2013. július 21., vasárnap

7.rész Kellemesen csalódtam

Sziasztok! :)
Ezt a részt kicsit unalmasnak érzem, nem történik benne semmi lényeges, de nem szeretném elsietni, szóval remélem attól függetlenül még tetszik nektek. 
Nem nagyon tudom tartani a szám, és ezt szeretném veletek megosztani. A minap, az éjszaka közepén megszületett egy új történet a fejemben, sokat gondolkoztam már azon, hogy miről szóljon majd az 5.! blogom, ha véget ér a Nothing like us, nothing like you and me... eddig nem igazán jöttek az ötletek. De most megvan! Csak el kellett bambulnom. 
Twitter követőim már láthatták, hiszen még aznap éjjel kiírtam, de én itt is szeretném veletek megosztani. 
A Nothing like us... után újabb bloggal fogok jelentkezni, szeptemberben eldől, hogy milyen időközönként lesznek új részek, eléggé bizonytalanul állok hozzá, nem tudom menni fog-e a rendszeres frissítés. 
Amit viszont most ennyi magyarázás után mondani szeretnék: Az 5. blogomon főszereplője, a mi kis ír manócskánk, Niall Horan lesz! :)
Még egy kérdésem van, utána befejezem a dumálást: láttátok milyen édes az unokaöccse?! *-* 
Végeztem!
Kiss, kiss, kiss: Nessa. xx

