2013. július 12., péntek

4.rész Ismerkedés

~Stella Starlight~

Nem nyitok ajtót, nem szólok vissza amikor anya bekopog és megkérdezi, hogy beszélhetünk-e. Nincs kedvem ehhez, tegnap óta próbálkozik, nem hiszem, hogy egy ilyen dolgot csak úgy meg lehet beszélni. 16 évig eltitkoltak tőlem egy ilyen fontos dolgot. Nem vagyok a saját gyerekük. Most boruljak a nyakukba? Hogyne. Azt hiszem, jogom lett volna tudni.
A hajam egy erős copfba fogom, a frufrum púposan felcsatolom és egyszerű sminket készítek magamnak. A szemeim vékonyan kifestem, halvány színeket használok. Idegesnek kellene lennem, de furcsamód nem vagyok az, a tegnapi után már nem érhet több meglepetés. Eric is ugyanúgy meglepődött mint én, tegnap este elmentünk egyet sétálni, beszéltünk a ,,költözésről" is, szerencsére megértette és nem kezdett féltékenykedni, elvégre mégiscsak 5 fiú, még ha ebből egy a testvérem, akkor is marad 4. Szerencsés vagyok, hogy ennyire bízik bennem és megértő.
Piros nadrágot viselek, fehér Converse cipővel, fehér, bővebb pólót, fölötte egy piros-fehér varsity dzsekit, nem öltöztem ki. A telefonom megrezzen a zsebemben, kíváncsian húzom elő és szemlélem meg az sms-t.

Az utcán vagyunk, a fiúk nem mernek bemenni. Gyere ki! :)
                                                                                                  Liam. xx

