátba Louis.
Megvonja a vállát, majd felemeli a fejét, barna szemei szinte szikráznak a lámpa fényében. Visszaadja Niall-nel a gitárt, hátradől és felteszi a lábát a dohányzóasztalra.
-Énekeljünk még!-vigyorog a szöszi.-Együtt, te is Stella!
-Niall...
-Naaa!-mormolják egyszerre.
-Srácok, ha nem akarja ne erőltessétek.-siet a segítségre Liam.
-De ha együtt éneklünk nem ájulsz el, ugye?-mereszti rám hatalmas kék szemeit.
-Nem tudok énekelni.
-Liam tesója vagy, persze, hogy tudsz!-mosolyog rám.Louis.-A beszédhangod is szép.
-Ha akarod csatlakozz.-kacsint Harry, majd Niall pengetni kezdi a gitárt és hamarosan felismerem a dalt. Natalie. Elmosolyodok, Niall énekelni kezd, a többiek pedig egymás után szállnak be, Zayn csatlakozik utoljára. Nagyot sóhajtok, nekidőlök Liam vállának, biztatóan mosolyog rám, tudom, hogy nem fognak kinevetni, halkan, de beszállok. Nem néznek rám egyszerre, Liam magához ölel, az arcom elönti a forróság és pillanatok alatt kiver a víz. Eleanor is énekel, de ő sokkal bátrabban, mint én, megszorítom Liam kezét, mindjárt vége, és Zayn is énekel!
-Natalie she ran away with all my money...
Elmosolyodok, a pillantásom végigjártatom a fiúkon, Harry a combjain dobol, Louis és Eleanor egymás kezét fogja, Niall a gitárt pengeti és Liam engem tart magához, érzem magamon Zayn tekintetét, majd amikor ránézek rögtön másfelé pillant. Elhallgatunk, egyszerre fordulnak felém szélesen mosolyogva - Zayn kivételével, aki feláll és a konyha felé lépdel. Pirulva sütöm le a szemem, Liam megpuszilja a fejem búbját, egy ideig senki nem szólal meg.
-Miért szereted ezt a dalt?-töri meg a csendet Louis.-Nem túl kedves a szöveg.-nevetgél.
-Lehet, de nekem tetszik.-vonom meg a vállam.
-Ugye, hogy nem is volt annyira ijesztő?-pislog nagyokat Niall.
-De.
-De azért énekeltél.-mosolyog Harry.-Méghozzá nagyon szépen.
-Köszi.-mosolygok rá pipacsvörös arccal.-Azt hiszem, most már megyek és lefekszem aludni.
-Máris?-biggyeszti le a száját El.
-Péntekenként hamar elalszom.-sóhajtok.-Keltsetek fel, ha indulunk az állatkertbe.
-Ne aggódj, nélküled nem megyünk.-mosolyog szórakozottan Harry.
-Akkor jó.
Sorjában megölelgetem őket, igazán jól éreztem magam velük, mindenkitől kapok jó éjt puszit, majd Eleanor ölel magához.
-Örülök, hogy megismerhettelek. Most már értem, miért áradozik rólad Lou.
Rámosolygok, majd jó éjszakát kívánok. Liam fel szeretne kísérni a szobámba, de előtte ragaszkodom hozzá, hogy Zayn-től is elköszönjek. A kinti beszélgetésünk nem igazán győzött meg, és bár zavarban érzem magam, egyedül lépek be a helyiségbe. Az asztalnál ül, és egy bögre tea mellett vajas kenyeret falatoz, az ajka picit vajas, nagyot nyelek és bizonytalanul támaszkodom az ajtónak. Rám néz, szája megáll a mozgásban, szemei nagyra nyílnak, majd köhögni kezd. Gyorsan lépek oda hozzá, megijedek, de próbálok nyugodt maradni, egyik kezem a hátára teszem, majd a kezébe adom a bögrét, mohón kortyol az italba.
-Jól vagy?-kérdezem félve.
Ajkai most a teától fénylenek, bólint, és ismét belekortyol.
-Sajnálom, ha zavarlak.-dörzsölöm meg idegesen a karom.
Szemeivel engem fürkész, nem szólal meg, nem tudom mit mondhatnék, zavartan ácsorgok, mielőtt mondanék valami hülyeséget, ajkai résnyire nyílnak, de csak beleharap a kenyérbe.
-Jó.-sóhajtok csalódottan.-Jó éjt, Zayn.
Megfordulok és az ajtó felé indulok, mielőtt kiléphetnék meghallom a hangját, halk, kellemes, szinte simogatja a dobhártyám, ahogyan a nevemet ejti.
-Jó éjt, Stella.

