2014. április 3., csütörtök

49.rész Különböző érzések

Sziasztok! :)
Itt van a várva várt új rész! :D Nagyon szépen köszönöm az előzőhöz érkezett rengeteg kommentet, talán 1-2-re még nem válaszoltam, amit sajnálok, holnap este ha hazaértem válaszolni fogok mindenre. 
Már csak 1 rész + epilógus, el sem hiszem, hogy mindjárt írhatom a búcsúszövegem erre a blogra is. :( Na, de még mindig van 2 rész, és igazából gondolkozok 1 ráadás részen is. :) Persze csak ha akarjátok...
Nessa. xx

~Stella Starlight~

Ha lehet, még hangosabban és hevesebben tör ki belőlem a zokogás, amikor a bátyám tenyere a barátom arcán csattan. Liam elrántja a kezét és döbbenten néz rá, míg én Zayn arca után kapok, nagyokat pislog rám, majd nemes egyszerűséggel a térdeim alá nyúlva felkap és kivisz Liam szobájából, vissza a sajátomba.
-Kértelek, hogy maradj itt.-néz a szemembe.
Nem vagyok képes másra, csak zokogásra, miközben az ujjaimmal az egyre jobban pirosló területet simogatom. Vegyes érzések kavarognak bennem, Liam iránt haragot érzek, amiért megütötte őt, de a szomorúság és a bűntudat erősebb annál a késztetésnél, hogy felpattanjak és nekiessek a testvéremnek.
Zayn nagyot sóhajtva ölel magához, arcomat a vállába temetem és egy ideig sírdogálok, ő pedig megnyugtatóan simogatja a hátam, igyekszik, hogy segítsen kizárni az enyém melletti szobából áthallatszó veszekedés foszlányait. A kezemet nem veszem le az arcáról akkor sem, amikor kissé eltol magától, hogy a szemembe tudjon nézni.
-Úgy sajnálom.-szipogok, és az ujjaimmal az arcát simogatom.-Minden az én hibám.
-Nem, dehogy.-húz magához újra.-Ha így lenne is, tudod mit gondolok erről? Te vagy a legszebb hiba az életemben, újra és újra elkövetném ezt a hibát.
-Ezért fáj most az arcod.-motyogom elkeseredetten.
-Nem fáj.-fogja meg az ujjaim.-Megértem őt, én ugyanezt tenném, ha a testvéreimről lenne szó. Ő még higgadt is.
-Nem gondolta komolyan.-rázom a fejem.-Semmit, amit mondott vagy csinált. Csak...
-Szomorú. Igen, tudom.-bólint.-De rendbe hozom, azután azt hiszem itt lesz az ideje annak, hogy csak mi ketten lépjünk le néhány hétre.-mosolyog rám biztatóan.-Megérdemled, csak legyen vége ennek az egésznek.-túr a hajába.
Próbálok elmosolyodni, az arcához hajolok és megpuszilom az érzékenyebb területet, fejét huncutul elfordítja és mosolyogva csap le az ajkaimra.
-Szeretlek.-mormolja, úgy érzem, sosem fogok hozzászokni ahhoz, hogy ezt csak úgy spontán közli velem némely időközönként.-Ugye te is szeretsz engem?-ártatlan, kiskutyaszemekkel néz rám és tudom, ezt a kérdést komolyan gondolja. A könnyek elöntik a szemeim attól, hogy ezt meg kell kérdeznie.
-Mindennél jobban.-borulok a nyakába.
-Rohadt szerencsés egy idióta vagyok.-simít végig a hajamon.-Maradj itt, jó? Mindjárt beküldöm hozzád Harry-t vagy Niall-t.
-Jobb lenne, ha te maradnál itt velem.-veszem el tőle a felém nyújtott zsebkendőt.-Csak amíg lenyugszik. Kérlek, Zayn, talán nem jó ötlet, hogy velük legyek.
Vonakodva bólint, lerúgja a cipőjét és bemászik mellém, miközben én félrehúzódok, hogy kényelmesen elhelyezkedjen. Szükségem van a közelségére, rá, jobban, mint bármi másra. Karjait körém fonja és én is így teszek, az arcom az ingébe fúrom és mélyen magamba szívom az illatát.
-Amit ma csináltál... nagy botrány lesz.
-Nem érdekel.-vágja rá, és arcát a hajamba temeti.-Rajtad kívül nem érdekel semmi és senki. Nem akarok ezzel foglalkozni, senki nem változtathatja meg az érzéseim.
Felemelem a fejem, végigsimít az arcomon és közelebb hajol hozzám, orrát játékos eszkimópusziban dörzsöli az enyémhez még mielőtt megcsókolna. Hevesen kapok az ajkai után, olyan, mintha egy bizonyos idő után nem csókolhatom meg, elvonási tüneteim lennének. Ujjainkat összekulcsoljuk, szorosan simulok hozzá, a csókunk után pedig az arcomat a mellkasába temetem és behunyom a szemeim, miközben ő betakargat és a hajamat piszkálja. Képes vagyok magamtól kizárni a háttérzajokat, melyek hol hangosabbak, hol halkabbak lesznek, Zayn egyenletesen emelkedő és süllyedő mellkasa megnyugtat, az illata beterít és a jelenléte egy kis burkot képez, amiben csak mi vagyunk.