~Zayn Malik~

Boxerben vánszorgok le a lépcsőn, a srácok a nappaliban ácsorognak, Niall egy csokin rágódik, Harry a cipőjét köti, Louis furcsa pillantásokkal tisztel meg, Liam pedig az ajtónak dőlve várakozik rájuk, illetve konkrétan a bénázó göndörre. 
A konyha felé veszem az irányt, a hűtőből előkapok egy doboz hideg Pepsi-t és a nappaliba megyek, ahol lehuppanok a bénázó Hazza mellé.
-Sikerült?-pillant rá Liam.
-Aha.-teszi a földre a lábait és vidáman elmosolyodik.
-És te mikor mész, Zayn?-mosolyog rám Louis.
Az órára pillantok, fél 3. Gyorsan kibököm az első eszembe jutó időpontot.
-Negyed 4-kor indulok, addig készülődök.
-Sok szerencsét!-vigyorog rám Liam, és a tenyerembe csap.
-Kösz.-motyogom bűntudatosan.
Egyenként pacsizok mindannyiukkal, Louis áthatóan méreget, de azért a kezembe csap. Miután elmennek felvánszorgok a szobámba, ahol korábban megkezdem a randimat a Flora Timberlake névre keresztelt ágyammal. A kólámat elkortyolom, majd hátradőlök és a plafont bámulom. A szobámban elég nagy a kupi, a földön ruhák, cipők és kajás dobozok hevernek, belépve pedig éreztem valami fura szagot is. Szerda előtt Liam át fogja nyalatni velünk az egész házat, beleértve az én kuckóm is, nem mintha szeretném beinvitálni ide a húgát. Tényleg büdös van egy kicsit, majd kinyitom az ablakot ha visszajöttünk.
Egész nap rossz kedvem van, talán azért, mert hazudtam a barátaimnak vagy talán éjjel alig aludtam valamit, mert hazudtam a barátaimnak.
-Baszd meg, Zayn!-motyogom a párnámba.
Hasra fordulok és lehunyom a szemeim, ha alszok nem gondolok a találkozóra.
3 órakor adom fel, kivergődök az ágyból és fújtatva tárom ki a szekrényem ajtaját. Kihalászok egy fehér, élére vasalt inget a zakók, ingek és kabátok közül. Magamra kapom, a legfelső két gombot nem bújtatom a kis lyukakba, szürke, szűk nadrágba bújtatom a lábaim, begyűröm az inget és a tükör előtt eligazítom magamon a ruhadarabokat. Zoknit húzok a lábamra és felveszek egy fehér tornacipőt, kissé feszülten caplatok a fürdőszobába, ahol percekig vacakolok a hajammal. Egy szürke kalapot helyezek a fejemre, amikor már jól felhúzom magam azon, hogy nem sikerül minden hajszálat a helyére állítgatni, megszemlélem a tükörben a külsőm. Az arcom sima, tegnap a ,,randi" miatt megborotválkoztam, a szemeim kissé fáradtnak tűnnek, a kalap eltakarja a rendetlen hajszálakat, vállat vonok, majd a telefonomat felkapva az órára pillantok. Háromnegyed 4, pont megfelelő időpont ahhoz, hogy a randim csődbe menjen. Igyekszem morcos hangot előcsalni, ami most elég könnyen megy. Semmi kedvem hülyén vigyorogni és szülőknek meg Stella csávójának bemutatkozni, nekem ez nem megy, de muszáj, ha nem teszem meg csak bűntudatom lesz.
Kikeresem Liam számát és szem forgatva megérintem a kijelzőt, majd a fülemhez emelem a készüléket. Liam nevetve szól bele.
-Szia, Zayn! Mi a helyzet?
-Hali, merre vagytok?
-Stelláék kertjében, készülünk grillezni. Van valami baj?
-Félresikerült a randi. Nem baj, ha odamegyek?
-Nem, gyere csak!
-Oké, mindjárt ott vagyok.
-Jó, cső.
-Liam!-vágok közbe.-Sokan vannak?