~Liam Payne~

Reggel izgatottam ébredek, ez lesz az első olyan program, amin Stella valamilyen szinten nyilvánosan mutatkozik velünk, bár ez csak az állatkert. Ideges vagyok egy kicsit a fotósok és az agyszüleményeik miatt, de az megnyugtat, hogy magamhoz ölelhetem majd anélkül, hogy ,,fuuuuu Liam Payne biztosan megcsalja a barátnőjét" mert Danielle is jön. Jókedvűen kelek ki az ágyból, felveszek egy pólót és halkan átmegyek az enyém melletti szobába, Stell összegömbölyödve fekszik, amikor benyitok rám néz és elmosolyodik.
-Jó reggelt.-mosolygok.
-Neked is.-pislog bágyadtan, és felemeli a takarót. Boldogan mászok be mellé, magamhoz ölelem és megpuszilom az arcát.
-Eltűnt a zoknim.-motyogja.-Mindkettő.
Halkan nevetek, a haja kissé kócos, egyenletesen lélegzik és nagyokat pislant, még álmos, időbe fog telni amíg felkel, én is szeretek ebben az állapotban bambulni.
-Elakartam menni reggeliért.-simítok végig a haján.
-Elmenjek veled?
-Miattad akartam.-nevetek. -Az baj, ha szívesebben lustálkodok a húgommal?
-Nem.-mosolyog.-Amúgy is, most tök jó így, hogy nem kell sietnem sehová. Majd eszek vattacukrot az állatkertben.
-Cukor nélkül is elég dilis vagy.-nyomok puszit a homlokára. Rám nyújtja a nyelvét, rámosolygok és megcsípem az orrát.
-Csinálok valami reggelit.-bújok ki mellőle.
-Felöltözök.-ugrik ki frissebben, és kitárja a szekrényajtót.
Kimegyek a szobából, behúzom magam után az ajtót és halkan lemegyek a lépcsőn, de lent már nélkülem is zajlik az élet. Zayn kis híján belefejel a kávéjába, a többiek már ,,korán reggel" röhögve fetrengenek a kanapén, Eleanor egy pirítóst falatozik.
-Jó reggelt.-nézek végig rajtuk.
Kinyögnek valamit, egyedül a reggeliző lánytól kapok normális köszöntést, a konyhába megyek, hatalmas adag rántotta illatozik a tűzhelyen, szedek két tányérba és csinálok két bögre meleg kakaót. Stella nélkül nem vagyok hajlandó reggelizni, ezért miután kipakoltam az asztalra csak ülök az étel mellett, és korgó gyomorral szemezek a tányéron illatozó rántottával. Onnan tudom, hogy mikor ér le, amikor meghallom a nappaliból a fiúk hangját, a leghangosabban Louis üvölt- vajon miért nem lepődök meg? És neki vannak problémái a fülével...
Az őrjöngésük után Stella teljesen nyugodtan, mosolyogva lép be a konyhába, és ezúttal nem lohol utána egyik fiú se, mint egy pincsi. Éhesen, csillogó szemekkel foglalja el mellettem a helyét, és beledöfi a villát a rántottába, azonnal elfintorodik, felpattan és beleköpi egy darab papírtörlőbe, amint én is belekóstolok a rántottába rájövök, hogy miért. A szemem könnyezni kezd, gyorsan lenyelem és lehúzom az egész bögre kakaót, Stella ezen az egészen jót nevet. Nem tudom figyelmen kívül hagyni, mennyire sokat nevet, mindig olyan vidám, eddigi észrevételeim szerint, ő nem olyan, mint a mostani tinilányok 80%-a. A kezei nincsenek összevagdosva, nincs világfájdalom a fején és reményeim szerint öngyilkossági merényletet sem szeretne elkövetni. Ő egy normális lány, aki mindenen tud nevetni, nem hiszi azt, hogy felnőtt, következtetek erre abból, hogy térdzokniban alszik, szabadidejében Jonas Brothers-t néz a Disney-n és pizsamaként mesefigurás pólókat vesz fel, beszámol az iskolai - számára unalmas, jelentéktelen, minimálisan eseménydús - napjairól, és az intim témákat, poénokat nem érti, vagy fülig pirul.
Megtörlöm a szemem, majd felkapom mindkettőnk tányérját és a kukába borítom a rántotta fedőnevet viselő 99% sótartalmú cuccot. Már értem, hogy Eleanor miért pirítóst reggelizik.
-Ízlett a reggeli?-áll meg fülig érő szájjal Harry.-Véletlenül beleborult fél zacskó só.
Stella még jobban nevetni kezd, Hazza összevont szemöldökkel méregeti, majd int a többieknek, akik megállnak az ajtóban, és figyelik a hasát fogva nevető húgom.
-Sokkal rosszabb, mint Niall.-jegyzi meg halkan motyogva Louis.