~Liam Payne~

Döbbenten meredek a kezemre, az adrenalin rögtön csökken bennem és máris bánom, hogy hagytam eddig kihágni az indulataim. Stella mondata visszhangzik a fejemben, és most a sírása, a tekintetem elszakítom a kezemről, látom, ahogy a húgom kezét a Zayn arcán egyre pirosodó területre szorítja. A fiú pislog néhányat, majd felnyalábolja őt és kiviszi a szobából, tudom, hogy nem gyávaságból csinálja, hanem azért, hogy kimentse őt ebből a helyzetből, amiért a haragom ellenére még hálás is vagyok neki. Ez csak addig tart, amíg újra meg nem jelenik a fejemben az, amit ők ketten csináltak, hogy többször is a szemembe hazudtak, és haragot érzek Louis iránt is, amiért nem figyelmeztetett engem, sőt. Képes lennék újra megütni Zayn-t, de Louis a mellkasomra nyomja a kezeit és a szemembe nézz, mielőtt meggondolatlanul kivágtathatnék a szobámból.
-Higgadj le, Liam!
-Higgadjak le?-a hangom cinikus, hátrébb lépek, hogy lerázzam magamról a kezeit.-Húzz a picsába! Te is pont olyan hazug vagy, mint ők ketten!-mutatok megvetően az ajtó felé.
-Lehet.-bólint.-De szerinted hagytam volna, hogy ők ketten együtt legyenek, ha nem tudom, hogy Stella-nak jobb helye nem is lehetne? Pontosan tudom, mennyire szar ez most neked, megértelek Liam, de én tudom, hogy mennyire boldog vele és szeretik egymást. Ott voltam, amikor vitatkoztak, próbáltam segíteni nekik és hidd el, amikor Zayn túl messzire ment én voltam az, aki leállította őt. Csak nézz rájuk Liam, nem igaz, hogy nem látod mennyire ragaszkodnak egymáshoz! Ne nevezd hazugnak őket csak azért, mert meggondolatlanok voltak és mert féltek eléd állni, nálad jobban senki nem ismeri Stella-t, tudod, hogy nem lenne képes szándékosan fájdalmat okozni neked.
-Pedig megtette.-nézek komoran magam elé.-Tudod mit tudok még? Azt, hogy ha Zayn nem kezdi el hülyíteni őt, Stella soha nem kavarodik bele ebbe!
-A húgod már azelőtt szerette Zayn-t, mielőtt ő saját maga rá nem jött volna arra, hogy vonzódik hozzá.-rázza a fejét reményvesztetten.-Ne légy hülye és ne keress okokat arra, hogy kiakadj. Menj át és hallgasd végig őket anélkül, hogy kiabálni kezdenél, mert ez senkinek nem jó. 
-Nem.-szorítom össze a számat.-Mond meg nekik, hogy pakoljanak össze. Hazaviszem Stella-t.
