2013. július 18., csütörtök

6.rész Az a fránya biológia...

~Stella Starlight~

Eric karjaiban fekszem, a fejem a mellkasán pihen, hosszú ujjai a hajamat birizgálják. Az egész délutánt így töltjük, az ágyában fekve, teljes nyugalomban élvezzük egymás társaságát. Az utóbbi néhány napban ismét azok voltunk, akik a kapcsolatunk elején, nem voltak furcsa pillantások és Eric minden nap mosolyogva várt az iskola előtt és együtt mentünk haza. Amikor a buszmegállóban olyan furcsa volt, valószínűleg csak rossz napja volt, mert azóta nem viselkedett úgy velem, sőt. Jövőhéten költözök a fiúkhoz, amint túl leszek a biosz nagydolgozaton, anyának az volt még a feltétele, hogy csak azután költözhetek. Így hát ezerrel magolom a biológiát, a bőröndjeimbe pedig napról-napra egyre több dolog kerül. Már alig várom, hogy átcuccolhassak a fiúkhoz. Egy kicsit izgulok, a megismerkedés óta csak Louis-val találkoztam, aki vállalkozott arra, hogy szórakoztatja Liamet, amíg én vásárolgatok. A fiúk készségesen bírálták az általam kiválasztott ruhákat és cipőket, sokat nevettünk, Louis egy kicsit őrült, de nagyon aranyos, nyitott felém és ezáltal könnyebben tudok vele beszélgetni, élvezzük egymás társaságát. A többiekkel nem találkoztam, viszont Zayn kivételével mindannyian üzentek valamit twitteren, sokszor órákig leveleztem valamelyikükkel, úgy könnyebb volt az ismerkedés. Ha nem is lettünk ilyen hirtelen legjobb barátok, de igazán kedvesek voltak velem és törekedtek arra, hogy ne érezzem majd magam feszélyezve, ha egy kis időre odaköltözök hozzájuk.
Sok időt töltök Liammel, bemutattam neki Ericet, és igazán jól kijönnek. Sokat beszélgetnek rólam, amibe néha belepirulok, de jól éreztem magam velük. Örülök neki, hogy a bátyám és a barátom jól kijönnek egymással, a következő lépés az lesz, hogy Eric megismerkedik a fiúkkal. Liam ragaszkodik hozzá, és Eric is szeretne megbizonyosodni róla, hogy – a saját szavaival élve – senki nem próbál meg lecsapni a kezéről, és nem egy csapat angyali külsővel megáldott huligán közé teszem be a lábam. Persze ezt nem így mondta Liam jelenlétében, és tudom, hogy csak viccelt. 
A szüleimmel – nem vagyok hajlandó Gwennek és Willnek szólítani őket, mert minden ellenére ők neveltek fel, tehát valamelyest tényleg a szüleim, még ha nem is az igaziak – tisztáztunk mindent, megtudtam az ő szemszögükből is az örökbefogadásom, és azt, hogy miért nem mondták el. Ők is belátták, hogy jobb lett volna nem titkolózni előttem, de már mindegy, a lényeg az, hogy most már tudom az igazat, és annyit lehetek a bátyámmal amennyit akarok, feltéve ha az ideje engedi. Esténként órákig telefonálunk, ha nem találkoztunk aznap akkor felhív és elmeséljük egymásnak, hogy milyen napunk volt, ha nem mondja mindig, hogy tegyük le és menjek aludni, akkor egész éjjel megosztanám vele a gondolataim. Kezdjük igazán megszeretni egymást, én legalábbis úgy érzem. Jól érzem magam vele, bármit elmondhatok neki és sokat beszélgetünk, nem tudom milyenek egymással azok a testvérek, akik együtt nőttek fel, de rövid ,,testvériségünk” alatt, mi még egyszer sem veszekedtünk semmin. Talán majd ha egy házban élek vele ez változni fog, mindketten izgatottak vagyunk.