Zayn arca tűnik fel a sértett szőke mögött, szem forgatva keres egy helyet, ahol bejöhetne, majd miután nem találja, egyszerűen csak négykézlábra ereszkedik és bemászik a lábak alatt. A mosogatóba teszi a kávésbögrét és szórakozott pillantást vet Stellára. Szúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon mit beszélhettek tegnap, de Stella még nem mondta el, én meg nem tudom hogyan kérdezhetnék rá, az ilyesfajta beszélgetésekből korrepetálásra szorulok. Próbálok lassan közeledni felé, kihívni a bizalmát, és reménykedem benne, hogy egyszer majd kérdezés nélkül mondja el az efféléket, addig meg nem ütöm bele az orromat mindenbe, végül is, az ő dolguk. Az enyém az, hogy szemmel tartsam Zayn-t, és a többi hormonokkal küzdő barátom, Louis-nál kivételt teszek, neki van barátnője és nem hiszem, hogy kikezdene a 16 éves húgommal. Kinyitom a hűtőt, Niall rögtön rám szegezi a tekintetét, és összeszűkült szemekkel figyeli, amint Lucy-ból kiveszek két tejszeletet, és az egyiket Stella kezébe adom, a lány az ujjai mögül les ki, hatalmas mosoly ül az arcán.
-Veszek neked másikat.-nyugtatom meg az irigy szőkét.
-Ezt akartam hallani.-mosolyodik el.-Kettőt kérek, ha egyet elveszel kettővel tartozol, de Stella-val hajlandó vagyok osztozni... egyelőre.
-Jó.-legyintek, majd felbontom az édességet és két harapással eltüntetem.
-Nyugodtan vegyél csak.-intézi szavait a maszatos szájú testvéremhez.-Ne nagyon szokj rá azért, bár neked úgysem fogom felhánytorgatni ha nagyon megcsappan a tejszeletkészletem, mert félek Liam-től, meg majd ő perkál helyetted. Különben meg igazán rád fér az édesség, nagyon vékony vagy.-ugrik a hűtőhöz, és rögtön elővesz még kettőt, az egyiket felbontja és az arca elé teszi.
-Nem kérek.-nevet.
-Add akkor nekem!-kapja ki a kezéből Harry.
-Nem!-markolja meg a puha édességet és kitépi Harry kezei közül, feltételezem, néhány másodperccel ezelőtti ép állapotának végleg befellegzett. Mindezt teljesen komolyan csinálják, miközben Louis, Stella és Eleanor trióban röhögik ki őket, Zayn a pultnak dőlve figyel, én a hűtőben kutatok még valami ehető után, sikertelenül.
Niall gondosan kibontogatja a kilapított piskótát, a krém fele a papírra ragadt, megesik a szíve és ahelyett, hogy ő nyalná le inkább Harry arcába nyomja, majd közel lép Stellához, aki még az elsővel sem végzett.
-A kedvemért megeszed? Ha már ennyire rendes vagyok és én magam adok neked egyet a kincseim közül.
-Nyugodtan edd meg, nekem elég ez az egy.-mosolyog.
-De én azt akarom, hogy te edd meg! Figyelj, nagyon egyszerű, segítek, csak nyisd ki a szád, és amikor szólok csukd be, utána fel-le kell mozgatni az állkapcsod, így - mutat rágó mozdulatokat - és utána lenyeled.
-Tisztában vagyok vele, hogyan kell megenni egy ilyet.-bök a Niall kezében tartott maszlag felé.
Kivételesen nem szólok közbe, kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa a felismerhetetlen édességnek, ami valaha tejszelet volt.
-Na, akkor gyerünk. Mondd, hogy á!
-De...-és abban a pillanatban, hogy kinyitja a száját, Niall belenyomja az adományát. Louis hangosan felröhög, csatlakozik hozzá Harry és Eleanor, én is próbálom abbahagyni a nevetést és rászólni Niall-re, de egyelőre nem sikerül. Stella az arcához nyúl, nevetve törli le a kezével a krémet, majd Niall-re ugrik és összekeni vele az arcát, félszemmel látom, hogy Zayn ellöki magát a pulttól, majd becsapja a konyha ajtaját. Beáll a csend, mindenki abbahagyja a nevetést és egyszerre fordulunk az ajtó felé, kedvem lenne utána menni és megkérdezni, hogy mi baja van, de mielőtt kilépnék Stella megfogja a kezem és komoly arccal néz rám, bár még mindig maszatos.
-Nem tudja valaki, hogy mi a fene baja van?-kérdezi értetlenkedve Harry.
Mindenki a fejét ingatja.
-Megmosakszunk, utána indulhatunk.-szorítja meg az ujjaim a húgom.-Hagyd őt.
-Mi volt tegnap?-kérdezek rá, igyekszem figyelmen kívül hagyni a fejemben a manót, mely azt kiáltozza ne tegyem.
-Semmi, beszélgettünk.-néz a szemembe.-Liam, kérlek...
-Szólni fogsz, ha van valami baj?
-Ne reagáld túl.-szól közbe Louis.-Zayn ilyen, időbe telik, míg megbarátkozik az új dolgokkal.
-Szólok, de nincs semmi baj.-simít végig a karomon, majd hozzám bújik és szorosan átölel.
Átölelem, majd puszit nyomok a hajára. Még én érzek bűntudatot Zayn hülyeségei miatt.