-Nem, nem fogod, és ne viselkedj gyerekesen! Higgadj le és gondolkodj el azon, milyen lehetett ez az egész nekik. Tudod hányszor eléd akartak állni? Talán már az elején megtették volna, ha nem reagálod túl ezt az egész ügyet és nem hangoztatod azt, hogy senki ne merjen Stella közelébe merészkedni! Állítsd le magad Liam és ne légy önző! Én látom azt, amit te nem, hogy Zayn mennyire szenvedett a bűntudattól és most is mennyire kivan, Stella sokszor nekem is sírt és panaszkodott. Te is mindent megtennél a barátnődért, Zayn ugyanígy van ezzel, meghalna a húgodért, ha valami ezen múlna. Az Isten szerelmére, a barátodról van szó, Liam! Nagyon jól kéne tudnod, hogy milyen! 
-Szóval én vagyok az oka az egésznek, teljesen igazad van, Louis! Mennyire kibaszottul rohadék testvér vagyok, amiért nem akarom, hogy valamelyik idióta haverom összetörje a húgom szívét, és aztán nekem kelljen beverni az arcát! Ha ennyire megérted őket miért nem te vagy a testvére?!-kiáltom.
-Miért van ennyire kibaszott szelektív hallásod?! Bárcsak a testvére lehetnék, Liam.-néz mélyen a szemembe.-Fogalmad sincs róla, mennyire imád téged ez a lány, biztos vagyok benne, hogy annak ellenére is, hogy megütötted a barátját. Ha szereted, és tudom, hogy szereted, akkor hallgasd végig amit mondani akarnak.
-Liam.
Az ajtó felé kapom a fejem, Harry értetlen tekintete el-vissza jár köztünk, legszívesebben ráförmednék, hogy ő is húzzon innen, de visszafogom magam. Valószínűleg ő nem tudott semmiről sem.
-Mi van, Haz?-kérdezem.
-Gyere egy kicsit.
-Minek?-fakadok ki.
-Csak gyere.-próbál biztatóan mosolyogni.-Kérlek!
A hajamba túrok és követem őt, megáll a húgom szobája előtt és óvatosan lenyomja a kilincset, hátat akarok fordítani de Louis mögöttem van, Harry pedig a csuklóm után kap, másik kezével halkan benyit. A látvány ami elém tárul számomra kissé megdöbbentő, a dühöm egy szempillantás alatt elpárolog és már csak az elkeseredés marad amiatt, hogy a testvérem nem bízott meg bennem annyira, hogy beavasson ebbe. Szinte eltűnik Zayn karjai közt, annyira bújik hozzá, nem látom egyikőjük arcát sem, Stella a mellkasához bújik, Zayn pedig a húgom hajába temeti az arcát. Kiengedem az öklöm és megmozgatom az ujjaim, néhány másodpercig figyelem őket, majd Stella mozgolódni kezd, mire a karok szorulnak körülötte, úgy döntök ideje menni. Becsukom az ajtót és hátat fordítok nekik, szükségem van egy kis egyedüllétre, hogy felfogjam, Louis minden szava igaz, amit mondott róluk.