-Rajtunk kívül öhm, Stell családja és a barátja, Eric. Ne parázz, Zayn, nem lesz semmi gáz.
-Aha, hello.
Persze, hogy nem lesz semmi gáz, csak hülyén fogom érezni magam.
Sóhajtozva dugom zsebre a telefonom, lekocogok a lépcsőn, majd az ajtót bezárva magam után gyalog indulok a célom felé. A fülembe dugom a fülesem két kis pöcökjét és zenét indítok el a telefonomon, remélem, hogy nem állít meg senki, bár a rajongókkal nem érzem hülyén magam, talán azért, mert ők legalább annyira zavarba vannak mint én. Valamilyen csoda folytán sikerül elkerülnöm az olyan lányokat, akik csillogó szemekkel méregetnek és rendszerint sikoltozva rohannak hozzám, egy kicsit feldobja a kedvem, hogy ma nyugodtan sétáltam néhány percet. Máskor ez nem sikerül.
Amikor a kapuhoz érek elpárolog a pillanatnyi jókedvem és percekig szemezek a kerítéssel, nem tudom mit kellene csinálnom. Hallok hangokat, felismerem Louis üvöltve röhögését, mégsem tudok megmozdulni, nem nyomom meg a csengőt. Előkapom a telefonom és arrébb lépve ismét hívom Liamet, nem veszi fel, helyette trappolás hangja üti meg a fülem, majd a barátom és mellette a húga közeledik felém.
-Szia, Zayn!-köszönt mosolyogva a lány, majd kitárja előttem a kaput, mely előtt hosszú percekig feszengve ácsorogtam.
-Szia.-húzom mosolyra a szám.
Néhány másodpercig látom rajta, hogy nem tudja mit kellene csinálnia, így azért, hogy ne legyek túl bunkó, én lépek közelebb és óvatosan megölelem.
-Bocsánat, hogy csak így beállítok.-kezdek magyarázkodni, de félbeszakít.
-Örülök, hogy itt vagy!-mosolyog vidáman.-Sajnálom, hogy rosszul sikerült a randid.
Aha, szóval a fiúk megint nem tudták befogni a szájukat. Megvonom a vállam és belecsapok Liam kezébe, mellettük sétálva, feszengve lépdelek a kert végében ücsörgő társaság felé. A sötét, kócos hajú fiún kívül mindenkit ismerek, titkon reménykedek benne, hogy csak őt kell megismernem és nem lesznek itt szülők. Fiúkkal mindig is könnyebben ismerkedtem, talán mert velük több a közös téma és lazábban lehet beszélni. Ez a vágyam összeomlik, amikor egy szőke hajú nőt pillantok meg, aki egy nagy tálca süteményt egyensúlyoz.
Kiállok a sorból és a segítségére sietek, meghökkenve néz rám, majd elmosolyodik.
-Biztos te vagy Zayn!
Kiveszem a kezéből a tálcát és megszemlélem a gyümölcsös, kockákra vágott finomságot.
-Csókolom.-nyögöm ki szégyenlősen.
-Ahh! Ne! Nem vagyok annyira öreg! Hívj csak Gwennek, és köszönöm szépen a segítséget.
-Rendben.-húzom mosolyra a szám.-Igazán nincs mit.
Max 35 évesnek tippelem, de sokkal fiatalabbnak néz ki, feltételezem, hogy nagyon fiatalon fogadták örökbe a fiúk közt helyet foglaló lányt. Az asztalra teszem a süteményt és köszönök a fiúknak, Stella ismét felpattan és karon ragadja a mellette ücsörgő srácot.
-Eric, ő a hiányzó bandatag, Zayn.-mutat rám az apró kezeivel.-Zayn, ő pedig a barátom, Eric.
Kezet fogok a nálam 1-2 évvel fiatalabb sráccal, a bemutatkozást ennyivel el is intézem, sőt, még egy mosolyt is intézek felé és megjutalmazom egy hello-val, majd egy műanyag széket megfogva leülök Niall és Harry közé.