~Zayn Malik~

Frászt kapok attól, hogy hol Harry, hol Niall férkőzik hozzá túl közel, nem tudom miért, de idegesít, nagyon. Konkrétan fel tudnék robbanni, amikor valamelyikük is beleférkőzik a magán szférájába Liam-en kívül, Harry amúgy is mocskos kis terveket talált ki a becserkészésére, még azelőtt, hogy megismerte volna. Niall az más, csak hülyéskedik vele, de akkor is idegel, ezt most egy ajtócsapkodással adom ki magamból. Szerencsére nem jön utánam senki, így pár perc alatt lehiggadok, majd ismét felhúzom magam, mert arra gondolok, talán rezzenéstelenül folytatják, talán észre sem veszik, hogy kijöttem. A csengő megszakít abban, hogy dühösen feltrappoljak a szobámba, a konyha ajtaja kinyílik és csendben lépkednek ki egymás mögött, Niall, Stella és Harry felmennek, mindhármuk arca maszatos a szétbarmolt tejszelettől. Kinyitom az ajtót, és megerőltetek egy mosolyt, a göndör hajú lány puszival üdvözöl, majd elugrik mellettem és kisebb szerelmi jelenet játszódik az ajtóban. Fentről visítást hallok, amit hangos röhögés kísér, a kezeim ökölbe szorulnak, gyorsan zsebre dugom őket, de már késő, Louis kérdőn pillant rám, miközben az ő barátnője Danielle-vel ölelkezik. A lépcsőn nevetve szalad le Stella, hosszú haja száll mögötte, Harry szappanos kézzel vágtázik le, majd elkapja és összekeni vele. Felkapom a cigim és csakúgy mint tegnap, most is kimegyek a hátsó kertbe, leülök a lépcsőre és elfüstölök egy szálat. Mentségemre legyen, hogy tényleg próbálok leszokni róla, egyre kevesebbet szívok, nagy részben az aggódó rajongóink miatt, a származásommal kapcsolatban néhány embernek amúgy is előítéletei vannak velem szemben, jó példát akarok mutatni, és bebizonyítani, hogy nem vagyok erőszakos terrorista csak azért, mert apu pakisztáni. Fintorogva nyomom el a félig elszívott cigit, percekig szemezek a dobozzal, majd felpattanok, a földre dobom és két lábbal ugrok rá, tudom, hogy nehéz lesz, de itt az ideje, hogy végleg búcsút intsünk egymásnak, majd ha nikotinhiány lép fel megiszok egy hordó vizet. Az egyik lábamat még külön is ráteszem, erősen lépek rá és jobbra-balra mozgatom, a kellőképpen kilapult dobozt a kilapult tartalmával együtt felveszem, nem nézek bele, könnyűszerrel dobom a kukába, elégedetten összedörzsölöm a kezeim és mosolyogva lépek be.
-Hűha.-néz rám mosolyogva Eleanor.-Haragszol rá?
-Igen.-vonom meg a vállam.-Abbahagyom, végleg.
-Úgy legyen. Biztosan sikerülni fog, csak akarni kell
Stella, hátán egy helyes kis fehér hátizsákkal szalad le a lépcsőn, amint felfedezi Danielle-t szélesen mosolyogni kezd, a leggyönyörűbb mosoly, amit valaha is láttam, elviharzik mellettem és megölelik egymást Liam barátnőjével. Megcsap a narancsillat, nagy levegőt veszek, majd lehajtom a fejem és a cipőm tanulmányozom. 
-Mehetünk?-toporzékol Harry.-Menjünk már, akarok látni zsiráfokat!
-Mehetünk.-vigyorog Liam.-Mindenki itt van?
-Igeeen.-nyávogja egyszerre Liam és Niall. Úgy érzem, nem a barátaimmal, hanem egy óvodás csoporttal indulok állatkertbe. Igyekszek minimális lelkesedést mutatni, csak azért, hogy ne én rontsam el a napot.
-Mindjárt jövök.-motyogom és lepillantok magamra, kinyúlt térdnadrág, kinyúlt póló, kócos haj, zombi fej, eltart majd egy ideig.
-Pff, jó, 2 óra múlva találkozunk.-nyűglődik Louis.
Szó nélkül baktatok fel a lépcsőn, 2 perc alatt lezuhanyzom, megtörölközök, majd alsónadrágban ácsorogva a szekrényem előtt veszek ki egy farmert, és szürke kapucnis pulcsit. Belebújok a ruhadarabokba, húzok a lábaimra zoknit és cipőt, bő 15 percig tökölök a hajammal, igyekszem a lehető legjobban festeni, kb fél óra alatt kész leszek. Néhány darab kártyát és tollat dobálok egy táskába, tükröt, fésűt, zselét, mini flakonos lakkot, napszemüveget, némi pénzt, a fülesem, majd a zsebembe süllyesztve a telefonom indulok le a többiekhez. A lányok nem tesznek megjegyzést, a srácoktól viszont kapok 1-1 csípős beszólást és megjegyzést, majd kipakolunk a kisbuszba és Harry vezetésével elindulunk az úticélunk felé. Az út hangosan telik, egymást túlkiabálva társalgunk, még én is. Az út felénél átragad rám is a jó hangulat, talán mert Stella Danielle és Eleanor közt üldögél. A legfiatalabb lány, személy, aahh szóval Stell végig makákókról, pingvinekről és pandákról fecseg, ő ugrik ki elsőként a buszból, de Liam finom szigorúsággal visszaparancsolja és becsapja az ajtót.