~Harry Styles~

Zsebre dugom a kezeim és mint aki jól végezte dolgát indulok a szobám felé, nem mondom, hogy majd kicsattanok az örömtől, de jól vagyok. Tényleg. 
-Haz.-szól utánam Louis, és kezét a vállamra teszi. Megfordulok és mosolyogva nézek rá, az arcán látszik mennyire kivan és lelkileg teljesen belefáradt ebbe az egészbe, de próbál visszamosolyogni rám.-Minden oké?
-Aha.-vonom meg a vállam.
-Akarsz beszélni róla?
-Miről?-kérdezem, és kissé kínosan érezve magam vakargatni kezdem a kézfejem.-Nem, Louis. Jól vagyok, menj csak át Eleanor-hoz vagy pihenj egy kicsit.-intek a szobája felé.-Szerintem most már Liam is rendben lesz.
-Ne légy benne olyan biztos.-motyogja az orra alatt.
-Hát, én nem lennék a helyében.-túrok a hajamba.
Aprót bólint, elmosolyodok és a szobám felé indulok, de még ott sem lehetek egyedül, Niall az ágyamon ül és a telefonját nyomkodja.
-Bocs, csak ez a szoba van a legmesszebb onnan.-int a folyosó felé.
-Nem baj.-vonom meg a vállam, és leülök mellé. A fejemet a tenyerembe ejtem és egy pillanatra behunyom a szemeim, felemelő az a csend, ami itt körbevesz. 
-Én tudtam róluk.-mondja halkan.
-Á, szóval csak én meg Liam nem feleltünk meg Stella bizalmának.-húzom el a szám.
-Nem, nekem se mondták el. Emlékszel a bulira, amin Stella eléggé becsiccsentett és Zayn hazahozta?-bólintok, kissé elfintorodom, azon az estén én is eléggé beálltam.-Nem sokkal utánuk hazajöttem én is, nem csukták be jól az ajtót és véletlenül megláttam őket. Stella megcsókolta, aztán Zayn énekelt neki, szóval ez az egész összeállt a fejemben.
-Miért nem szóltál senkinek?-kérdezem döbbenten.
-Te szóltál volna?-néz rám kissé elkínzottan, eltöprengek a válaszon, majd kissé elkeseredetten nemet intek a fejemmel.-Kiakadtam, mert a fenébe is nekem is tetszett Stella! De boldognak tűntek, és nem volt szívem beköpni őket, szóval meghagytam magamnak ezt a titkot.
-Louis tudott róluk.-motyogom, miközben az előbb elhangzott mondat jár a fejemben. Szóval neki is tetszett Stella...
-Sejtettem.-vonja meg a vállát.-Mi a baj?-fürkészi az arcom.
-Semmi, csak... nekem is tetszik Stella.
Az arca megvonaglik, majd a száját mosolyra húzza és halkan nevetni kezd. Bágyadtan én is elmosolyodok.
-Sajnálom.-veregeti meg a vállam, az arcomat dörzsölgetve emelem fel a fejem.-Szar helyzet.
-Ja.-dünnyögöm.-De mindegy, talán Zayn-nek nagyobb szüksége van rá, mint nekem. Jók ők így együtt.-mosolyodok el, ő pedig egyetértően bólint. Az egyik felem sír, a másik nevet ezen az egészen, mert valóban örülök nekik, de az akaratom ellenére Stella nekem is jelent valamit, valami többet, mint barátság. De nem fogok belekavarni a kapcsolatukba, nem lennék jó barát, így is lógok egy bocsánatkéréssel Zayn-nek, mert neki panaszkodtam a "majdnem csók"-ról. A lehető legrosszabb embert találtam meg ezzel, de már mindegy, valószínűleg kisebb gondja is nagyobb annál, hogy van még egy ember a világon, aki odáig van a barátnőjéért.
-Hagylak aludni, leszívta az energiáim ez a nap.-tápászkodik fel.-Ne szomorkodj, Harry.
-Nem vagyok szomorú.
-Persze, tudom.-mosolyog rám.-Jó éjt, Harry.
-Neked is.
Miután kimegy és egyedül maradok, az egyedüllét eddig sokkal nehezebben telepszik rám és hirtelen úgy érzem, már nem bírom ezt tovább. Muszáj találnom valakit, valakit, akinek annyit jelentek, mint Stella-nak Zayn, valakit, akivel én is aludhatok úgy összebújva.