-Min gondolkozol?-zökkent ki a gondolataimból Eric lágy hangja.
Felemelem a fejem, az állam megtámasztom a mellkasán és szemügyre veszem az arcát, sötét haja most is édesen kócos, talán a csókcsatáink következtében az ujjaim tették ilyenné, mindenesetre aranyosan néz ki. Barna szemei az arcomat fürkészik, miközben az ajka apró mosolyra húzódik. Napokig tudnám csak őt figyelni, sosem hiszem el, hogy ő az én barátom. Feljebb kúszok hozzá, az ajkaink óvatos pusziban találkoznak, majd a fejemet a nyaka hajlatába ejtem és belélegzem az illatát. A férfias dezodorral keveredik enyhe dohány illat, az egyetlen rossz tulajdonsága, hogy napjában elszív 1-2 szál cigit, nem tudom honnan szerzi, talán az iskolájába járó végzősöktől, mivel még neki nem adják ki. Utálom ezt a fajta önpusztítást, sőt, mindenfélét utálok, de nem tudok mit tenni ellene, a jelenlétemben elő sem veszi a számomra undorítónak tartott dobozkáját, nem füstöl a közelemben, így csak az illatával keveredve kell elviselnem a dohány enyhe aromáját. Tudja, hogy ha dohányzott, akkor fogat kell mosnia mielőtt megcsókol, már nem is kell szólnom érte.
-Semmin.-válaszolom meg a kérdését.-Szokásos, te, Liam.
A hátamra fordulok, még így is a karjaiban vagyok. Tekintetem végigpásztázza a szobáját, a világoskék falakon tipikus pasis dolgok vannak, néhány poszter olyan előadóktól, akiknek én nem igazán szeretem a zenéjét, képek rólunk, a családjáról.
-Még nekem is furcsa hozzászokni, hogy van egy bátyád.-húz közelebb magához.-Ez az egész nagyon fura.
-Tudom.-nevetek.-De tök jó.
-Ha te mondod.-nyom puszit a hajamra.-Kíváncsi vagyok a többiekre, előre szólok, ha nekem nem tetszenek akkor nem engedlek.
Rányújtom a nyelvem, mire megcsípi az orrom és lopva puszit nyom a számra.
-Csak viccelek, ez a Liam egész jó fej, látszik, hogy a te bátyád.
-Ezt bóknak veszem.
-Viszont, egy kicsit tényleg féltelek, hallottam dolgokat a Styles gyerekről.
-Harry? Nem olyan, ő nagyon aranyos.
-Pont ettől tartok! A bájaival elszédít tőlem.
-Ahhoz ketten kellünk, nem? Nekem meg itt vagy te, akkor mégis miről is beszélünk?
Halkan hümmög, puszit nyomok az arcára és kényelmesen elhelyezkedek a karjai közt. 
-De ugye attól lesznek még ilyen délutánok?-fúrja arcát a hajamba.
-Persze.-húzom végig a kezem a haján.-Csak ott leszek néhány napot, nem megyek másik városba, Eric.
-Jó.-húzza fel az orrát.-De akkor is. Attól még eléd mehetek és hazakísérhetlek? 
-Néha olyan nagy hülyeségeket kérdezel. Semmi nem fog változni, szerintem a fiúk is megengedik, hogy néha átgyere hozzám. 
-Hát jó. De figyelni fogom őket. 
-Oké.-nevetek.
-Komolyan mondom!-vigyorog, miközben megtámaszkodik fölöttem a karján.
-Csak úgy, hogy ne vegyék észre.-kacsintok.
-Majd igyekszem.-motyog, és az orrát az enyémhez dörgöli.
Türelmetlenül kutatom a száját, de a fejét mindig elhúzza és az arcomra ad puszikat, miközben jót nevet azon, hogy egyre jobban felhúz. A kezeim közé fogom az arcát és a számat az ő tökéletesen metszett ajkaira nyomom, ezúttal nem húzza el a fejét.