-Szóval, Stella. A közelemben maradsz, ha menni akarsz valamerre valaki mindig legyen veled és szólj nekem, ne válaszolj kérdésekre se magadról, se rólunk, semmiről.-Stella, jelezve, hogy megértette, bólogat, a következő mondatot Liam nekünk intézi.-Nincs félreérthető megmozdulás!
-Jó.-morogjuk egyszerre.
-Mindenki külön figyeljen rá is!-bök a csillogó szemű lányra, és egyenként megígérteti velünk, hogy vigyázunk rá. Van egy olyan érzésem, hogy ez a figyelmezetése (parancs) nélkül is így lenne. Részemről biztosan.
Miután végez a mondandójával, Harry kipattan az autóból, őt követi Stella, és rohanva indulnak a pénztár felé, hogy megvegyék a jegyeket. Féltékenyen pislogok a göndör hajú barátomra, aki nevetve igyekszik beelőzni, az előtte rohanó lányt. Elhúzom a szám, majd utolsóként ugrik ki a kocsiból, Harry elfelejtette bezárni, így kénytelenek vagyunk ott dekkolni addig, amíg vissza nem jönnek a karszalagokkal. Miután ez megvan bezárja a kocsit, feltesszük egymásnak a citromsárga szalagokat, és egy csoportba verődve lépünk be. Niall egyből letámadja a büfét, kénytelenek vagyunk először oda menni. Megtapogatom a nadrágzsebem, abban keresem a kis dobozt, majd rádöbbenek, hogy mit határoztam el ma. Küzdök a nikotinhiánnyal, körbepillantok, hátha látok valahol egy olyan üzletet, ahol tudok venni, de rá kell jönnöm, hogy ez egy állatkertben nem valószínű, és nem lennék elég elkötelezett, ha rögtön az első nap megszegném a fogadalmam.
-Mi a baj, Zayn?-néz rám értetlenül Niall, aki immáron egy zacskó gumicukrot, és egy hatalmas, világoskék vattacukrot szorongat.
-Semmi.-dünnyögöm, és toporogva várom, hogy Eleanor végezzen a vásárlással.
-Próbál leszokni a cigiről.-vigyorog körbe Louis.-Biztos nikotinhiány.
Egy rakat édességgel a kezemben vágok neki a szombat délutáni programnak, ahelyett, hogy a gondolataim egy doboz, és annak tartalma körül forognának, inkább tömöm magam a savanyú gumicukorral, és a tekintettem rajta tartom, az ugrándozó lányon, akinek még a hajában is vattacukor van. Szaladva célozza meg a jegesmedvék részét, majd tipikus lányosan, ugrándozva mutogat, hogy nézzük meg milyen cukik. Mellé lépek, a mai napon most vagyok hozzá legközelebb, az illata az orromba kúszik, a keze véletlen az enyémhez ér, miközben mutogatva magyaráz a testvérének. A pulzusom felgyorsul, gyorsan letépek egy darabot a vattacukromból, és a számba gyömöszölöm, a tekintetem a fehér medvékre irányítom, és egy komoran maga elé bámuló állattal szemezek.
Néhány perc után továbbmegyünk, megkönnyebbülten lélegzek fel, amikor beáll köztünk a kellő távolság, és már nem vagyok kába a narancs illattól, mely most keveredik az édességek kellemes aromájával.
Körbenézek, körülöttünk nagyrészt kisgyermekes szülők járkálnak, eddig senki nem fedezett fel minket, ismét hallom Stella boldog hangját, felé kapom a tekintetem és elfojtok egy mosolyt, miközben a lábait felkapva rohan egy ketreccel elzárt területhez, ahol felfedezi a régóta várt fekete-fehér pandákat. Ujjait a ketrec rácsaira fonja, leguggol és hatalmas szemekkel nézi a mackókat, akik felettébb unottan bámulnak rá. A nagy fű között mozgásra leszek figyelmes, erőt veszek magamon és leguggolok mellé, amikor megbizonyosodom róla, hogy jól láttok. Óvatosan megérintem a hátát, meglepve néz rám, a fű közti mozgolódó pontra mutatok, tekintetét felé irányítja, majd az arca elé kapja a kezét, amikor egy aprócska mackó feje bukkan fel.