~Stella Starlight~

A fiúk hangját már távolról hallom, Ericcel a kertben ülünk és egymás karjaiban ringatózunk a hintaágyban. Amikor meghallom, hogy a kapu előtt kezdenek vitatkozni, mosolyogva emelkedem fel és Ericet magam után húzva, szökdécselve indulok a kapu felé. Átvágunk az egész hátsó kerten, a kavicsos kerti úton indulunk a kerítés felé.
-Sziasztok!-kiáltom hevesen integetve.
-Hellóka!-pattog Louis, és hozzám hasonlóan kalimpál.
-Gyertek be!-tárom ki a kaput, és végignézek a társaságon. A mosolyom egy kicsit lehervad, amikor észreveszem, hogy Zayn nincs köztük. Liam már elmondta, hogy Zayn nehezen barátkozik, mégis úgy érzem, hogy velem van baja, főleg most, hogy el sem jött.
-Csak négyen vagytok.-mondom, és megölelem Niall-t.
-Zayn sajnos nem tudott eljönni.-közli velem a szőke srác.-Hosszú ideje nincs barátnője, randizni van egy lánnyal
-Ó, értem.-mosolyodok el, és őszintén örülök neki, hogy ezért nincs itt.
-Szia.-húz magához Liam.
-Szia.-mosolygok rá, és puszit nyomok az arcára.
Ölelkezek Louis-val és Harry-vel is, majd beljebb invitálom őket a kertben.
-Srácok!-sóhajtok, és Eric mellkasának dőlök.-Ő a barátom, Eric. Eric ők itt Louis, Niall és Harry, Liamet már ismered.
-Sziasztok.-mosolyog, és egyenként kezet fog a bemutatkozó fiúkkal. Liammel már régi ismerősként köszöntik egymást.
Miután bemutatkoznak anyának letelepszünk a hátsó kertbe, ahová már előre kipakoltunk székeket és egy asztalt, a grillező is elő van készítve, már csak a húsra vár. Élvezettel figyelem, ahogyan a fiúk szóval tartják Ericet, miközben én elmélyülten beszélgetek Louis-val. Faggatják rólam és a kapcsolatunkról, Eric kissé zavarban van de a normális kérdésekre megadja a választ, a nem normálisakra - amiket rendszerint Harry tesz fel - együtt nevet a srácokkal. Liam telefonja belevág a beszélgetésbe, feláll és néhány méterrel arrébb megy. A beszélgetés zajlik tovább, egyik kezem Eric ujjaival fonódik össze, ő Harry-re és Niall-re néz, én a másik oldalra, amerről Louis ül.
-Zayn-nek rosszul sikerült a randija.-közli velünk Liam, és miközben visszaül a helyére lehajol és puszit nyom a fejem búbjára. Rámosolygok és Louis-val egyszerre fordulunk érdeklődve a bátyám felé.
-Nem baj, ha ő is eljön?-kérdezi.
-Dehogy!-mosolygok.
-Mi történt?-kérdezi Niall.
-Nem tudom, nem mondta el, csak megkérdezte, hogy nem baj-e ha ő is eljön.
Louis arcán mosoly terül szét, Ericcel egymásra mosolygunk, a fiú előre hajol és megpuszilja az ajkam. Pír önti el az arcom és a vállának dőlök.
-Jajj de cuki!-nyávogja lányosan Louis.
Anya ki-be rohangál, bemegyek segíteni neki és együtt visszük ki a bepácolt húst, zöldség és gyümölcssalátákat, krumplit, míg a kertben a fiúk hangosan nevetgélnek.
-Aranyosak.-jegyzi meg mosolyogva, miközben a kezembe nyom néhány chipses zacskót.
-Szerintem is.-mosolygok vissza.
-Stella, javíts ki ha tévedek, de nem öten vannak?
-De igen, Zayn is nemsokára megérkezik.
-Á, értem.-bólogat.
Kiszaladok a kertbe és 1-1 zacskó chipset dobok a fiúk ölébe, kettő kimarad, az enyém és Zayn-é. Niall felélénkülve bontsa ki a zacskót és a szájába dob néhányat. Liam telefonja ismét megcsörren, ezúttal nem veszi fel, hanem feláll, és int, hogy kövessem.
Amikor meglátom a kapuban ácsorgó fiút a szívem megdobban és mosoly terül szét az arcomon, valamiért nagyon jó érzésem lesz tőle, hogy vele együtt teljes a társaság, így nem érzem azt, hogy nem kedvel engem, mert eljött.
-Szia, Zayn!-kiáltom és a kapuhoz szaladok.
Meghökkenve néz rám, majd az ő szája is mosolyra húzódik.
-Szia.-köszön kedvesen mosolyogva.
Nem tudom mit kellene csinálnom, tétovázva nézek az arcára, majd rögtön el is kapom a tekintetem és Liamre pillantok, Zayn is tétovázik, majd közelebb lép és bátortalanul megölel.
-Bocsánat, hogy csak így beállítok.-mondja halkan.
A hangja kellemesen simogatja a dobhártyám, a lehelete pedig a fülem. Elmosolyodok és hátrébb lépek.
-Örülök, hogy itt vagy! Sajnálom, hogy rosszul sikerült a randid.
Az arcán kellemes mosoly foglal helyet, megvonja a vállát, egy rövid pillanatra a szemembe néz, majd pacsizik a mellettem álló fiúval és együtt indulunk a hátsókert felé. Hirtelen elszakad tőlünk és anya felé rohan, kiveszi a kezéből a sütis tálcát, váltanak pár szót, majd Zayn tesz pár lépést felénk és leteszi az asztalra a tálcát, eközben én visszaülök Eric mellé.