A telefont visszateszem a nadrágom hátsó zsebébe, majd kitárom a szobám ajtaját és lerohanok a lépcsőn.
-Stella!-ragadja meg az alkalmat anya, és megfogja a kezem.-Kicsim, beszélgetnünk kellene.
-Nem érek rá, a bátyám, akiről nem mondtatok nekem semmit, kint vár.
-Ó.-hajtja le a fejét.-Akkor, menj csak.
Azt hiszem egyszer sem viselkedtem csúnyán vele, de tudnia kell, hogy haragszom rá.
-Szia.-intek, és kitárom az ajtót.
Az idegesség akkor fog el, amikor meglátom a házunk előtt ácsorgó társaságot. Tudom a nevüket, ők viszont soha nem láttak engem és mind a négy ismeretlen fiú rám szegezi a tekintetét, Harry vigyorogni kezd, Zayn arcáról nem tudok semmit sem leolvasni, Niall kedvesen mosolyog, Louis pedig egy helyben toporogva vigyorog rám. Liam elindul felém, kissé feszengve várom, hogy odaérjen az egyetlen olyan fiú, akinek biztosan tudom a nevét és meg merek szólalni a jelenlétében.
-Szia.-mosolyog rám, és óvatosan megölel.-Nem kell félned, nem bántanak.
-Szia.-hajtom a fejem a vállára. Jólesik az ölelése. 
Hallom, amint a kis csoport egyik tagja szipogni kezd, akaratlanul is elmosolyodok és Liamre nézek.
-Nem vagyok jó az ilyen bemutatkozós dolgokban.
-Nem vagy egyedül.-fogja meg a kezem.-Itt vagyok, nem kell rosszul érezned magad. Rendes idióták.
-Oké.-nevetek rá.
A kezemnél fogva húz oda a fiúkhoz, feszengek és félve nézek rájuk, igyekszek mosolyogni.
-Szia!-ugrik elém fülig érő szájjal a göndör.-Én Harry vagyok, Harry Styles.-ragadja meg az egyik kezem és az ajkait hozzáérinti a kézfejemhez. 
Megrökönyödve nézek rá, akaratlanul is észreveszem Liam figyelmeztető pillantását.
-Stella.-mosolygok rá.
Megszemlélem az arcát, zöld szemei elbűvölnek egy pillanatra, az arcára csábos mosolyt varázsol és elengedi a kezem. Egy kéz megragadja a vállát és arrébb lökdösi, előttem pedig egy ugrással ott terem - hozzám hasonlóan piros nadrágban - egy kócos hajú fiú.
-Louis Tomlinson vagyok.-húz magához és átölel.-Tetszik a nadrágod, úgy látom jóban leszünk.
-Remélem.-kuncogok és óvatosan visszaölelem.
Miután elenged az ő arcát is szemrevételezem, kék szemei vidáman csillognak, az arcán ott virít egy aranyos mosoly, haja szándékos kócosságban üldögél a fején. 
-Stella Starlight.
Remélem, hogy Liamnek nem esik rosszul, hogy nem a Payne vezetéknevet mondom, azt sem tudom, hogy mondhatom-e azt. 
-Szereted a répát?-szegezi nekem a kérdését.
-Én, öhm, igen.-nevetek.-Azt hiszem.
-Akkor barátok vagyunk!-jelenti ki vigyorogva.
Liam felnevet mellettem, mosolyogva pillantok rá. A szőke fiú kissé bátortalanul áll meg előttem, majd megvonja a vállát és ő is magához ölel.
-Így jobban szeretek ismerkedni.
Az ölelése gyengéd és kedves, gondolkodás nélkül ölelem vissza, és még jól is esik.
-Niall Horan vagyok.-mosolyog szélesen.-Tudom, te pedig Stella. 
-Igen.-nevetek.
Kék szemeivel kíváncsian fürkészi az arcom, akárcsak én az ő arcát. A haja a barna és a szőke átmenete, mosolyával megvillantja a fogszabályzóját, ami kifejezetten aranyossá teszi - nem mintha anélkül nem lenne aranyos. Arrébb áll, a tekintetem találkozik egy bizonytalanul méregető barna szempárral. A torkom elszorul, mert ő az egyetlen aki nem üdvözöl ugrálva, és még csak nem is mosolyog. Azonnal elbizonytalanodok és felpillantok Liamre, lesütött szemekkel lép elém, majd felemeli a fejét és elmosolyodik.
-Zayn Malik.-nyújtja felém a kezét.
A kezem az övébe csúsztatom, a bőre puha, a kezében szinte elveszik az enyém. Szeretem jól megnézni az embereket, mielőtt igazán megismerném őket, így kialakul a fejemben egy külsőleg alkotott személyiségkép róluk, aztán ha megismerem őket lesz mivel összehasonlítani. Eddig eléggé jó emberismerőnek bizonyultam. 
-Stella Starlight.-nézek az arcára. 
Eddig mindenkit meg mertem nézni, erre a fiúra viszont alig merek rápillantani, rögtön el is kapom a pillantásom. Elengedi a kezem, és besorakozik a többiekhez. Úgy döntök, hagyom, hogy Liam mondja a programot, nem szeretnék beleszólni és egyenlőre zavarban érzem magam.
-Niall miatt muszáj elmennünk a Nando's-ba.-mosolyog.-Te szeretnél valahova menni? Elkísérünk.
Megrázom a fejem, az ujjaim feszülten markolják a dzsekim szélét.