-De aranyos.-néz rá tágra nyílt szemekkel.
-Mi az? Mi az?-lökdösődik mellénk Niall és Harry, ezzel tönkre téve azt a néhány percet.
Felállok, arrébb megyek és távolabbról figyelem, amint a többiek odagyűlnek és a három lány a kisállatról áradozik. Miután a kis fekete-fehér állatot halálra ijesztik, és az elmenekül egy nagyobbhoz, még bejárjuk az állatkert többi részét, megismerkedünk különféle majmokkal, madarakkal - akik kis híján Liam fejére csinálnak - utolsóként indulunk a hüllőház felé, ahová én nem igazán vágyom. Stella Liam egyik karja alatt sétál, elgondolkozva baktatok Niall mellett, aki elvarázsoltan pislog körbe.
-Nem baj, ha én oda nem megyek be?-hallom meg a kérdést.-Nem szeretem a kígyókat.
Felé kapom a fejem, a többiek már a bejáratnál toporognak, de Stella kissé félve pillantgat rájuk, Harry igyekszik elfojtani a nevetést, gondolom beindult a perverzebb fantáziája erre a mondatra.
-Én sem megyek be.-közlöm, bár nem azért, hogy kettesben maradjak vele.
-Figyelsz rá?-pásztáz Liam.
Bólintok, és zsebre dugott kézzel pillantok a pár méterre ácsorgó fagyis bácsi felé, ugyanis időközben elfogyott a gumicukor és a vattacukor is, mert miután Niall végzett a saját adagjával, előszeretettel csórt az enyémből. Stella a karját dörzsölgetve lép mellém, ami miatt ismét elég hülyén érzem magam, főleg miután a többiek bemennek a hüllőházba.
-Meghívlak egy fagyira.-sóhajtom.
-Köszi.-mosolyodik el.
Egymás mellett, csendben lépünk oda a bajuszos bácsihoz, kérek két gömb fagyit, ő is így tesz, majd miután fizetek leülünk az egyik szabad padra. Nem tudom mit kellene mondanom, és valószínűleg ő is így érez, így csak csendben ücsörgünk egymás mellett, és mindketten a saját tölcsér fagyinkkal  foglalkozunk.
-Tényleg próbálsz leszokni a cigiről?-szólal meg csöndesen.
-Próbálkozom.-vonom meg a vállam.-Egész nap édességekkel tömtem magam.
-Mióta cigizel?-kérdezősködik tovább.
-Túl régóta.-sóhajtok.-Egy ideje már próbálok leállni, egyre kevesebbet szívok, ma volt itt az ideje, hogy megtapossam a dobozt és eltüntessem a kukában.
Nem tudok elvonatkoztatni arról, hogy beszélgetünk. Önerőből, nyugodtan, kettesben...
Felpillantok az arcára, belülről rágcsálom az alsó ajkam, miközben a fagyit egyre erősebben szorongatom.
-Fagyis az arcod.-mosolyodok el.
-Hol?-kap az arcához.
Félve emelem fel a kezem, úgy mutatok a pontra, hogy nem érek hozzá, viszont ő hiába keresi, nem találja arcának azon részét, ahol a fagyi olvadozik. Nagy levegőt veszek, a kezem az arcára teszem és a hüvelykujjammal letörlöm. A szívem majd megőrül a mellkasomban, a kezem az arcán tartom, valami miatt nem tudom elvenni onnan, ő pedig csak bámul rám a hatalmas szemeivel, miközben ajkai résnyire nyílnak. Olyan erősen szorítom a tölcsért, hogy mielőtt észbe kapnék egy reccsenéssel széttörik, és terjedelmes fagyi folt keletkezik a nadrágomon, belőle meg kitör a nevetés.
-Ó, bassza meg!-szitkozódok, és azt kívánom, bárcsak megnyílna alattam a föld. Néhány szülő haragos pillantást lövell felém, minkét kezem hirtelen a nadrágomon találom, a lány mellettem meg csak összekuporodva nevet, amitől nekem is mosoly terül szét az arcomon, és vele nevetek.
-V-várj.-törli meg a kézfejével kissé nedves arcát.-Kérek a bácsitól néhány szalvétát.
Bólintok, miközben lepillantok a fagyis kezeimre, és a nadrágomra, ahol a fagyi igencsak kínos területet fed le, ráadásul az anyag elkezdi beinni, és kezd hideg lenni odabent. Néhány perc múlva szalvétákkal a kezében tér vissza, a tekintete a foltra kalandozik, és az arca rózsaszínes árnyalatot ölt, elveszem tőle a szalvétákat és felállok, hogy normálisan letöröljem magamról a fagyit, mázlimra pont akkor lépnek ki a többiek az épületből. Döbbenten néznek rám, majd elsőként Harry kezd röhögni.
-Ezt kell csinálni? Egyedül hagyunk titeket 10 percre, és tessék, Zayn kigyója már ürít is.
Na, tessék, ez az egyik ok, amiért távol kell tartanom magam tőle.

