2013. június 30., vasárnap

~Prológus

Sziasztok! :)
Nos, meghoztam a prológust, ami bár rövid, azt hiszem néhány dolgot megtudtok belőle a történetről. Izgatott vagyok, remélem, hogy ez a történetem is elnyeri majd a tetszéseteket és nem fogok csalódást okozni.
Nem húznám tovább az időtöket, remélem tetszeni fog a prológus! :)
Nessa. xx

A kórház folyosója egész kihaltnak tűnt, csak egy fiatal pár üldögélt csendes izgatottságban a műanyag székeken. A lány arcáról boldogság sugárzott, a fiatal férfi mosolyogva szorongatta a kezét.
Ha valaki a közelükbe megy biztos jól megnézi őket, hiszen mi lehet olyan megmosolyogtató egy kórházban?
Igen, a kórház egy olyan hely, ahol elmúlhat, s elkezdődhet az élet. Családok jönnek létre, ugyanakkor omlanak össze. Az emberek vegyes érzelmekkel lépnek be a kapuján, mindenkinek megvan róla a véleménye, ennek a fiatal párnak boldogságot hozott a hely. A férfi lábánál egyenlőre üres, halvány rózsaszín bébihordozó ringott előre-hátra, hasonló izgatottsággal várta, hogy egy apró teremtés befészkelje magát a puha szivacsba.
Eközben a kórház egyik üres, napsárgára festett szobájában, egy másik pár szipogva készült búcsút venni egy apró babától. A két éves Liam nem értette miért sírnak a szülei, azt sem tudta igazán, mi köze neki a kiságyban fülsüketítően szirénázó kisgyerekhez. Végignézte, ahogyan az anyukája pocakja napról-napra egyre nagyobb lesz, az most eltűnt, és helyette látott egy apró, sötét, kócos hajú, állandóan ordító babát, aki miatt a szülei sírtak. Nem értette, mikor, hol és hogyan került elő, de volt benne némi harag, amiért az anyukáját sírni látta.
A szülőknek túl nehéz lett volna megválni a barna szemű, mosolygós kisfiútól, de a bank a házukat fenyegette. A kis család nyugodt élete felborult, a kislány csak most született, és bár mérhetetlen fájdalommal, a pénz iránt érzett kegyetlen haraggal, Karen és Geoff úgy döntött, a most született gyermeküktől könnyebben válnak meg, mint a totyogó, beszédes kisfiútól.
Karen zokogva puszilta meg az apróság arcát, egy anyának borzasztó érzés, amikor meg kell válnia a gyerekétől, legyen az pár napos, vagy 30 éves. Ölbe kapta a fiát, s a férje karja alatt átadták a helyet annak a két embernek, akiknek mérhetetlen örömet okozott az alig pár napos, újszülött baba.
Karen erősen szorította magához az autójával brümmögő csemetéjét, próbálta azzal nyugtatni magát, hogy helyesen cselekedett. A ház és benne minden veszélyben forgott, meg akarta óvni a gyermekeit, Liamet mégsem tudta elengedni. Amikor férjével úgy döntöttek gyereket vállalnak, még minden rendben volt, otthont teremtettek maguknak, a kis Liamnek mindent meg tudtak adni, a fiatal anyuka második terhességének 5. hónapjában járt, amikor a problémák elkezdődtek. Nem tudta miből, hol és hogyan neveli fel a fiút, éppen ezért nem vállalta egy újabb gyerek nevelését, pedig az aprócska család hatalmas szeretettel várta a kislány érkezését.
Egy fiatal párnak - akiknek nem adatott meg egy saját gyermek öröme - hatalmas boldogságot hozott a kislány. Az első naptól fogva sajátjukként tekintettek rá, mindent megadtak neki, Stellának pedig fogalma sem volt róla, hogy akikkel él, nem a vér szerinti szülei. Hatalmas házban cseperedett fel, első lépéseit egy hatalmas kertben tette meg, a kislánynak megadatott a gondtalan, boldog gyerekkor, szerető szülőkkel, a nélkülözés szóba sem került.
Liamnek nehezebb sorsa volt. Szüleivel sokat költözködtek, úgy érezte a házak ahol elfoglalta az új birodalmát, egyre kisebbek és kisebbek lesznek, nem kaphatott meg mindent, de elfogadta és a nehézségek ellenére boldog volt. A kisfiúnak hatalmas szíve volt, öleléseivel elfújta a szülei problémáit. Különleges adottságokkal rendelkezett amiket ki is akart használni, megfogadta, hogy egyszer vesz egy hatalmas, gyönyörű házat szeretett szüleinek, és örökre elfelejtik a pénz okozta problémákat. Fogalma sem volt a húgáról, kinek megadatott a jobb sors. A fogadalmának eleget tett, sikereket ért el, barátokra tett szert - amikre már annyira vágyott, - a családjának végre megvolt mindene.
Ám egy nap - fáradtan hazatérve a barátaival végig hülyéskedett turnéról - a kezébe akadt egy fénykép, egy fénykép amely kérdéseket halmozott maga után, és egy titok, egy rég elfeledett, fájdalmas titok napvilágra került.