-Sziasztok.-int a srácoknak
Egy röpke pillanatig tanácstalanul álldogál, kétségbeesett tekintetét végigfuttatja a társaságon. Megragadom Eric karját és a kreol bőrű fiú segítségére sietek. A kezemet Eric kezébe csúsztatom és bátrabban nézek Zayn arcára.
-Eric, ő a hiányzó bandatag, Zayn. Zayn, ő pedig a barátom, Eric.-mutatom be őket egymásnak.
Kezet fognak, mindketten megeresztenek egy mosolyt, mielőtt elengednék egymás kezét.
-Hello.-szólal meg Zayn.
-Szia.-mosolyog rá Eric.
Elengedik egymást, Zayn megfog egy széket és leül a fiúk közé, én és Eric pedig visszaülünk a helyünkre. Csendben hallgatom, ahogy a bandatagok faggatni kezdik hiányzó barátjukat, aki szűkszavúan válaszol a kérdésekre.
-Hogy állsz a biológiával, Stella?-hajol előre Harry és megmutatja nekem tökéletes fogsorát és gödröcskéit.
-Megtanultam.-vigyorgok.-Már csak meg kell írnom a dolgozatot, már összepakoltam a cuccaim.
Egymásra mosolygunk, majd Niall kezd beszélni.
-Te kapod az erkélyes hálószobát, ki lehet mászni a tetőre.
-Én inkább kihagynám.-nevetek.-Még egy fára sem tudok felmászni.
-Ez könnyű.-legyint.-Majd megmutatom.
Beleegyezően bólintok, Zayn a grillezőt méregeti.
-Ha akarjátok elkezdhetitek megsütni a húst.-int anya az asztal felé.
-Valaki tudja azt használni?-kérdezem a grillező felé bökve.
-Harry tud főzni, Zayn meg tudja használni az ilyen cuccokat.-tájékoztat Louis.-Nem mintha én nem tudnám...
-Mert nem tudod!-dünnyög a szőke fiú.-Már kettőt tönkretettél, Tomlinson! Nem beszélve a húsokról!
-Hogy lehet tönkretenni egy grillezőt?-nevet mellettem Eric.
-Az egyiket felgyújtotta, ne kérdezzétek hogy, azt még én sem tudom, belerúgott és visítozva körberohanta, legvégül pedig leborította egy vödör vízzel.-nevet a hasát fogva Harry, a második esetről Liam számol be.
-A másodikat szimplán összetörte, teljes erőből rohangált a kertben és a Tomlinson járat elgázolta a szerencsétlen grillsütőt, aminek kitörtek a lábai. Az volt a szerencséje, hogy Zayn arrébb lökte és oldalra esett, nem pedig a forró sütőre.-rázza a fejét rosszallóan.
-Zayn a mi hősünk.-nyávogja Louis.
-Inkább maradunk a nyársalásnál.-szól közbe az említett fiú.-Bár a pillecukrot mindannyian fel tudjuk gyújtani.
Niall nevetés közben próbál bosszús arcot vágni, miközben Louis durcásan karba teszi a kezét és a nyelvét kinyújtva néz körbe. Eric a fejét rázva nevet, én pedig vigasztalóan nézek a grillsütőgyilkosra.
-Ne engedjétek a közelébe!-lázadozik a szöszi.-Inkább csinálja Zayn, Harry néha köpködve röhög és nem kérek a husikámba Styles DNS-t.
-Csinálod?-mosolygok.
Visszamosolygott és vonakodva bólintott.
-Más nem szeretné?-néz körbe.
Mindenki megrázza a fejét, így ez a feladat a félig arab srácra hárul. Felállok, hogy segítsek neki, a kezünk néha összeér, egyszerre húzzuk el, nem nagyon nézünk egymásra. A szememmel ámuldozva nézem, ahogyan a fiú egy villával kiemeli a húsokat és beizzítja a sütőt. Tipikusan olyan srác, akinek jól áll a főzés és az egyéb ilyen dolgok, a karjában megfeszülnek az izmok, amikor a húsokat ráhelyezi a felületre. Bűntudatot érzek, mert a barátom jelenlétében megbámultam egy másik fiút.
-M-megyek, hozok ki tányérokat.-motyogom.-Segítesz, Eric?-fordulok el mosolyogva.
Szinte fizikai fájdalmat érzek, amikor ellépek a nyugodtan sütögető fiú mellől, és Eric karjaiba bújva elindulok be a házba. A konyhába érve azonban nem a tányérok előszedése az első dolgunk, puha ajkai az enyémre simulnak és édesen simogatja a szám. A kezeim a nyaka köré fonódnak, míg ő a derekamat öleli át és von közelebb magához.
-Jó fejek.-mosolyog.-De attól függetlenül még figyelni fogom őket.
Rámosolygok és ismét megpuszilom a száját.
-Mit gondolsz róluk?-kérdezem, és végigsimítok kócos haján.
-Kellemesen csalódtam. Azt hittem, hogy elszállt popsztárocskák, de nem, teljesen átlagosak, még egyetlen szót sem ejtettek koncertekről meg ilyesmikről.
-Ne említsd senkinek, hogy együtt sütögettünk a One Direction tagjaival a kertünkben.-bújok a mellkasához.-Senki nem hinné el, főleg nem azt, hogy Liam a bátyám.
-Ezt már megbeszéltük.-nyom puszit a hajamra.-Tartom a szám.
-Köszi.
-Na gyere, pakoljuk ki azokat a tányérokat mielőtt Harry-nek beindul a mocskos fantáziája.
-Szerintem az nélkülünk is folyamatosan működésbe van.-nevetek, és elengedem.