~Zayn Malik~

Olyan fáradt vagyok, hogy úgy érzem állva is el tudnék aludni. Amint belépünk az ajtón megcélzom a kanapét és nagyot sóhajtva dőlök le rá, az arcom elé helyezek egy díszpárnát. Lerúgom a lábamról a cipőm, még mielőtt Harry vagy Liam-a két tisztaságmániás-megzavarna a dumájával arról, hogy ,, a kanapéra nem fekszünk le cipővel". Lehunyom a szemeim, nekem az alváshoz nem kell semmi, csak az, hogy becsukjam a szemem, kis híján el is merülök a nyugodt sötétségben, amikor Liam hangja kizökkent belőle.
-Mit csináltok holnap délután?
Jajj ne! Csak egy újabb találkozót ne! Ki se nyitom a szemem, próbálok úgy tenni mint aki alszik, nem is válaszolok egyenlőre a kérdésére. Ha nem azzal a lánnyal kapcsolatos és nem kell senkinek se bemutatkozni, akkor elmegyek velük akárhova, de ha mostanában Liam kinyitja a száját, akkor csak Stella így, Stella úgy, Stella blablablabla. Vágom, hogy a húga akit most ismert meg, de már nem lehet vele másról beszélni. A többiek egyszerre vágják rá, hogy semmit, én pedig továbbra is befelé fordulva próbálok nyugodtan szuszogni.
-Miért?-kérdezi Harry, feltételezem, hogy fülig ér a szája.
-Stella...-ohh, ki hitte volna, most már nem érdekel.-szeretné bemutatni nekünk a barátját, én már ismerem, de a srác szeretne megismerkedni veletek is, meg én is szeretném, ha megismernétek.
Fasza. Akkor nekem holnap délután programom van, egyenlőre nem tudom, hogy mi, de van. 
-Jó!-vágják rá mindannyian.
Magamon érzem Liam tekintetét, nem mozdulok, a mellkasom egyenletesen emelkedik és süllyed, meg sem rezzenek a pillantásokra. Az ajkaimat szándékosan résnyire nyitom és szuszogok. Csak én vagyok az egyedüli, aki nem csatlakozik rögtön a Stella rajongói táborhoz?
-Zayn?-hallom meg Louis hangját.
-Szerintem alszik.-világosítja fel Niall.
Valaki az arcomba hajol, de még így sem rezzenek meg, pedig kedvem lenne már csak a poén kedvéért is hirtelen felülni és elordítani magam, vagy az illető orrlyukába nyomni a mutatóujjam.
-Hagyjátok.-rántja arrébb Liam, mert az ő hangját érzem a legközelebbinek.-Majd megkérdezem később, szerintetek van valami programja?
-Nem említett semmit.-nehogy lebuktass, Harold!
-Ébresszük fel!-áll elő a tökéletes ötlettel Louis.
Tudják, hogy akár a fülembe is üvölthetnek, ha igazán mélyen alszok arra sem kelek fel. Kíváncsi vagyok, hogy most milyen ötlettel állnak elő. 
-Hé, Zayn!-böki meg Niall a karom.
-Hagyjátok már, ráérek megkérdezni később is.
-Amúgy is unatkozunk.-adja meg a magyarázatot Louis.
-Hagyjátok, utána csak hisztis lesz.
Még hogy hisztis, ez nem igaz.
Igazából, elég gyerekes, hogy ezt csinálom. Kisfiúként mindig akkor tetettem alvást, ha rossz fát tettem a tűzre vagy tönkretettem valamit, esetleg nem akartam találkozni a nagynénémmel, aki mindig megcsipkedte az arcom. De legalább bevált és amikor ,,felébredtem" a szüleim haragjából már lényegesen párolgott el, és rendszerint közvetlenül azután keltem fel, hogy lelépett az arccsipkedő. Érzek valamit közeledni a fejemhez, túl közel van ahhoz a ponthoz, amihez nem nyúlhat hozzá senki. Felkapom a fejem és haraggal teli szemekkel nézek a hisztérikusan röhögő Niall-re.
-Hozzá ne merj érni, Horan!
-Tudtam.-görnyed össze és rám szegezi a mutatóujját.
Nem szándékosan hunyorgok, a szemem már hozzászokott a sötéthez és most bántja az ablakon beszűrődő fény. Niall-el együtt a többiek is röhögnek, morcosan tornázom magam ülőhelyzetbe és gyorsan próbálok kitalálni valamit, hogy ne kelljen holnap elmennem megismerkedni Liam húgának a csávójával. 
-Mit akartok?-vetem oda.
-Mondtam, hogy hisztis lesz.-vágódik le mellém Liam.
-Holnap találkozunk Stellával.-vigyorog rám Harry.
-Meg a barátjával.-fűzi hozzá Louis, mire Harry durcás pillantást vet rá. 
-És?-vonom fel a szemöldököm, és őszinte fáradtsággal döntöm a fejem a kanapé kényelmes, bőr párnájának. Csak egy kis időre ne beszélnének erről a lányról, már az álmaimban is ő kísért.