-Nem eszünk meg!-lép mellém Louis és átkarolja a vállam.-Mesélj magadról!-indul el az úton, én pedig követem.
-Igen.-ugrik mellém Harry.-Van barátod? 
-Van.-motyogom.
-Mondtam!-vigyorog rá Liam.
-Nem baj édes, én itt vagyok neked.-gügyög Louis.
-Bocsi.-lép mellém a fejét rázva Liam.-Koptasd le nyugodtan, mindig ezt csinálja.
Rámosolygok, az internetről már én is értesültem Harry csajozós természetéről, bár én nem szándékozok egy lenni a strigulái között, nem viszonyulok hozzá rosszul, biztosan nagyon kedves fiú, és csak egy átlagos 18 éves aki szeret csajozni. Nincs ebben semmi rossz, az érdeklődése pedig inkább aranyos, mint sértő. 
-Mesélj magadról.-nógat Niall.-Milyen zenét szeretsz? Tudsz énekelni?
-Hát, szeretem Selena Gomez-t, a ti dalaitokat is szeretem, Miley Cyrus-t, Taylor Swift-et, ilyesmiket.
-És Justin Bieber-t?-élénkül fel a hangja.
-Őt is.-bólogatok.-14 évesen voltam is egy koncertjén.
-Liam a tesód, biztos te is tudsz énekelni.-vigyorog szélesen Louis.-Egyszer muszáj lesz hallanunk a hangod.
-Nem tudok.-nevetek.
-Remélem tudod, hogy ezt nem hisszük el!-férkőzik be közénk Harry is.-Úgyis fogsz előttünk énekelni, nekünk nem lehet nemet mondani.
Megrázom a fejem és nevetve pillantok a göndör hajú fiúra, aki szintén mosolyogva méreget a zöld szemeivel. 
Zayn egy kicsit lemaradva kullog mellettünk, a kezeit zsebre dugja és a pillantását a cipőjére szegezi. Szeretnék vele is beszélgetni, hogy ne érezze rosszul magát, de nem tudom hogyan szólítsam meg. Ő nem olyan nyitott felém, mint a barátai. Rám emeli a tekintetét, az ajkait apró mosolyra húzza és egy lépéssel közelebb megy Liamhez, a pillantása elidőz rajtam és ezzel sikerül zavarba hoznia. A fiúk egymás szavába vágva mesélnek magukról, de egyik történetnek sem tudom meg a végét, mert az a fiú akiről szól mindig belevág, hogy ne halljam a ciki részt, viszont Zayn csak akkor szólal meg, ha kérdezik. 
A Nando's-hoz érve fellélegzek, elsőként csusszanok be a bokszba és az ablakhoz húzódok, mellém Liam ül, mellé pedig Louis. Velem szembe pedig Zayn -miért is ne? mellé Niall, és Louis-val szembe Harry.
A szőke fiú céltudatosan darálja el a kívánságát, egymás után elmondjuk, hogy mit szeretnénk enni, majd beáll a csönd. Az a bizonyos kínos csönd.
-Gondolkoztál azon, amit tegnap mondtam?-kérdezi félve Liam.
-Beszéltem róla Ericcel.
-Ki az az Eric?-hajol közelebb Harry.
-A barátja, te tudatlan.-böki meg a homlokát Louis.
Egy mosolyt küldök feléjük, majd visszafordulok Liam felé.
-Megérti, szóval részemről rendben van, csak az iskolába járást kellene megoldani. Nem tudom hol laktok és mennyire van messze a sulimtól.
-Ezen ne múljon! Hármunk tud vezetni, valaki mindig elvinne és érted is menne.-vág közbe széles vigyorral az arcán Harry. Feltételezem ő az egyik a vezetni tudok között.
-Meg kellene beszélnem, anyáékkal is.
-Szeretnéd, ha megbeszélném velük?-kérdezi Liam.
-Az jó lenne.-mosolygok.
-Haragszol rájuk?-érdeklődik Niall.
-Nem tudom, én csak... nem tudom mit kellene most csinálnom, hazudtak nekem.
-És-szólal meg végre Zayn is. Felé kapom a fejem, barna szemei érdeklődve szemlélnek engem, és a mellettem ülő fiút. Megnedvesíti az ajkait és folytatja a megkezdett mondatot-mi a helyzet Liammel? Rá nem haragszol?
-Nem.-sütöm le a szemem.-Csak 2 éves volt, nem tehet róla.
-Aha.-dünnyög, és gyanakodva fürkészi az arcom.
Érzem Liam karjait a vállam körül, magához húz és puszit nyom a fejemre.
-Ooh, hát nem aranyos?-törölgeti a szemét Louis.
Rámosolygok, még Liammel is bátortalan vagyok, de kedvelem, mindig is ilyen rendes fiútestvért képzeletem el magamnak. Megkaptam.
-Mit fogtok csinálni?-tűnődik Harry.-Elmondjátok, hogy titkos tesók vagytok? Ha lefényképeznek titeket így, még azt hinnék, hogy Liam csalja Danielle-t.
Zayn ismét felemeli a fejét és az arcomat nézi, lehajtom a fejem és a szívószálammal körözni kezdek a poharamban.
-Akkor nem lennénk titkos tesók ha elárulnánk.-kortyol az üdítőjébe Liam.-Ráérünk még.
-Igen, majd én magamra vállalom, ha látnak eljönni tőlünk.-vigyorog pimaszul a göndör.
-Nagylelkű vagy.
-Érted bármit, Leeyum.