~Zayn Malik~

Bevallom, rosszul viszonyultam ehhez a naphoz, utólag már örülök neki, hogy erőt vettem magamon és hazudozás helyett elhúztam a csinos seggem Stelláékhoz. A beszélgetés nekem egy ideig nehezen  ment, a fiúk mellett viszont megeredt a nyelvem és nevetve meséltem el néhány cikis történetünket. Csak mi voltunk, kiegészülve Stellával és Ericcel, egész családias hangulatot teremtettünk, főleg sötétedés után. Ezúttal nem tettük tönkre a grillezőt, a kész húsokat a földön ülve, beszélgetve fogyasztottuk el, üdítők, saláták társaságában. Rosszul viszonyultam a lányhoz, de abból kiindulva, hogy ma mit láttam, már nyitottabb vagyok felé. Liam és ő igazi testvérekként viselkedtek, civakodtak, nevettek, a legváratlanabb pillanatokban rohantak oda egymáshoz, hogy puszilkodjanak. Úgy tűnik Zayn Malik gyakran téved. Talán túl bizalmatlan és elővigyázatos vagyok. Szombat este lévén nem kell hamar búcsút mondanunk egymásnak, éjfél körül jár az idő, Gwen kérésére és Harry kisebb hisztijének ellenére sem maradunk. A délután folyamán a fiúkkal együtt bemutatkoztam Will-nek, Stella apukájának, vagy nevelőapukájának, ezt még nem tudom. Büszkén kijelenthetem, hogy ez a találka részemről már nem volt annyira gáz mint az első.
Egy nagy tálca sütivel és ételekkel felpakolva - amit Niall cuppanós puszival és Horan öleléssel köszön meg -készek vagyunk arra, hogy hazasétáljunk. Ez végre egy olyan szombat este, amit nyugodt hangulatban töltünk, józanon.
-Köszi, hogy eljöttél.-áll meg előttem Stella, szégyenlős mosollyal az arcán. Akaratlanul is kiharcolja magának az összes figyelmem.-Remélem jól érezted magad, Zayn.
-Igen, köszi a meghívást.-mosolygok zavartan.
Már bátrabban ölelem meg, mint az érkezésemkor, bár mi még mindig nem pusziljuk meg egymást.
-Jó éjszakát!-motyogom, és elengedem.
-Szép álmokat, Zayn.
Erictől is lazábban köszönök el, amikor megérkeztem az túl hivatalos volt, kezelünk, majd ő tovább megy Harry-hez, aki akkor Stellával ölelkezik.
Kiveszek egy zacskót Niall kezéből, mielőtt leülne a földre és bezabálna mindent. Búcsúzkodás után gyalog vágunk neki az éjszakának, a sötétben jobban elvegyülünk de még így is felismernek néhányan. Hosszú percekig tűrjük, hogy a szemünkbe vakuzzanak, majd beszélgetve haladunk tovább.
-Mi lett a randipartnereddel, drága Zayn barátom?-lép mellém Louis.
Jelentőségteljes pillantást vetek rá, hülyén kiröhög és megveregeti a vállam.
-Nem tudom miért mondtad le a randid.-poénkodik.-Stella örült neked, jól döntöttél Zaynie.
-Befejezted a lelkizést?-vonom össze a szemöldököm.
-Igen. Szóval, bejön neked?
-Mi?-nevetek hitetlenkedve.-Nem!
-Aha. Mit gondolsz róla most, hogy már nem gyanakszol semmi rosszra?
-Honnan veszed, hogy nem?
-Louis!-kiabál Harry, és a szórakozóhely villódzó fényei felé vigyorog.
-Nem, Harry!
-De miért?-hervad le a mosolya.
-Mert késő van.
-Későn a legjobb a hangulat.-közli huncutul vigyorogva.
-Elhisszük.-veregeti meg a vállát Liam.-Legközelebb Harry.
-De akkor Stella is jön, ugye?
-Nem!-vágja rá.-Kiskorú.
-És? Azt ne mondd, hogy te 18 éves korodig vártál. Meg ne próbálj kamuzni Liam, csak Louis volt nagykorú amikor elmentünk az X-Factor idején bulizni!
-Az más.
-Miért?-kérdezi Niall.-Mi is ott lennénk.
-Nem, akkor sem, srácok. Ő egy lány, nekem pedig teperni kell azért, hogy elengedjék velem valahová.
-De te vagy a felelősségteljes Liam Payne, veled elengedik. Nemár' biztos szeretne bulizni egyet a tesójával és az ő felettébb kedves, okos és szexi barátaival.-hadarja Louis.
-Majd meggondolom.-motyogja.
-Akkor menjünk be most!-fojtatja a vitát Harry.
-Te fogod cipelni a kajás szatyrokat.-pillantok a hisztis göndörre.
Motyog valami érthetetlent, majd belenyugszik abba, hogy ma este nem megyünk bulizni, így karba tett kezekkel, Liam mellett kapkodja a lábait.
-Szóval, mit gondolsz róla?-tér vissza az eredeti témánkhoz Louis.
-Kedves.-nyögöm.-Hagyjál már, alig ismerem!
-De szeretnéd megismerni, ugye?
-Barátja van.-forgatom a szemeim. Ha nem Harry, akkor Louis kezd el kombinálni, de még az okát sem tudom, nem lógtunk egymáson azzal a lánnyal.
-Tekintsünk el tőle.-magyaráz.-Rendes gyerek, aranyosak együtt, de csak a vak nem veszi észre, ahogy forrósodik a levegő amikor egymás közelébe vagytok.
-Te hülye vagy!-nevetek fel hangosabban a kelleténél, mire a többiek is ránk néznek. Valamit gyorsan ki kell találnom, az első eszembe jutó dolgot hadarom el.-Will Smith nem forgat Londonba!
Értetlen pillantást kapok tőle, megrázza a fejét de nem kezd el semmit sem mondani addig, amíg a többiek minket néznek.
-Niall! Ne kutass a zacskóba!-szólok rá a szőke srácra, akinek a keze a szatyor mélyéről, egy becsomagolt tasakból próbál kihalászni egy sütit. Ijedten rántja el a kezét és magához szorítja a zsákmányát.
-Nem mondtam semmit Will Smith-ről.-hajol a fülemhez Louis.
Arrébb tolom, nehogy egy szemfüles és rosszindulatú fotós lekapjon minket és a holnapi újság címlapján megint a nemi hovatartozásunkat feszegessék. Sok az idióta...
-Csak úgy pattogtak a szikrák, haver.
-Az agyadban is elpattant valami.-jegyzem meg indulatosan.
A fejét rázva, magában motyogva lép el mellőlem, a következő pillanatban pedig már Harry-t nyaggatja a hülyeségeivel.