-Van valami programod?-néz rám kiskutya szemekkel Liam.
Igazából, pont ugyanúgy néz ahogy szokott, mégis másnak tűnik. Gyorsan találj ki valamit Zayn! Akarok én nekik hazudni? Nem, mert a barátaim. Meg akarok ismerkedni Stella pasijával? Akarok találkozni megint Stellával? Nem és nem! 
-Ami azt illeti...-kezdem, de Harry azon nyomban közbe is vág.
-Nemár' Zayn!
-Randim van.-bököm ki gyorsan, és szúrós pillantást vetek a göndörre. Az arca megenyhül és az ajkát lebiggyeszti.
-Nem is mondtad, hogy találkozgatsz valakivel!-vigyorodik el Liam.-Ki az?
-Hmm, egy... egy lány!
-Reméltük.-röhög fel Louis. 
-Nem ismeritek. Csak egy lány...
-Hogy hívják?-mászik fel a kanapéra az egyetlen ír tagunk.
-Fff... Flora! 
Harry szeme felcsillan és izgatottan vigyorog rám, egyedül Louis méreget áthatóan, nagyon remélem, hogy ez ismét csak valami hülye szokása. Megvonja a vállát és lehuppan az üres fotelba, míg a többiek körém gyűlnek a kanapén. Valamit gyorsan ki kell találnom. Most légy okos, Zayn Malik!
-Hogy néz ki? Csinos, ugye?-érdeklődik a göndörke.-Uhm, hülyeséget kérdezek, biztos csinos. 
Az ajkamba harapok és lesütöm a szemem. 
-Barna haja van.-túrok a hajamba.-Egészen sötét, és uhm, kék szeme. Na, hagyjatok békén, álmos vagyok!
-Nem úszod meg ennyivel.-szemez velem Louis.
-Bocs, Liam.-húzom el a szám és a barátomra pillantok.
-Ugyan!-vigyorog.-Semmi baj, haver, remélem jól sikerül a randid.
-Ja, rád fér már egy csaj.-fűzi hozzá Harry.
A számat mosolyra húzom, laposakat pislogok és a lépcső felé veszem az irányt. Nem szeretek hazudni nekik, de ehhez most tényleg nincs kedvem. De mióta tartom én szem előtt a saját érdekeim? Liam az egyik legjobb barátom, kibírom azt a találkozót, nem fogok belehalni.
-Hé, Liam!-fordulok meg, még mielőtt fellépnék az első lépcsőfokra.-Uhm, ha akarod szólhatok neki, hogy halasszuk el a randit.
-Nem!-tiltakozik.-Nincs belőle baj, Zayn! Menj nyugodtan, Stella megérti.
Liam és az áldott jó szíve. Ha nem, hát nem. Rámosolygok, majd sóhajtva fellépdelek a lépcsőn és becsukom magam után a szobám ajtaját. Hát, akkor kénytelen leszek holnap randizni egy Flora nevű lánnyal, aki nem is létezik. Úgy érzem visszafele fejlődök, először alvást tettetek, utána meg kitalált emberekről mesélek a barátaimnak.
Alig dőlök be az ágyamba, amikor Louis kopogás nélkül lép be és letelepszik az ágyamra. Már meg sem lepődök.
-Ki vele, Malik! Mi bajod Stellával?
-Hmm?-hunyorgok.-Semmi, nincs vele semmi bajom. Miért?
-Randi? Holnap délután? Ffflora?-szándékosan húzza el az f betűt.
-Igen?-vonom fel a szemöldököm.
-Na, és milyen Flora?
-Timberlake!-vágom rá gyorsan, miután egy pillantást vetek a polcomra, ahol CD-k sorakoznak. Lebuktam.
-Ohh, talán Justin Timberlake unokatestvére? Nem tudsz hazudni, Zaynie. Mindig beszámolsz nekünk arról, ha megismersz egy lányt aki tetszik. Mi bajod?
-Semmi, tényleg.-pislogok nagyokat. 
-Vegyük úgy, hogy elhiszem. Miért nem akarsz találkozni vele? Talán ismered valahonnan? 
-Nem, nem ismerem.
-A múltkor is furcsán viselkedtél vele. Komolyan, Zayn, nem csesztetni akarlak, de ha ez a lány ideköltözik is ilyen leszel?
-Csak nem érek rá holnap!-csattanok fel, részben talán a fáradtság miatt.-Nehéz ezt felfogni, Lou?
-Oké.-vonja meg a vállát.-Remélem majd azért bemutatod nekünk.
-Mindenképp.-motyogom az orrom alatt, és a párnák közé hanyatlok.
Ki más gyanakodna, ha nem Louis? Résnyire nyitott szemekkel figyelem, ahogy az ajtó felé ballag, majd kilép rajta. Ezt jól megcsináltam, és miért? Mert nem bírok ki néhány órát.
És mit fogok holnap csinálni az idő alatt, míg ők Stellával lesznek? Majd elbújok egy szekrénybe. Talán előbb úgy igazán át kellett volna gondolni, hogy mit mondok. Randizok egy lánnyal, és mi lesz a randi következménye? Egyértelmű, hogy ki fog dobni és többet nem találkozunk. Hova viszem randizni? Titok. 
Ahogy Safaa mondaná: na tessék, ezt jól megcsináltad Zayn, ez butaság volt!