Nagyot sóhajtva veszek erőt magamon és indulok a fürdőszobába, ahol percekig áztatom magam a forróvíz alatt és próbálok nem gondolni semmire sem. Ám ez nem megy, soha nem voltam képes arra, hogy elzárjam magam a külvilágtól. Fürdés után leheveredek az ágyamra és magamhoz veszem a telefonom, hívást indítok, újabb hívás a nővéremnek.
-Haz?-szól bele, a háttérből hallatszik némi zaj és elkapok néhány mondatfoszlányt, valószínűleg a barátaival van.-Szia öcskös, minden oké?
-Szia.-krákogom.-Én... nem tudom.
Néhány másodperc múlva megszűnnek a háttérzajok és már csak Gemma hangját hallom.
-Mi a baj, Harry?
-Nem tudom.-ismétlem.-Haza akarok menni, olyan egyedül érzem magam.
-Már megint az a lány, Harry?
-Nem, vagyis... Ma kiderült, hogy ő Zayn barátnője körülbelül azóta, hogy ideköltözött.-néhány percet várok, de Gem nem nagyon szándékozik válaszolni.-Elég nagy vita van most, mert Liam sem tudott semmiről. Nem vagyok szomorú, tényleg, örülök nekik, csak... hiányzik valami.
-Szeretnéd, ha Londonba utaznék?
-Az megváltoztatna bármit is?
-Ketten lennénk egyedül.-válaszolja, hallom a hangján, hogy mosolyog.-Haz, szerintem te nem azt a lányt szereted, hanem az érzést, hogy szerethetnéd őt.
-Akkor határozottan jó lenne, ha idejönnél, de talán nem most lenne a legjobb. Liam eléggé kiakadt, különben is, inkább én akarok hazamenni.
-Utálom, amikor ilyen vagy.-sóhajt.-Figyelj Haz, tudom, hogy ez nem olyan mintha valaki más mondaná, mert én a nővéred vagyok és muszáj elfogultnak lennem, de teljesen biztos vagyok benne, hogy hamarosan találsz majd valakit. Hidd csak el, mert nálam jobban senki nem ismer téged, azt sem értem, hogyan érezheted magad egyedül, amikor annyian szeretnek téged. Aranyos vagy, Harry, nagyon kedves, romantikus és sok sráccal ellentétben értékeled a nőket, lehetetlen, hogy egyedül maradj. Csak nyisd ki egy kicsit jobban a szemeid, öcsi.
-Köszi.-motyogom.
-Szeretlek, menj és feküdj le aludni, Haz.
-Én is téged.-túrok a hajamba.-Jó éjt.
Elbúcsúzunk, némileg könnyebbnek érzem a lelkemet attól, hogy beszéltünk, de képtelen vagyok alvásra, így hát feltápászkodok és a konyhába indulok, hogy igyak egy bögre kakaót. Halkan botorkálok lefelé a lépcsőn, a konyhába érve viszont már megelőzött valaki, Stella a lábait felhúzva, hosszú zokniban kuporog az egyik széken, az arcán látszik, hogy sírt. Ha hamarabb meglátom, talán hátat fordítanék neki, de ehelyett belépek.
-Szia.-köszönök halkan, összerezzen és felkapja a fejét, ajkai lefelé konyulnak.
-Harry, szia.-próbál mosolyt erőltetni babaarcára, zavartan kezdi törölgetni a szemeit. A konyhaszekrényhez lépek és elveszek egy szalvétát, amit kissé bátortalanul nyújtok felé.
-Jól vagy?-simítok végig a haján.
-Nem igazán.-szipog, és megtörli az arcát.-Sajnálom...
-Hé.-guggolok le elé.-Semmi baj, minden rendben.
-Akkor nem haragszol?
-Nem.-mosolygok rá.
-Legalább egyvalaki.-hajtja le a fejét, kezei közt a szalvétát kezdi gyűrögetni.-Most biztos haragszik rám Niall és Louis is, hiszen miattunk keveredett bele ebbe az egészbe.
-Dehogy haragszik.-húzom ki az egyik széket és leülök mellé.-Senki sem haragszik.
-Kivéve a bátyámat.
-Rendbe fog jönni.-biztatom.-Azt hiszem, már el is kezdte a megbocsájtást.
-Nem hiszem.-ingatja a fejét.
-Bízz bennem.-mosolygok rá.-Akarsz inni egy kakaót? Eredetileg azért jöttem le, de megértem azt is, ha szeretnél felmenni.
-Maradok még egy kicsit.