12 megjegyzés:

  1. Szia Nessa!!
    Nagyon jó rész lett!!:)) Szerintem egyáltalán nem unalmas a rész én nagyon élveztem:DD siess a kövivel!^^
    puszi:*

    VálaszTörlés
  2. Miről beszélsz? :D Nem is lett unalmas :D Szerintem tök vicces lett :D Főleg a szerencsétlen 2 grill sütő története :D Elképesztő, hogy milyen poénokat tudsz kitalálni :D
    Hamar a következőt :))
    Puszi Tami *.*

    VálaszTörlés
  3. Juj hát ez nekem nagyon tetszik! Annyit nevettem :D Komolyan a végén nagyon jó volt az a beszélgetés :D
    Ügyi vagy és egyáltalán NEM unalmas :)
    Hamar kövit!
    Puszi Cappy

    VálaszTörlés
  4. Mikot lesz kövi rész? Jolett ez a rész id

    VálaszTörlés
  5. Ohh Nessa !!
    Imádom ahogy írsz :$$
    Olyan édes volt ahogy Louis próbálta faggatni Zayn-t *______* Édes istenem :D
    Gyorsan hozd a kövi részt :))
    XoXo

    Ui.: mikor lesz a következő ?? ;)

    VálaszTörlés
  6. nagyon klassz lett hozdd a köviit :D

    VálaszTörlés