~Louis Tomlinson~

Természetesen nem mondtam el a sejtésem a fiúknak, de Zayn akkor is fura. Flora Timberlake? Ugyan... ha egy picivel feljebb pillant azon a bizonyos polcon lehetett volna az a lány Flora Direction vagy Ramones is, esetleg Bieber. 
Nem tudom mi baja, de ki fogom deríteni, előtte viszont meg kell várnom, hogy Stella beköltözzön, csak akkor kezdek kutakodni, ha Zayn akkor is furcsa lesz. Tudom, hogy milyen. Bizalmatlan, visszahúzódó, nehezen ismerkedik, de olyat eddig még nem csinált, hogy valami hülyeséget kitalált csak azért, hogy ne kelljen elmennie valahova. Pláne nem színlelt alvást! Tudom, hogy nem aludt! Zayn horkolni szokott, most meg úgy ,,aludt" mint egy kisbaba. Rajtam kívül ezt nem vette észre senki?! 
Várjunk csak... lehet, hogy észrevették. 
A fejemet Liam felé fordítom és az arcát fürkészem, nem látok rajta semmi furát, ugyanúgy viselkedik ahogy egyébként, nem néz ki megbántottnak, pedig ha tudná biztos bántaná a dolog. Mindenesetre nem én leszek az, aki beköpi Zayn-t. Majd a későbbiekben-ha Stellával fura lesz a költözés után is-körbe szaglászok egy kicsit.
-Liam, pontosan mikor is költözik Stella?-érdeklődöm.
-Uhm, most tanulnia kell egy biológia dolgozatra.-Harry amint meghallja a biológia szót fülig érő szájjal kezd vigyorogni. Tipikus.
-Az egy nagyon érdekes tantárgy.-világosít fel minket.
Liam csak a fejét rázza és folytatja a mondandóját.
-Gwen csak azután engedi költözni, azt hiszem szerdán írja, még aznap elhozzuk a dolgait. Szóval szerdán.
Az még 5 nap...
-Már összepakolta a fél szobáját.-mosolyog szeretetteljesen.
-Legközelebb majd én segítek neki biológiát tanulni.-húzogatja a szemöldökét egy pimasz vigyor társaságában, kissé perverz barátunk.
-Majd te leszel a csontváz.-vet rá rosszalló pillantást a védelmező testvér, mire Niall felkacag.
-Én egy más ágazatára gondoltam ennek a tantárgynak, de ha már itt tartunk az izmaim is nyugodtan megtapogathatja.
-Majd úgy megtapogatlak én téged, Harold Edward Styles!-pattan fel az idősebbik Payne.
-Louis!-sipít fel a fürtös.-Tudom ám, hogy nem bántasz engem, Liam! Láttam mit mondtál rólam az újságban!Úgy érzem, Harry a kisöcsém és meg kell védenem.-mondja dalolászva, majd az arcába hajolva felüvölt, kísértetiesen hasonlít az én szokásomhoz-HÁT TE HAZUDSZ A RAJONGÓINKNAK?
Lehuppanok Niall mellé, aki a hasát fogva dől az ölembe, miközben hangoztatja a bájos Horan nevetését.
-Ha te Li öccse vagy, akkor Stella a húgod.-világosítom fel.
-Ez nem igazság!-húzza fel az orrát.
-Holnap ne mondj ilyeneket!-vesz nagy levegőt a szöszke fiú és feltornázza magát a combomról.-Mert ha a barátja előtt szédíted Stell-t, akkor még kapsz egy fülest és nem költözhet ide.
-Majd igyekszem!-ütögeti meg Liam combját.
-Ki kell találnom neki egy jó kis becenevet amivel majd idegesíthetem.-vigyorgok.
-Még át kell gondolnom, hogy a közelébe merjelek-e engedni titeket.-gondolkozik hangosan Liam.
-Azt tudod, hogy melyik vendégszoba lesz az övé?-kérdezem.
-Ó, az enyém mellett van egy üres, így ha fél éjszaka, nyugodtan átjöhet hozzám. A kémiát is gyakorolhatjuk.-vigyorog Harry.
-Hogyne, az enyém mellett lesz, a lilában.
-Ő kapja az erkélyt.-durcázik Niall.
-Ha elfelejtetted volna Niall, a beköltözéskor te is pakolhattál volna abba a szobába.
-Majd éjjelente romantikázunk a tetőn.-sóhajt ábrándozva Hazza.
-Álmodozz csak!-nevetek fel.
-Addig még olyan csajos feeling-et csinálok bent, párnák meg valami csipkés függöny.
-Hmm... csipke.-hümmög közbe Harold.
Röhögve átnyúlok Niall felett és fejbe csapom egy párnával, sértődött macskához hasonlóan feljajjdul és arrébb ugrik.
-Fogd vissza magad!-böki meg a mellkasát Leeyum.
Tudjuk, hogy nem veszi komolyan Harty-t, pedig a fürtöske nem viccel ilyen téren, maximum rájátszik.