Felállok, elveszek két bögrét és nekilátok az italok elkészítésének, közben azon gondolkozom, miket kérdezhetnék vagy mit kellene mondanom, hogy jobb kedvre derítsem.
-Zayn alszik?-kérdezem óvatosan.
-Igen, nem akartam felébreszteni, amikor én felkeltem. Szegény olyan kimerült.
A hangjába némi jókedv szökik, amikor elkezd róla beszélni, a kezébe adom az egyik bögrét és elfoglalom a helyem a másik széken. Arcát a gőz fölött tartja néhány percig, majd fújni kezdi a forró italt.
-Furcsa, hogy eddig nem jöttem rá erre az egészre, így visszagondolva annyira nyilvánvaló volt, hogy együtt vagytok.
-Kettesben minden másabb volt, mint előttetek.-tűnődik, és zavartan piszkálgatja a haját.-Szinte már tökéletes, azelőtt, hogy bejött volna a képbe Perrie meg a többi szarság. Néha veszekedtünk, durvákat vágtunk egymás fejéhez, de összességében egy nagy, rózsaszín buborékban éltünk. Minden alkalommal, amikor hazudtam nektek gyötört a bűntudat, de aztán jött ő, megszólalt vagy csak adott egy puszit és... hirtelen minden újra rendbe jött. Nem számított semmi más rajta kívül.-figyelmesen hallgatom, semmiért sem szakítanám félbe, a szemem sarkából mozgást észlelek, nem tudom, hogy ki az aki nem mer bejönni, de elveszem róla a tekintetem. Mindegy, hogy Liam az vagy Zayn, mert mindkettőjüknek sokat jelent az, amit Stella most mond.-Én többször is mondtam neki, hogy szeretem, ő pedig ma mondta először, a színpadon.-mosolyodik el.-Ami a fura az az, hogy habár Liam most utál engem, köztünk mégis minden rendben. Minden teljesen más, ha együtt vagyunk.
-Tudom.-mosolygok rá bágyadtan. Őszintén örülök nekik, de a szavai mégis kissé érzékenyen érintenek.
-Jajj, Harry.-temeti arcát a kezeibe.-Sajnálom, nem neked kellene ezt mondanom, én...
-Minden rendben.-nyúlok a keze után.-Örülök nektek.
-Képzelem.-simít végig kissé kócos tincsein.
-Nézd.-dörzsölöm meg az arcom.-Nem mondom azt, hogy nem érzek semmit irántad, mert nem így van, de Zayn az egyik legjobb barátom, és én soha nem tennék semmi olyat, ami rossz lenne neki. Becsületben tartom, hogy együtt vagytok, csak kell egy kis idő, és az, hogy ne taszíts el magadtól.
-Harry.-néz rám könnyes szemekkel.-A francba is! Miért tennék ilyet?
-Nem tudom, talán nem akarod, hogy addig barátok legyünk, amíg én...
 A nyakamba borul, kissé meghökkenten ölelem át, érzem, ahogy meleg könnyei a vállamra pottyannak.
-Nem.-rázza a fejét.-Szükségem van rád, a barátom vagy, soha nem tennék ilyet.
-Zayn egy mázlista, remélem tudod.-mosolygok rá.
-Te sokkal jobbat érdemelsz, mint amilyen én vagyok, hidd el Haz, egyszer nagyon hálás leszel azért, hogy mi nem vagyunk együtt.
Halkan, kissé szomorúan kezdek nevetni, miközben elenged és a lábait átölelve visszaül a székre, nagy, őzike szemeivel aggódva fürkészi az arcom.
-Stella, teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs nálad jobb, és ezt most a barátodként mondom.-mosolygok rá.-Ne aggódj miattam, rendben leszek, és ti is. Liam majd megnyugszik és ha elmondod neki azt, amit nekem, elhiszi majd, hogy Zayn nem bántana meg téged soha. Ismerjük őt, néha csinál baromságokat, de melyikünk nem? Liam is csinált párat, Zayn is fog elkövetni hibákat, de rajtad kívül most nem lát egyetlen lányt sem. Tartsd ezt észben.
Aprót bólint, a gyűrött szalvétával törölgetni kezdi az arcát.
-Nem tudom, mikor fog megnyugodni Liam. Nagyon dühös, megütötte Zayn-t.
-A testvérek néha utálják egymást.-jön egy mély, kissé szomorú hang az ajtó irányából.-De sosem gondolják igazán komolyan.