~Zayn Malik~

Egyenlőre nem tudom mit érzek. Tény, hogy nagyon aranyos lánynak tűnik, valamiért mégsem tudok úgy viselkedni vele mintha évek óta ismernénk egymást, nekem ez nem úgy ment mint Louis-nak, bárcsak úgy menne. Először meg kell bizonyosodnom róla, hogy ez nem csak egy álarc, nem akar Liam által híres lenni és kihasználni sem akarja. Bizalmatlan vagyok, de nem csak vele, alapból. Próbálok úgy tenni, mintha annyira lekötne a jelentéktelen dolgokról való fecsegés, csak turkálok a kajámban, néha bele-beleszólok a beszélgetésbe, de nem különösebben érdekel. Csak azért teszem, hogy ne bántsam meg Liamet, ő is tudja, hogy nehezen megy az ismerkedés és nem vagyok túl beszédes ilyen helyzetekben. Már azzal a pár kérdéssel és mondattal is megerőltettem magam. Néha elkapom Stella pillantását, látszik rajta, hogy zavarban van a sok kérdéstől amit kap, nem szívesen lennék volna a helyében, ennek ellenére mindig mosolyog és úgy válaszol a fiúknak, ez már egy jó pont. Ha továbbra is ilyen lesz, talán megpróbálok jobban nyitni felé és nem ennyire bizalmatlan lenni. Nem tehetek róla, először meg kell ismernem.
Harry próbál nála bevágódni, néha elfojtok egy-egy mosolyt Liam figyelmeztető pillantásai miatt. Néha rápillantok az előttem ülő lányra, úgy tűnik egész jól kijön a fiúkkal. Már csak Niall falatozgat, a többiek a poharaik tartalmát ürítik, én már azt sem.
-Hé.-bök meg Niall.-Minden oké?
-Aha, miért ne lenne?-fordulok felé.
Megvonja a vállát, kék szemei elidőznek rajtam majd Stella felé fordul, ismét rám néz, néhányszor megismétli, felnevetek, ezzel pedig magamra vonom mindenki figyelmét.
-Nem akarunk sétálni egyet?-veti fel az ötletet Niall, hogy elvonja rólam a figyelmet.
A válasz egyöntetű, amint belapátolja a maradék kajáját összeszedjük a cuccainkat, fizetünk és útnak indulunk. Útközben még megállunk egy Starbucks-nál, mindenki egy papírpohárral a kezében sétál, nem maradok le de ismét nem nagyon szólok bele a beszélgetésbe, elkortyolom a kávém, magam is meglepődök azon, hogy ma még senki sem jött oda hozzánk fényképért. Figyelem a lányt, aki Liamhez közel sétál és mosolyogva beszélget Harry-vel, miközben Louis bökdösi a göndört.
-Nem szimpi?-csapódik mellém Niall, elég hangosan kérdezi és megijedek attól, hogy esetleg valamelyik Payne csemete meghallja.
-Tudod milyen. Gemmával is ez volt, most meg tök jól megvannak.-pördül meg Louis és a másik oldalamra lép.-Zayn bizalmáért meg kell küzdeni, ugye, Malik?
Csak rámosolygok, a figyelmem leköti a jobbra-balra ringatózó copf, a rajongókkal tudok beszélgetni, nem esik nehezemre, de ő... Liam húga! Kénytelen leszek megbarátkozni vele, vagy csak elviselni, talán ha odaköltözik hozzánk sikerülni fog, elvégre akkor muszáj lesz beszélnünk egymással, nem vagyok bunkó, nem fogok úgy tenni mintha ott sem lenne. Már csak azért sem mert Liam testvére, azzal csak őt bántanám meg, csak időre van szükségem.
Mire észbe kapok ismét Stelláék nagy házának a kapuja előtt ácsorgunk, akkor éppen Niall-t ölelte át, váltottak pár szót, majd Louis-hoz lépett, utána jött Harry, és végül én. A súlyom egyik lábamról a másikra helyeztem, zavartan néztem az arcát, majd egyszerre mosolyodtunk el, a kezét nyújtotta felém.
-Örülök, hogy megismerhettelek.-mosolyog rám.
-Én is.-fogom meg az enyémhez képest apró kezét.
Én vagyok az egyetlen akitől nem öleléssel búcsúzik, nem akarok kilógni ezért kitárom a karjaim és megpróbálok biztatóan mosolyogni. Csak egy rövid ölelés, a haja megcsiklandozza az arcom és az illata bekúszik az orromba, mielőtt megfordulna még egyszer rám mosolyog, majd Liam kiadja az újabb parancsot.
-Bemegyek Stellával, megbeszélem a szüleivel a költözést. Induljatok el nyugodtan, nemsokára megyek én is.
-Ne várjunk meg?-kérdezi Louis.
-Bejöhettek.-int a ház felé a barna hajú lány, miközben barna szemeivel végignéz a társaságunkon.
Csak ezt ne, nem akarok még szülőkkel is ismerkedni.
-Nem lesz baj.-legyint Liam.-Majd megyek.
-Oké.
Egyszerre elkrákogunk egy ,,szia Stella"-t, majd egy kupacban indulunk el. Hosszan kifújom a levegőt, erre a napra pont elég volt az ismerkedésből.