33 megjegyzés:

  1. Uramatyám! Ez a rész...szuper lett! :D az összes az de ez...:D és a vége..no comment! :D szívem szerint már most tovább olvasnám és abban reménykedek hogyha 1óra múlva feljövök lesz új rész :3 ami biztos nem így lesz de reménykedni lehet, nem? :) siess a következő résszel mert elvonási tüneteim lesznek úgy mint Zaynnek! :D Puszi : Dorci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Lehet reménykedni, de nem érdemes most mert még el sem kezdtem írni a következő részt. :$ :D
      :*

      Törlés
  2. Szia:) Perfect rész volt ez is! :)) Hihetetlenül írsz! Nagyon várom én is a következő részt :333 És utólag gratulálok a kisbabához! :) Ölel : Lilluus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Messze van ez a tökéletestől, de köszönöm szépen! :)
      Big hug.

      Törlés
  3. Halihó! :) Nagyon joo lett ez a rész és Zayn is ^^ nagyon cuki*-* legjobb blog! :) Kiváncsi vagyok h hogy alakitod majd a következő részben a Zayn & Stella párost!! :")) Kitty xx

    VálaszTörlés
  4. Nessa <3
    Imádtam. Annyira vicces volt és aranyos. Zayn hamarosan megtörik, érzem! Vagy hát remélem. :$ Már nagyon várom a folytatást.
    Puszi, Gréta :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Grétám! :) <3
      Köszönöm szépen, Drága, örülök, hogy tetszik! :)
      Puszillak!