17 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett ez is;) Mikor jön a kövi??:))
    Puszi:*

    VálaszTörlés
  2. Szia Nessa!!
    Nagyon jó lett mint mindig!:)) főleg a végén Harry beszólásai tetszettek:DD
    imádom!<3 hamar kövit!^^
    puszi:* xx

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett :)
    Remélem hamar hozod a következőt :D

    VálaszTörlés
  4. *o* Imádom:$ Siess a kövivel!:$♥

    VálaszTörlés
  5. Juj az-az alvás színlelés és a vége felé a beszélgetés áhh nagyon jóóóó!!!
    Imádon nagyon jó lett várom a kövit!

    VálaszTörlés
  6. Nessa !!
    Először is áhww *______*
    Másodszor Harry nagyon rá van állva Stella-ra (a kis perverz) :DD
    Eric tök cuki hogy félti Stella-t :$$
    Zayn miért nem kedveli Stella-t ?? Remélem ez változni fog amikor odaköltözik hozzájuk :))
    Louis ;))
    A következő rész az ugye már az lesz mikor beköltözik ?? :))
    Apropó mikor jön a kövi rész, mert már nagyon várom :D
    XoXo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! :D
      Talán a következőben már költözik, nem biztos! ;)
      Vasárnap hozom a következőt! :)
      :*

      Törlés
  7. De izgi;)... nagyon jó volt, várom a kövit!

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Hát, ezek örültek :D
    Nagyon tetszett Louis szemszöge, magamban nevetve ültem előtte.
    Zayn-nek nem értem mi baja van. remélem a következő részben kiderül
    szóval, siess nagyon vele :)

    VálaszTörlés
  9. Hát ez nagyon állat! Főleg, Zayn alvás tettetése, hogy senki nem nyulhat a hajához, na meg az egész *zayn és louis szemszög*. Fáj az arcom a vigyorgástol. ><
    Harry, te perverz macsek :3 behalltam rajta iss..:D
    Grat!

    VálaszTörlés