17 megjegyzés:

  1. Nagyon jooo....hosszab részeket akarok ;) mikorra várhat a kövi rész??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, majd lesz hosszabb is. :)
      Hétfő.

      Törlés
  2. Szia Nessa!! Ma már másodjára:D
    Húúú nem értem Zayn mért nem nyit mégjobban felé, de majd ha odaköltözik Stella minden más lesz:D Nagyon jó rész lett, igaz hogy még az elején van a blog de már imádom!:) siess a kövivel;)<3 puszi:* xx

    UI: Első komment Jupii!!:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajj najó mégsem az első...majd legközelebb!!:D

      Törlés
    2. Szia! :)
      Köszönöm szépen!
      Majd legközelebb. ;)
      :*

      Törlés
  3. Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  4. Szupi lett ez a rész is, nagyon jó részeket tudsz írni, grat! :) Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
  5. Mucikám nem tudok mást mondani, csak, hogy : nagyon jo lett ez a rész is, ügyes vagy, kiváncsian várom a folytatást. Tippem sincs mi lesz a sztoriban, csak nagyon halovány.
    Csumezz, BG. :*

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Ne haragudj, hogy eddig nem írtam kommentet, csak nyaralni voltam. :)
    Nagyon kíváncsivá tettél, hogy Zayn megkedveli-e vajon majd Stellát, és hogy milyen lesz a kapcsolatuk.
    Meg persze, hogy hogyan fog alakulni az életük ezekután :)
    Siess a következő résszel

    VálaszTörlés
  7. Nessa !!
    Megint egy csodálatos rész :$$
    Zaynie egy kicsit zárkózott, de remélem ha Stella odaköltözik hozzájuk és akkor megnyílik *___*
    Kövit !!! :DD
    XoXo

    VálaszTörlés
  8. *o* Nagyon imádom (én is jól leírtam:D) Siess a kövivel!:$♥

    VálaszTörlés