32 megjegyzés:

  1. uuuu ez naggyon izgalmas volt!!!!!! *-* :) Imàdtam! :) :)
    ajjj annyira bànom, hogy mindjárt vége ennek a történetnek is! :( De vàrom a következőt!!! :P :P
    igazábol nemtudom mény mennyit fogsz irni de annyira örülnék még egy Louis-os blognak! *-* :$ Imàdlak meg az irásaidat is! :$ :P :) :)
    Ja éss én nagyon örülnék annak a bizonyos +résznek, ha lesz! :) :P

    -Ráhel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Az biztos, hogy még lesz 1 blogom, ami akkor indul, amikor ennek vége lesz, a későbbiekről még fogalmam sincs.

      Törlés
  2. Édes istenem!
    Nagyon jó lett!
    Olyan szomorú dolog , hogy nem soká vége.
    Remélem lesz az a bizonyos ráadás rész.
    Ölel, Dorina.

    VálaszTörlés
  3. Úristen!!!!!! Ez valami eszméletlen lett!! Nagyon tehetséges vagy !!! Imádom a blogjaidat. Mindegyiket olvasom! Csak így tovább <3

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett. Kérlek legyen pluszrész.

    VálaszTörlés
  5. OMG! Ez,olyan megható rész lett. Kerlek szepen legyen plusz resz.sot,tolem 2. Évad is lehet
    Mindig is ez lesz,es,marad a kedvenc blogom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) 2. évad biztos, hogy nem lesz, nem tudnék miről írni.

      Törlés
  6. isteneeem,annyira gyönyörűen írsz,nagyon meghatódtam a végén :') kár hogy nemsoká' vége a történetnek,pedig nagyon a szívemhez nőtt.. de remélem megcsinálod azt a plusz részt:)) xoxo J.

    VálaszTörlés
  7. Jajj Nessa sikerült megsiratnod :')
    Annyira édes lett ez a rész is :')
    Fantasztikus vagy,és köszönöm..köszönöm mert megint megszépítetted a napom :) <3
    ui: remélem lesz ráadás rész :))

    VálaszTörlés
  8. Úristen, annyira sajnálom, hogy elhanyagoltam a blogod olvasását :'(( Az előző részt végigsírtam, nem is tudtam már olvasni a sok könnytől a szememben :') Annyira beleéltem magam, mimden egyes pillanatát élveztem az összes résznek <3 Az a baj, hogy nem tudom nagyon kifejezni magamat és soha nem tudok ilyen hosszú szövegeket írni, mint pár ember, amit tökre irigyelek ttőlük, de ha lenne ilyen lájk vagy szívecske vagy nem tudom milyen gomb, hogy tetszik a fejezet, akkor mindig megnyomnám ;) Gondolom ismered Lana Del Reytől a Young&Beautifult :) Miközben azt hallgattam, és a legtöbbször azt hallgattam amikor ilyen szomorú rész volt, elsírtam magamat annál a résznél amikor Stella szakítani akart és Zayn sírt miatta :') Mindig reménykedtem, hogy pont ne akkor nyissanak be a szobámba amikor olvasok, mert akkor csak néznének, hogy miért sírok, és hát elég nehéz lenne elmagyarázni nekik, hogy éppen a legjobb One Directionös fanfictiont olvasom ahelyett, hogy tanulnék :') Szóval most csak ennyit tudtam írni, a befejező részhez próbálok többet írni :) Remélem emlékszem rám, de az se baj ha nem, én kérdeztem a másik blogban hogy ki az énekese a Best friendsnek, meg az Éhezők viadaljáról is beszéltem meg rengeteget kérdeztem, ami szerintem már nagyon idegesítő lehetett neked :D És még egyszer bocsánat, hogy sokáig nem olvastam a blogot remélem megbocsájtasz :) Nagyon szeretem ahogy írsz, várom a kövi részt, amit amikor meglátom, hogy feltetted, el fogom olvasni ;) Bocsi a rossz fogalmazásért de nem vagyok elég jó benne, ölelés vagy puszi vagy sok szeretettel:
    Rékaa xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága! :)
      Nem is értem, hogy pontosan miért kérsz bocsánatot, de nem haragszom, a kérdéseid pedig nem idegesítettek. :)
      Köszönöm szépen, nem kell nekem regényeket írni, te már így is sokkal többet írtál, mint amennyit átlagosan ír egy olvasó. Még egyszer nagyon köszönöm! <3