      Törlés
  5. Kedves Nessa! :)
    Az egyik legjobb döntésem volt mikor rákattintottam a legelején arra hogy elolvassam az első fejezetet mert így megtaláltam a legeslegjobb blogot! :)
    Fantasztikus lett ez a rész és ahogy a Stella/Zayn kettőst írod az meg hihetetlen! :D Nagyon jó!
    Várom a folytatást! :)
    Puszi : Becu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igazán örülök, hogy így gondolod! :)
      Köszönöm szépen!
      :*

      Törlés
  6. Egyszerűen fantasztikus! Annyira imádom! Imádom Zayn tépelődését, és azt is, ahogy Stella magában áradozik róla :P És Harry perverz poénjairól ne is beszéljünk :D (Niall+Lucy <3) Nagyon várom a következőt :) Még egyszer gratulálok az unokahúgodhoz!
    Puszi: Katy Blue

    VálaszTörlés
  7. Nessa!
    Most mutatta az egyik barátnőm ezt a blogot nekem es huhh...IMÁDOMIMÀDOMIMÂDOM!!!! :D szuper az egész sztori és ahogy megírod az meg felteszi az i-re a pontot...tűkön ülve várom a következő részt! :) pusszantás Sziszi :D :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!
      Puszillak téged és a barátnőd is! :))

      Törlés
  8. Imádom ezt a blogot!! Hihetetlen milyen jókat írsz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Zayn meddig próbálja tartani a távolságot Stellával...

    VálaszTörlés
  9. Imádom.. nagyon jó :)) annyira remélem hogyha 2 nap múlva feljövök lesz új rész de ahhhw a 3 nagyon sok :DDD imádlak
    xx Dia <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Hidd el, ha megtehetném hoznám én 2 nap múlva is, de így is nagyon kevés időm jut másra. :/ <3

      Törlés
  10. Háátt ez hogy is mondjam... nagyon nagyon tetszik, igen jó lett! Már várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  11. Nessa !!
    Már azt se tudom mit írjak, eszméletlen lett ez a rész *_____*
    Annyira bírom Zayn féltékenységi rohamait olyan édes ;) Stella meg eléggé jól kezeli a hangulatváltozásokat :$$
    Mikor lesz kövi rész ??
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Szerdán hozom a következőt.

      Törlés
  12. Drága Nessa! :)
    Áh, de sokat nevettem ezen a részen. :D Harry, Niall és Stella nagyon aranyosak így hárman, de Zayn valahogy nekem túlságosan abszurd, vagy nem tudom milyen szóval illessem. Az utolsó előtti mondat: "Zayn kígyója máris ürit!" Hangosan felnevettem!!!! :DDXDDDDD
    Hatalmas ölelés, Zsuu:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :))
      Örülök, hogy tetszett!
      Abszurd? :D Talán majd változni fog.:)
      Ölelés. <3

      Törlés
  13. Drága Nessa!!
    Egyszerűen már nem tudok mit írni fantasztikus lett mint mindig:D Harry perverz beszólásai a kedvenceim:3:D és Zayn ahogy tépődig szegényke:) de már Stella se tagadhatja hogy érez iránta valamit!:D imádom!<3 hamar hozd a kövi részt mert nagyon kíváncsi vagyok:)^^
    Sok puszi:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm szépen, igyekszem a következővel! :)
      Puszi!:3

      Törlés
  14. Uristeneeeeeeeeeeeem, ez kibaszottul jooo lett szint ugy mint az eddigi összes réész *—* ajj, nagyon jóóoool írsz!
    Komolyan, annyira jo, hogy már fáj. :(
    Ez a rész...ahwww. Annyira birom, hogy Zayn ilyen! És nagyon kiváncsian várom a köviiit *—*
    Love yaaa <3

    VálaszTörlés
  15. Sziaaaa :D
    Ez a rész ku***ra jó lett vagyis az nem is eléggé jó kifejezés .....szuper fantasztikus ...és még sorolhatnám! :D imádom *-* :33 jhaaaj, olyan messze van még a szerda :'( ....
    Remélem hamar eltelik majd a kedd és utánna szerda <3<3<3 pusszantás ::: Tami :D xxxxx

    VálaszTörlés
  16. nagyo. klassz lett ;)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon jo lesz rett! :) hal istennek holnap mar szerda :D varom a folytatast..igy tovabb! :) puszi : Gitta

    VálaszTörlés