32 megjegyzés:

 1. Wao...ez nagyon jó :) Nagyon kíváncsivá tettél ,és remélem fent lesz az első rész :)
  Pusy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Szerdán teszem fel az első részt.

   Törlés
 2. Drága Nessa! :)

  Nem csalódtam benned! Nekem nagyon tetszik és már most várom az első részt! (Amúgy milyen profi vagyok már, hogy kitaláltam a családi szálat :D Omg.xdd)

  Xoxo, Zsuu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Haha, ügyes vagy! :)
   Örülök, hogy tetszik, és nem okoztam csalódást.

   Törlés
 3. UUUhh!Hát ez nagyon jóó!....Már nagyon várom a fejezeteket!!:))puszi

  VálaszTörlés
 4. Oh, nagyon várom. Érdekel! ^^ frisst!!!

  VálaszTörlés
 5. Woow. Bő kis vélemény, de ez az első ami eszembe jut. Egyszerűen Wow. Kiváncsi vagyok az első fejezetre, hisz a Prológus alapján izgalmas kis történetnek nézünk elébe, csak úgy mint a többi három.

  VálaszTörlés
 6. Hy Nessa!
  Mint hűséges olvasód ezt a blogodat is 100%, hogy olvasni fogom.
  Nagyon tetszik a történet!
  Várom az első részt! Nagyon!
  Puszi: Lolaaa...:))

  VálaszTörlés
 7. Eddig jól hangzik!
  Bár el nem tudom képzelni miről fog szólni a történet még így sem ><
  Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatásban, szóval várom az első részt.

  VálaszTörlés
 8. Szia!
  Nagyon jónak indult, izgalmas és érdekes történetnek tűnik.
  Várom az első fejezetet :)

  VálaszTörlés
 9. WOOW! Nagyon jó lett. Felkeltette az érdeklődésemet (pont mint a többi blogod.)
  Nem csalódtam benned Nessa, hozol nekünk egy kis titkos dolgot, hogy aztán a napokat végig izgulva várjuk az ELSŐ részt.
  Remélem nagyon hamar felrakod. Kíváncsi vagyok már.
  :D <3
  P. S.; kiszeded a betűzős izét?

  VálaszTörlés
 10. Nessa <3
  Már beleszerettem a történetbe. A fogalmazasod pedig percről percre jobb és jobb. Imadom. Woow. Kíváncsi vagyok. Itt is olvasod maradok.
  Puszii <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Grétám! :)
   Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
   :*

   Törlés
 11. Nessa !!
  Hogy is mondjam, ezzel a történeteddel is meg fogsz ölni *-*
  Még csak a prológus van fenn, de én már beleszerettem <3
  Kiváncsian várom a folytatást ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem szándékozok megölni senkit! :D
   Örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 12. Dràga Nessa !

  Fantasztikus lett a prológus ! Természetesen ezt a blogodat is olvasni fogom :) Nagyon izgalmasnak ígérkezik , siess az első résszel!!! :)

  Kata

  VálaszTörlés
 13. Szia Nessa!!
  Csodálatos prológust írtál mint mindig!Várom szerdán az első fejezetet!
  Eddig nagyon tetszik!!Puszi:Bori
  UI:én voltam az aki az Elloptad a szívemnek az epilógusában azt írta,hogy Harry is elolvashatná:) <3PUSZIIIIIII

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
   :*

   Törlés
 14. Biztos nagyon jó történet lesz!!:) alig várom már!:)
  mind két blogodat elolvastam plussz az Alex-eset is olvasom na meg ez!:)
  úgy érzem kijelenthetem , hogy hűséges olvasód egyike vagyok!!*-* :$$ :) várom a folytatást!!!!:)) <3

  -Ráhel!:)

  VálaszTörlés
 15. Szia!
  Nagyon jónak ígérkezik, izgalmas és szívszorító egyben a prológus. Már alig várom, hogy felkerüljön az első rész! :)

  VálaszTörlés
 16. Szia Nessa! :)
  Imádom az összes blogodat, kivétel nélkül, remélem ezt is, ami szintén már most belopta magát a szívembe, ugyanolyan sokáig olvashatjuk majd, mint a többit! *-* Csak ajánlani tudom! :) Már van pár kis gondolat a történet további alakulásáról a fejemben, amit a prológusból levontam! :D Naggyon várom már a z első részt! Puszi ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Köszönöm szépen! <3
   Kíváncsi vagyok a gondolataidra, és arra is, hogy igazad lesz-e. :D
   :*

   Törlés