      Törlés
  9. igen-igen szeretnénk plusz részt, lécci-lécci
    Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kommenteket olvasva valószínűleg lesz! :)

      Törlés
  10. Egyszer nem volt, hol meg volt, ahol a malac az anyja szájába nyúlt.. Volt egy fantastic blog, amit öröm olvasni. Remélem nem akarsz megsiratni az utolsó részekkel, bár kemény vagyok, mint a kád széle. xD
    My God, mikor Liam meglátta az ágyban szunyókálni õket, az annyira arika volt. Te is arika vagy, én is arika vagyok, õk is arikák.
    Uu, azt akartam kérdezni már régóta, hogy mi lett a vega macskájukkal? :D Lehet kimúlt a sok répától, hahh. x3
    Nem leplek meg, ha azt mondom ezt is mocskosul jól megírtad. :') Komolyan; de lennék a tesód, hallod :D Bár lehet akkor elkéne különíteni minket x3 #sweet_dreams
    Ajj, <3333333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Behalok rajtad, komolyan. :D <3
      Szerintem még maguk a fiúk sem tudják, hogy hova lett a macskájuk. :D
      Köszönöm szépen! <3
      U.i: Köszönöm a múltkorit is, tudod, a twitteres beszélgetésünk... :)

      Törlés
  11. Nessa!

    Te jóságos Isten, hogy ez milyen jó rész lett!:) Én legalábbis imádtam, mint mindig, és egyre jobban érzem azt, hogy rettentően fog hiányozni ez a blog- de mint már említettem, szinte 100%, hogy elkezdem megint az elejéről, és újra és újra..annyira jó:)
    Nagyon kíváncsi vagyok, Liam hogyan fog megbékélni ezzel az egésszel- mert ugye meg fog?
    Szóval, igen, igen és igen. Én is csatlakoznék azokhoz, akik nem lennének semmi jó elrontói, és nagyon örülnék egy ráadás résznek! :))

    xx Lu

    VálaszTörlés
  12. Drága Nessa!!
    Nagyon tetszett ez a rész és nagyon várom a folytatást. :) Nagyon jól írsz és mindent rész a kedvencem és bár kissé szomorú vagyok, hogy lassan vége, de tudom, hogy az új blogod is csodás lesz. Mikor lehet egy kis infót kapni róla? Ja, és természetesen szívesen olvasnám a plusz részt is :) <3
    Bogi<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bogi! :)
      Köszönöm szépen!
      Az új blogomra még várni kell egy kicsit, úgy tervezem, hogy amikor felteszem ide az epilógust, a rákövetkezendő csütörtökön oda felkerül a prológus. :)

      Törlés
  13. Tényleg mi lett a macskusszal? Egyébként nagyon jó lett.
    Legyen még pluszrész.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán ezt még a fiúk sem tudják. :D
      Köszönöm!:)

      Törlés
  14. Nessa! <3
    Az utolsó két mondat :') ( az Liam volt, ugye?!)
    Remélem minden rendbe jön *-*
    Nem akarom hogy vége legyen..azt viszont igen, hogy legyen +ráadás rész ;)
    Imádom <3<3
    XoXo

    Ui.: Lesz még blogod ?! És ha igen ki lesz a főszereplő ?! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Liam volt. :)
      Köszönöm szépen!
      Lesz még blogom, akkor indul majd, amikor ennek vége lesz, és annak teljes mértékben Liam lesz a főszereplője. :D

      Törlés
  15. Szia, díj nálam :) throughtthedarkonedirection.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  16. nagyon jól írsz ^_^ már várom a folytatást :3 kár, hogy már lassan vége :(

    VálaszTörlés